Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Akne - preporuka?

> jacaikaja: > Moja ćerka je pila čaj Virka duže vreme zbog bubuljica, činilo joj se da su se u jednom trenutku malo i povećale, ali joj se posle iščistilo lice. Dobro je kad se nešto manifestuje spolja, onda manje pravi problem unutar organizma. Ako su u pitanju ciste na jajnicima, čuvarkuća ih topi, kao i razne izrasline na mekim tkivima, treba je jesti, a može ujedno i kao maska na lice da se stavlja jer je prirodni antibiotik, najbolje svežu direktno iz saksije, a možete je samleti i pomešati sa medom, u staklenu posudu, pa u frižider, te uzimati 3 puta dnevno pre obroka po kašičicu. Otprilike isti odnos meda i listova. Prvo mora iznutra da se očisti organizam, pa onda nestaju tragovi koji se manifestuje spolja na koži i treba koristiti prirodne preparate duže vreme, ako treba godinu dana i više, ne može za kratko vreme da nestane. Ako unosite belo brašno u većoj količini, ulje i slatkiše, a slabo jedete sveže voće, povrće, začine.. teže ćete rešiti problem. Imate priliku da uskoro koristite Sremuš, divlji beli luk, pa bi bilo dobro da čistite organizam i na taj način Hvala puno. Baš sam nedavno počela da pijem tinkturu virka. Što se tiče ishrane hranim se baš zdravo. Hvala još jednom na preporuci. 🌸
2022 03 06
💕
2022 03 10
Ćao drage, da vam se javim posle mesec dana. Naime, išla sam na preglede i što se tiče svega - sve je uredu. E sad pre nego što sam otišla na preglede kupila sam u Belgiji, Oridnary BHA+AHA piling, niamicid + cink i Ink retinol. Mogu reći da mi je ova kombinacija dooooosta pomogla, 60% akni je nestalno, već posle par puta korišćenja. Takođe, 2-3x nedeljno nanosim zelenu glinu i prskam hidrolat smilja svaki dan na lice. E sad, otišla sam i na kvantnu medicinu i ono što me je zaista iznenadilo, da posle tretmana (već sutra) mi je za 50% (od prethodnog stanja) bilo bolje. I dalje mi je ostalo, ali iskreno toliko zanemarljivo da ni ne obraćam pažnju, a verujem da će se kroz određeno vreme i to očistiti. Svakako, ako je to važilo za mene, ne mora da znači da će i za vas. I smatram da trebate da se obratite stručnom licu. Samo želim da podelim sa vama sa moje iskustvo. Možda nekome pomogne. Srećno! 🍀🌸☀️
2022 04 02
I da zaboravila sam da napišem da sam pila tinkuturu od virka i da sam 99% ubeđena da su moje akne posledica korone.
2022 04 02
Tablete protiv akni - euhealth24.com/sr/drug/accutane Izotretinoin su zaista uspešno sredstvo protiv promena na koži u vidu akni.
2024 04 08
Ja moram da podelim sa vama, meni je spasilo lice, krema je za svaku preporuku, sastav je savrsen, sve je na prirodnoj bazi. https://numi.rs/wp-content/uploads/2023/03/CosRX-Centella-Blemish-Cream-30ml.jpg ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/57ebf2739d2d70b1cd51db01153281b6.jpg)
2024 06 08
Dobar piling zlata vredi... :) Ako si iz Beograda mozes otici u Koto Dermu, njihovi proizvodi su odlični :)
2025 03 05
Kod kozmeticar Jjednom mesecno bez izuzetka higijenski tretman,ubedljivo najbollji rezultati samo se treba pridrzavati
2025 12 21
1 2