Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako ste zadovoljne kupovine u proteklom periodu na ovom sajtu?

Ja sam već neke dve godine na ovom sajtu u početku je prodaja išla baš dobro, ali od prošle godine baš slabo. Pritom mi se dešava da sajt ne radi baš najbolje, nedavno sam imala problema sa poruka i nijednoj članici moje poruke nisu stizale(no to nije bitno) Da li je opala prodaja zbog visokih cene koje članice postavljaju ili? Volela bih čuti vaše iskustvo? :)
2022 03 13
Ja sam ovde od 2017. Tad je prodaja isla bas dobro, sada mnogo slabije. Prodam i sad nekoliko stvari nedeljno, ali sam bas spustila cene. A iskreno i ne kupujem puno ovde, zimus su bila snizenja, kupovala sam pantalone u Pull&Bear-u za 399 din i svasta nesto. Zato mi se ovde ne isplati. Jedino kad naidjem na bas neki komad koji je unikatan.
2022 03 13
Uvek zavisi od nas, tako je bar sa mnom. Kad ne ulazim mesecima na sajt, stane sve. Kad se aktiviram i odlenjim, pocnem postavljati, tada krene i prodaja i tog sto tek postavim i onog sto je zaostalo na profilu. Problem nije samo lenjost, problem je sto kad resim da se oslobodim stvari i izvadim ih iz ormara, napravim haos. Treba ih slikati, izmeriti, postaviti, a u medjuvremenu moraju biti tu , praviti nered. Ja ne znam da li ostali naprave takav haos oko sebe dok ne postave nesto.
2022 03 13
Ide prodaja, ali sporo bas. Ako imam jednu na nedeljnom nivou, wohoo. A sto se tice nereda, nema ga, jer imam policu,tj. komodu sa tri police na kojima je sve sto sam vec okacila. A iskreno, znam da me tek ceka sa pregledam moje prolece-leto krpice i bice tu sigurno jos necega sto ce svoj put do ovog sajta naci, ali nekako jos uvek nisam motivisana, jer vec imam okaceno dosta tih tanjih krpica, pa bi dodavanje novih bilo bas zatrpavanje mog profila. I iskreno, na svaki dogovor sam spremna, ali se izgleda devojkama ne svidja bas moja ponuda. 🥺😂
2022 03 13
Pojedincima koji su stalno aktivni ide nekako, čim se ne ubacuje ništa duže vreme, ne ide nikako. 😊
2022 03 13
Kod mene trenutno "zatišje pred buru". Inace po principu "kreni stani kreni stani"😂😂😂
2022 03 13
Mora duže da se čeka na prodaju, na kraju se sve to sredi ali polako... Trenutno sam mnogo željna kupovine nekih otkačenih stvari i knjiga ali moram priznati da je ponuda slaba. Primetila sam da ima previše komercijalne second hand prodaje koja uguši sajt i nemoguće je doći do stvari.
2022 03 13
Isto kao i kod TacCat. Kad se angazujem da postavljam, merim, slikam, odgovaram iz topa- ide super. Kad ja ne ulazim u sjat,stoji sve. Meni u poslednje vreme super razmene idu. Baš sam super saradnji imala. 4,5 odličnih razmena u kratkom roku- ali to sam igrom slučaja naišla na super članice 🌺 Mada, ja to više zabave radi, čisto da cirkulišu krpice hahaha
2022 03 13
Ja mislim da su ovde cene previsoke. Ne mislim da te stvari ne vrede toliko, ali ipak je ovo sajt polovne garderobe, čak mislim to i za moje cene( odmah da se ogradim). To bi sve trebalo da su niske cene. ( jedino izuzetak što je novo sa etiketom, promašena veličina, dobijeno na poklon itd) ovo ostalo bi trebalo da je 200,300,500.. Plus kad se na te naše cene doda poštarina.. a u stradivarius, pull and bear-u, berhskoj ( nove stvari) koštaju 400,500 itd ( majice, haljine)
2022 03 13
Ja se ne žalim😊 Često kupujem ali i prodajem. Mislim da je od velike važnosti aktivnost i vreme koje uložimo ovde. Ja iskrena da budem, imam vremena pa često posećujem sajt, odgovaram na poruke, slikam i kačim stvari. Od velike je važnosti ponuda odeće koju imate kao i cene. Čim malo spustim cenu u odnosu na druge članice, kupac sam dodje. Takodje, mnogo bolje ide sa ovim "trendi" krpicama. Postoje stvari koje prodam za dan/dva a postoje neke koje stoje po par meseci. Tako da, zavisi prodaja od mnogo faktora. 🌸
2022 03 13
Meni prodaja ide sasvim ok, doduse ne prodajem samo na ovom sajtu , ali sve kad saberem gde prodajem , super bude. Na ovom sajtu je bitno biti stalno aktivan, ubacivati nove oglase cesto, formirati povoljnu cenu i kupci ce sami doci <3
2022 03 13
Prodajem samo rucno radjeni nakit pa nekako sam pravila preduge pauze u izradi, a onda i u aktivnosti na sajtu. Ali i tad se desavalo da me neko iznenadi i naruci nesto. Godinama sam na sajtu, prodam nesto s vremena na vreme, vise sam prodavala uzivo pokazujuci ili preko drustvenih mreza.. A sto se kupovine tice, tu sam zadovoljna, evo poslednje sto sam kupila je pegla za kosu, a polako krecem da gledam recimo haljine. Sajt je i ranije bio krs, sad jos bombardovanje reklamama, bagovanje.. Ali nekako mi je najdrazi 🥰 Pa ostajem ovde.
2022 03 13
> KutakAleks: > Ja sam već neke dve godine na ovom sajtu u početku je prodaja išla baš dobro, ali od prošle godine baš slabo. > Pritom mi se dešava da sajt ne radi baš najbolje, nedavno sam imala problema sa poruka i nijednoj članici moje poruke nisu stizale(no to nije bitno) > Da li je opala prodaja zbog visokih cene koje članice postavljaju ili? > Volela bih čuti vaše iskustvo? :) Neke stvari su se promenile u medjuvremenu. Tokom korone ljudi su ostajali bez posla sto je uticalo na smanjenu potrosnju i na pazljivije trosenje novca. Potom je poskupela postarina prosle godine, i nedavno ponovo pa se i ne isplati uzimati osim ako se naruci vise stvari od jedne osobe.
2022 03 13
Mart je posebno lose krenuo. Aktivna sam,redovno postavljam stvarcice,cene su max snizene obzirom da se radi o kvalitetnim i brendiranim stcarima ali prodaja je veoma slaba. Mozda je razlog i trenutna situacija izmedju Rusije i Ukrajine.
2022 03 13
Sta znam, imala sam dosta prodaja ovde krajem godine, onda u januaru mi islo lepo na Limundu ali poslednja prodaja krajem januara i od tad se apsolutno nista ne desava. Obrisah zimske jakne i okacih dosta obuce i prolecne odece posto vidim da se uveliko kupuje - pa kontam bice bolje od kraja ovog meseca. Ali zato sam se ja proslog meseca nakupovala za sve pare ovde :') te za sebe, te za mamu, te za sestru
2022 03 14
1 2