Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Neki sajt sa besplatnim kursevima

Sem Kampstera, da li znate još neki? Na Kampsteru sam prešla 20ak, naravno i ovih sto se plaćaju, ali bih volela da mi neko kaze da li postoji još neka platforma gde ima besplatnih kurseva jer sam malo iscrpela ideje a volim to uveče pred spavanje. 😁
2022 02 17
Ne znam tacno kakvi kursevi Vas zanimaju, ali postoji freeCodeCamp medjutim oni imaju ja mislim samo IT kurseve
2022 02 18
Bas zato sto nisam ni sama sigurna šta bih tačno pohađala, ti uvodni besplatni kursevi su mi bili super jer joj onda videla šta mi se svidja, šta ne, pa bih upisala neke zanimljive i uplatila.
2022 02 18
Besplatno na torrentu. :") Pa nek ide život! ,:) Prvenstveno kurseve plaćam ali čekam da imaju popust + na to uvek postoji neki kod koji dodatno skida cenu. Samo malo proguglaj. Najviše volim da plaćam godišnju pretplatu jer u tom slučaju najbolje iskoristim to što sam uplatila. Nisu svi kursevi tako fenomenalni da bih plaćala svaki pojedinačno, ovako mogu sa godišnjom pretplatom da uđem u sve i vidim šta mi najviše odgovara… Tako da glasam za ove što se plaćaju ali sa popustom. ,:)
2022 02 18
Da, da, i ja sam mislila da uplatim onih nekih 6000 koliko je godišnje jer definitivno ima i veoma glupih kurseva, ja sam završila 20ak, od toga 10ak glupih jer kao Aj kad sam već platila. 😅 Pa rekoh ima li još neki sajt čisto da vidim kakve kurseve nude da se ne zalecem kao ćurka. 😂 Volim tako uveče pred spavanje da predjem ponešto pošto nemam tokom dana neko vreme kad sam toliko slobodna.
2022 02 18
Google takodje ima besplatne kurseve 😊
2022 02 19
Coursera, najozbiljniji kursevi različitih oblasti.
2022 03 05