Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Turska,Alanja-Iskustva

Krajem juna idem na odmor u Tursku u Alanju, zanima me da li je neko bio i kakva su iskustva? da li je zaista vlažnost vazduha velika? pišite sve❤🎀
2022 02 20
Da,ne može da se diše,50 stepeni. Voda je takodje pretopla,ne mozete da se rashladite u vodi. Ali ko voli,to baš prija. Po meni,lepo iskustvo i lep provod,ali i odmor.
2022 02 21
Ja sam isla sredinom jula, sto kaze Biljka veoma toplo u tom periodu i vlage je bilo dosta, ja licno nikad vise ne bih isla u tom periodu jer je meni zaista bilo prevruce, ali ne onako lepo tolo nego tesko toplo 😁sto se tice Alanje ima sta da se vidi, Kleopatra plaza ogromna i prelepa, more fantazija. Bila sam u skromnijem hotelu Aslan, bilo je sasvim ok.
2022 03 06
Bila sam početkom avgusta, nisam osetila tu vlagu o kojoj svi pricaju. Kleopatrina plaza je prelepa, more cisto i toplo, grad predivan. Jedino vam preporucujem da pronađete deo plaže bez ploča u vodi, jer kada su talasi ulazak u more može biti nezgodan.
2022 03 12
Isto sam rezervisala u tom periodu pa ako moze jos neka clanica da preporuci restoran neki ,sta obici koje znamenitosti posetiti ? Slatko gde pojesti ?
2022 03 28