Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Savet vezan za poštarinu

Cotala sam ovde ali se ne secam, pa me zanima da li neko moze da me posavetuje. S obzirom na to da su cene za pakete drasticno skocile (u vidu postarine), procitala sam da postoji neka caka kako da ispadne manje. Da li neko moze da me uputi sta se radi da bi to tako bilo…. Jer je ovo nesnosno 😅
2022 03 20
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/da63bbe9705cf5feec4bf996a1f47e8c.jpg) Stiže kao i post ekspres i ima broj za praćenje, samo treba u pak papir ili kutiju da se upakuje sadržaj. Traži se u pošti slanje kao običan paket, postarinu može da plati i pošiljalac i primalac
2022 03 20
> jacaikaja: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/da63bbe9705cf5feec4bf996a1f47e8c.jpg) > Stiže kao i post ekspres i ima broj za praćenje, samo treba u pak papir ili kutiju da se upakuje sadržaj. Traži se u pošti slanje kao običan paket, postarinu može da plati i pošiljalac i primalac Ne mora da znaci da kora biti u kutiji da bude , kod nas u Kg primaju u kesi zapakovano i oblepljeno selotejpom.Sve zavisi od grada do grada kako ce primiti
2022 03 20
Kod mene u posti ne primaju nista osim postexpresa Prave se ludi
2022 03 20
> makilis: > Kod mene u posti ne primaju nista osim postexpresa > Prave se ludi I kod mene ...
2022 03 20
Kod mene primaju obican i ne mora kutija ili neka posebna ambalaza.Bitno je samo da je dobro upakovano.Isto je kao postexpres.Stize sutradan,ptt placa primalac ili posiljalac i kurir donosi na kucnu adresu.Samo se dodatno placa nalepnica LOMLJIVO...Cena nalepnice je 100din...
2022 03 20
Uh mene poštarina ubi. Više su zaradili u pošti od mene nego oni od kojih kupujem. Zato uvek gledam da ne uzimam jednu stvar već da se uklopim sa težinom naročito ako je povoljna cena.
2022 03 22
Ja šaljem preporučeno u velikoj koverti. Ispadne oko 175 din. + koverat. Uglavnom stigne sutradan kao i post express. Za preporučeno ptt plaćate unapred, kao pošiljaoc. U pošti nema post express kesa niti selotejpa već danima. Kažu da je potrebno da se strpimo. Danas sam načula da će se u budućnosti plaćati kese za post exoress. Videćemo. Svakako se slažem da su usluge baš skočile. Pozz
2022 03 24
Od kad se pojavila usluga paket poste 200din do 3kg, svima koji zele uplatiti unapred saljem tako. Pokazalo se da stize isti dan kad i postexpress, mnogima odgovara preuzimanje u posti a i cena je niza. Manje stvari koje mogu stati u veliko pismo, probam da posaljem i kao preporuceno ali desavalo se da mi vrate i da mora ici kao paket poste.. Desava se i da slazu da nemaju nalepnice za CC ali samo treba biti uporan. Kod nas, CC moze biti i u kesi, ali da je obezbedjena. Ako nemaju original CC nalepnice, ko hoce od radnika, iskoristi nalepnicu postexpressa, isece barkod i zalepi uz barkod CC. Moze se ustedeti, ali mora da se salje iz poste.
2022 03 24
Kod mene jos pre mesec dana hteli da mi naplate njihove kese,pod izgovorom da tako sad ide,ili da moja kesa mora biti obezbedjenija,nisu hteli da preciziraju sta to tacno znaci. Kao paketi nesmeju biti u obicnim kesama vec u tim nekim posebnim ili u kutijama koje su isto hteli da mi uvale za pare. Ovo se odnosi na postu na telepu Otisla sam u bex na kraju Da bi mi sestra par dana posle rekla na naselju bez problema sve primaju,e sad da li je to nesto izmedju njih ili sta,ne znam
2022 03 25