Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Jedna cipela, novo bez etikete?!

Dragi/e članovi/ice, Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". Hvala na pažnji!
2022 04 02
Hvala.
pre 6 dana, 11:58
Šta je to I pitanju i šta da radim, kome da sve obratim jer već nedelju, dve, stranica za postavljane predmeta me radi???? Od 10 stvari koje pokusam da unesem, unscientific 1 mu ili 2e!!! Šta da uradim? Do čega je to!?? Koga da pitam za pomoć, potrebno mi je da postujem predmeta! Već Sam prešla više na KupujemProdajem!!! Hoću da sve vratim I ovde? Pomagajte - popravljajte to! > NikiGreenLights: > Poštovani, možete li mi sati dogovor zašto me mogu da sve postave stvari za prodaju, samo stoji Stranica kada popunim sva polja I ubacim fotke, nece da postavi Oglala no za cenu, no za razmenu, ni za poklanjas! Ostaje samo popunjeno I stoji tako na toj stranici koliko god puta da pokusam da kliknem Postavi predmet! > ŠTA DA RADIM PO TOM PITANJu???! > Propusten’s Sam ceć sigurno NEDELJU DANA, Nisam bila nošta postovala!!!! > Pomagajteeeeee> AdminJunior: > > Dragi/e članovi/ice, > > Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. > > Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": > > * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. > > Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. > > Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". > > Hvala na pažnji!
pre 1 dana, 00:26
Da li sme da sve naplaćuje pakovanje za od even predmeta ako je ukrasno I plaćeno takodje???> NikiGreenLights: > Da li Maemo da kupimo pakovanja da spakujemo uredno I lepo predmeta koji su novi sa ili bez etikete a za koje npr nemamo više pakovanje, mutinied, npr da li za cipele mogu da koristim kutiju ukrasnu, jednobojnu, kupljenu u knjizari ili kod kineza, specijalno za slanje ovde cipele, u nedostatku originalnog pakovanja?! I da naplatimo na cenu odecnog predmeta dosta oh npr 50-100-150 din?? Za uredno, lepo upakovanu stvar - iako nije originalna kutija, npr Aldo ili Zara> AdminJunior: > > Dragi/e članovi/ice, > > Molim vas da ukoliko prodajete par cipela, slikate obe, a ne samo jednu. Normalno, ukoliko prodajete jednu cipelu iz para, onda je u redu da slikate samo jednu. > > Sledeće, da se svi podsetimo šta je "novo bez etikete": > > * Novo bez etikete - Potpuno nov, nekorišćen predmet, bez etikete ili originalnog pakovanja. > > Dakle, NEKORIŠĆEN, NI JEDNOM NOŠEN predmet, POTPUNO NOV samo nema etiketu. > > Za sve što je kao novo, nošeno jednom ili dva puta, postoji stanje predmeta "odlično". > > Hvala na pažnji!
pre 23 sata
👌👌👌👌
pre 2 sata