Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna od prevaranta

https://mojekrpice.rs/mnakatic-181986 Pre nekog vremena imala sam razmenu sa jednom članicom, nisam obratila nažalost pažnju na njene negativne ocene i mislila sam s obzirom da je razmena lična da neću biti prevarena ali eto i to se dešava. To mi je za nauk. Medjutim dam ja njoj naravno negativnu s obzirom da nije htela da reši situaciju, 3 dana se nije javljala ni na MK poruke ni na fb ni na mobilni. I ona meni uzvrati negativnu jer je baš u tom trenutku odlučila da se pojavi posle 3 dana. Kontaktirala sam AdminRS i obrisao je meni negativnu jer je apsolutno neopravdano data tj.kako ovde kažete " osvetnička ocena". Da bi mi članica pre sat vremena opet stavila negativnu! Zašto prevarante Admin ne blokira? Zašto da prevare još nekog? Zašto tamo neka devojka isto ima negativnu od nje a ona ju je prevarila i poslala neki raspad od patika sa rečju da oštećenje nije vidljivo- a djon raspadnut??? Kako stati na put prevarantima???
2022 02 26
Poznat MO dotične. Na kraju uvek svi krivi samo ne ona, a tek rečnik.
2022 02 26
Meni iskreno nije jasno kako neko moze da Vas prevari pri licnom preuzimanju stvari? Zasto Vas je sramota da pogledate na licu mesta? Pa nije Vas ucenila, otela... Kakve veze ima da li je mrak, ako ne vidite, birajte drugi deo dana. Ne sporim da ima negativne utiske, ali hej.. licno preuzimanje i sad ostavljate negativan.
2022 02 26
> Milica9933: > Meni iskreno nije jasno kako neko moze da Vas prevari pri licnom preuzimanju stvari? Zasto Vas je sramota da pogledate na licu mesta? Pa nije Vas ucenila, otela... Kakve veze ima da li je mrak, ako ne vidite, birajte drugi deo dana. Ne sporim da ima negativne utiske, ali hej.. licno preuzimanje i sad ostavljate negativan. Dotična je birala vreme koje joj odgovara i jeste bio mrak , slaba uličná rasveta, a iskreno i nemam neki običaj da vadim stvari iz kesa po ulici ni sa novim koje kupim u butiku a ni razmene, to je meni prosto bezveze. Btw neke članice su odavde od mene kupile i preuzele lično i nijedna od njih nije vadila predmet iz kese na ulici, tako da je to vrlo individualno.
2022 02 26
> FantasticOffer: > Dotična je birala vreme koje joj odgovara i jeste bio mrak. Niste morali da pristanete. Smatram da deo krivice treba sebi da pripisete i ne ostavljate negativan, nego neutralan utisak. Lekcija vise za sledeci put.
2022 02 26
> Milica9933: > > FantasticOffer: > > Dotična je birala vreme koje joj odgovara i jeste bio mrak. > Niste morali da pristanete. > Smatram da deo krivice treba sebi da pripisete i ne ostavljate negativan, nego neutralan utisak. Lekcija vise za sledeci put. Smatrate da takva osoba treba ostati na sajtu da vara ljude? Ok. Ja se sa Vama ne slažem. Isto tako je moglo biti poslato i poštom i bila bi ista situacija, verovatno bi ste i tad krivicu meni pripisali. Verovatno su i ostale članice krive što im je poslala raspade. Hvala na Vašem mišljenju.
2022 02 26
To što je članica verovala da je neko ne bi prevario kod ličnog preuzimanja je sasvim ljudski. Smatram da i najiskusniji mogu biti prevareni. Kao drugo, zaista ne vidim zašto postoji tendencija da se pravda prevara zato što je neko bio lakoveran, naivan, ili samo dobronameran. Prevara je prevara i tačka. Da je fer, mogle su vratiti predmete jedna drugoj isto lično i sve bi bilo rešeno.
2022 02 26
Upravo tako. Slazem se sa obema. I meni bi bilo neprijatno da vadim nesto iz kese na ulici i da zagledam. Uhhh...bas neprijatno. A i prevara je prevara i nema veze da li je covek lakoveran, naivan, dobronameran. Bitna je namera tog drugog koji je nacinio prevaru.
2022 02 26
Pa ne znam, eto članice koje su ovde kupovale od mene lično mogu da se jave, nijedna nije vadila iz kese da razgleda kupljeno jer sve što imam da kažem već sam rekla u porukama i u opisu predmeta. Razmena ili kupovina lično meni predstavlja samo to da izbegnemo trošak poštarine a ne zato što sumnjam u opis predmeta pa da proveravam odmah. Ni kada stigne preko kurira ne môžete uzeti otvoriti paket proveriti da li ste dobili odgovarajuće. Smatram da sam bila krajnje korektna čekajući je 3 dana da se javi, kontaktirala je porukom na MK, SMS porukom i pozivom, i porukom na FB- članica nije našla za shodno da se javi da reši problem- prosto da vratimo jedna drugoj, jer nije bilo nikakvih troškova- već je reagovala čim sam joj ostavila negativnu 🙂 i to ostavljajyći meni negativnu sa objašnjenjem da je košulja za dete koje ide u drugi razred 🤯 Pritom u opisu mog predmeta stajale mere, košulja nova sa etiketom XL vel i odgovara toj vel. Ali to je čisto uvreda da bi oprala sebe na bilo koji način - što ispada jako smešno s obzirom na to da nije htela da reši situaciju i odlučila da tu istu stvar zadrži. Smatram da tu nema opravdanja.
2022 02 26
Po meni poenta licne razmene i kupovine, jeste da se predmet dobro pregleda, ne samo usteda postarine. Ali ajde razumem da je nekome bezveze. Meni samo nije jasno zasto u poslednje vreme niko ne obraca paznju na utiske. Ovo je po ko zna koji put da je clanica prevarena od nekoga ko ima vise negativnih. I po meni blokiranje ne resava nista s obzirom da uvek mogu novi profil da se otvore i da nastave.
2022 02 26
> masha91: > Po meni poenta licne razmene i kupovine, jeste da se predmet dobro pregleda, ne samo usteda postarine. Ali ajde razumem da je nekome bezveze. Meni samo nije jasno zasto u poslednje vreme niko ne obraca paznju na utiske. Ovo je po ko zna koji put da je clanica prevarena od nekoga ko ima vise negativnih. I po meni blokiranje ne resava nista s obzirom da uvek mogu novi profil da se otvore i da nastave. Slazem se. Ne znam sto bi ikog bio "blam" da proveri predmet .. Pa i u buticima proverimo savove i rajfesluse npr.pre nego sto kupimo, jer i tamo ima felericnih stvari koliko hocete. Nema tu ko da se ljuti. Ja kao prodavac cak insistiram prilikom licnog preuzimanja da izvade stvar iz kese i pogledaju dal im odgovara.
2022 02 26
Nije u redu da se bilo šta uvaljuje,ali bar pri ličnom preuzimanju i vi imate deo odgovornosti. Nadam se da vas od sad neće biti blam da pregledate ono što kupujete/razmenjujete ,a ne da bude normalno da se stvari ne vade iz kese jer ste na ulici.
2022 02 27
> AppleRed: > Poznat MO dotične. Na kraju uvek svi krivi samo ne ona, a tek rečnik. Urnisala je dugo vremena Trazim forum za razmene, secam se jos zalbi na nju
2022 02 28