Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Jedna cipela, novo bez etikete?!

Dragi/e članovi/ice, Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". Hvala na pažnji!
2022 04 02
Ok
2022 09 03
:)
2022 09 14
Koliko clanica okaci predmet upravo sa natpisom novo bez etikete a ono noseno jednom,dva puta...tako bar kazu....to onda nije novo....
2022 09 29
> AdminJunior: > Dragi/e članovi/ice, > Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. > Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": > * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. > Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. > Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". > Hvala na pažnji! Hvala vam na ovim važnim napomenama! Potpuno razumem vaše mišljenje o tome da bi prodavci trebalo da objave slike oba cipela ukoliko prodaju par, a ne samo jednu. To može pomoći potencijalnim kupcima da dobiju bolju ideju o izgledu cipela i da budu sigurni da su zainteresovani za ono što kupuju.
2023 01 04
> Tackica974: > Postovanje, > danas sam vise puta pisala Adminu sa molbom da mi odgovori iz kog razloga negativna, jer je komentar bio - prodaja kopija! > Zamolila sam za objasnjenje i da se udostoje da odgovore na moje pitanje - odakle ideja da su starke kopija, kupljene su u radnji, imaju svoj bar kod na kutiji i bar kod unutar samih patika. > Zamolila sam ako treba da posaljem snimak i da mi vrate oglas i izbrisu utisak, ali se naravno niko nije udostojio da odgovori. > Ima li neko ideju cemu tako neprofesionalno, ishitreno i bahato ponasanje administratora sajta? > Hvala Vam... Postovana, odmah ste dobili precizan odgovor ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1a296b84013dcfef79cfb7c46ffae23c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2017aff81afba008eafb8e1a76c60fc3.jpg)
2023 07 20
> AdminJunior: > Dragi/e članovi/ice, > Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. > Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": > * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. > Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. > Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". > Hvala na pažnji! U redu.
2024 03 14