Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Slaba prodaja

> Njenjam: > Naravno, > Iz nekog razloga kada prekopiram linkove ne mogu da odgovorim na poruku :/ > Grupe su Zara prodaja i Samo H&M, Bershka, Stradivarius za komercijalnu garderobu Pogledala sam i ja te grupe, ali mi ova Zara prodaja delovala kao da je hrvatska, svi postovi koje sam pogledala onako na brzinu su bili u kunama.
2022 04 02
I moje iskustvo je slično. Na instagramu - katastrofa, ovde mi je krenulo odlično i odjednom stalo, samo praćenje stvari i puno pregleda. Na KP sam prodala more stvari, ali ono što ovde niko i ne gleda - patike za dečake. Povezala sam trenutni "zastoj" sa visokim datumom u mesecu, premda sam spustila cene i profil zatrpala novom garderobom (sa etiketama) i smešnim cenama za kvalitet, mislim da je kriza opšta...
2022 04 11
> Nina__: > Da li ima neko da prodaje preko instagrama ili slicno, jer je meni ovde prodaja stala skroz? Da li na insta stranicama ide bolje? Stala vam je prodaja jer ste poslednji put ubacivali predmete 2021. koliko vidim, a mora se stalno biti aktivan jer se zatrpaju u pretrazi. 😁 Ovde nije dozvoljeno obnavljanje oglasa koliko se sećam, ali ubacite na još neki sajt, tipa kupujem prodajem... Za instagram treba puno truda i vremena da bi se nešto desilo. 😊
2022 04 12
Bas ocaj prodaja, svuda... u zadnja 2 meseca sam samo jedan lot odece za uzrast 13-14god i to sam na Limundu prodala. Ne znam stvarno, ocajno je stanje na svim kupoprodajnim sajtovima, niko ni da pita ista
2022 04 12
Pozdrav devojke,imam sličan problem. Mislila sam da se nešto desilo sa ovim sajtom. Par dana su mi neprestano pisali i svakog dana slala sam bar po 2 paketa a evo već sedmi dan niko mi se ne javlja iako sam i prethodnih dana bila aktivna i korigovala cene na max. Sada čitam da je i kod vas slično pa mi bude "lakše". Da li je zbog krize ili prelaznog perioda ali odjednom je sve stalo i baš mi je malo čudno🤔
2022 04 12
1 2