Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Jedna cipela, novo bez etikete?!

Dragi/e članovi/ice, Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". Hvala na pažnji!
2022 04 02
Ok
2022 09 03
Nigde nije slikana jedna cipela samo da vas obavestim posto ocigledno niste pazljivo pogledali.
2022 09 03
:)
2022 09 14
Koliko clanica okaci predmet upravo sa natpisom novo bez etikete a ono noseno jednom,dva puta...tako bar kazu....to onda nije novo....
2022 09 29
Koji predmet nije po pravilu? Dobar dan
2022 10 13
Ne razumem, o kojim cipelama se radi? Sve su nove i nikada koriscene?
2022 11 24
Ovo je verovatno za moj predmet. Bice vise slika iz vise uglova :D ako neko zeli da vas prevari nacin postoji uvek, tako da svakako morate da se oslonite na poverenje. Ukoliko neko nesto zeli da kupi od mene, rada sam da posaljem i live snimak ako treba ;)
2022 12 05
Pored toliko muljaže, jedna cipela na slici je sporna. 🤣
2022 12 05
Ja sam pri tom u oglasu naglasila da mogu da posaljem slike/snimak sta god treba ako je neko zainteresovan. Pa i na viber :) I najvise mi je zasmetalo sto nije stiglo nikakvo obavestenje, forum ne posecujem i slucajno sam videla temu, prilicno neprofesionalno.
2022 12 05
Apsolutno se slažem. Pisala sam Adminu i umesto bilo kakvog objašnjenja, samo mi je poslao link ka nedozvoljenim predmetima što samo pokazuje da ih je apsolutno briga i da rade po svom nahođenju, kao i da to što rade, rade neprofesionalno.
2022 12 05
> AdminJunior: > Dragi/e članovi/ice, > Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. > Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": > * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. > Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. > Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". > Hvala na pažnji! Hvala vam na ovim važnim napomenama! Potpuno razumem vaše mišljenje o tome da bi prodavci trebalo da objave slike oba cipela ukoliko prodaju par, a ne samo jednu. To može pomoći potencijalnim kupcima da dobiju bolju ideju o izgledu cipela i da budu sigurni da su zainteresovani za ono što kupuju.
2023 01 04