Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Rekreativne nastave skupe kao da se ide na Azurnu obalu!!!!

Evo ovako. Sedim kuci i zurim u zid. Starije dete ima ponudu za rekreativnu-selo u predelu Zlatara 7 dana, 28.000din, mladje dete neka banja za koju prvi put cujem i za koju uciteljica kaze da je pustara bez igde icega u okolini 27.000din isto 7 dana. Nema popusta za drugo dete. Deca skacu od uzbudjenja, ide im se.... Place mi se od muke. Hocu da zaokruzim DA, ali mozak vristi NEEEE..... Ljudi, jel to normalna cifra-za te pare mozemo mnogo bolje, ali rekreativna je dozivljaj
2022 04 07
Goč, 5 dana 18.600
2022 04 07
A uz sve to dodaj i udžbenike, koji su za moje dvoje klinaca 27.000
2022 04 07
Pa ovako,citam ovo muzu,kaze ima Kipar sa avionom 7 dana za 250e...Inace mi smo u skoli dobili ponudu za neki letnji kamp za ucenje jezika u Francuskoj za 1600e 15 dana sa doruckom i vecerom????? Zaista ne znam gde nalaze aranzmane sa tim ciframa?Kao da biraju najskuplje i najlosije za najvise novca.Verovatno znaju da ce svaki roditelj "roditi"pare iako mu je ponuda besmislena,upravo zbog dece jer se raduju rekreativnim nastavama.Namerno to rade i koriste priliku,preko dece da uzmu lovu.
2022 04 07
Nije normalno Loki. Domaće dečije ekskurzije su najveći lopovluk. Idu na to da niko ne želi da dete izvisi, da svi idu osim nje/njega. Igraju godinama na tu kartu a roditelji jedva sakupe novac, ulaze u kredite i dugove.
2022 04 07
> jelena2606: > Pa ovako,citam ovo muzu,kaze ima Kipar sa avionom 7 dana za 250e...Inace mi smo u skoli dobili ponudu za neki letnji kamp za ucenje jezika u Francuskoj za 1600e 15 dana sa doruckom i vecerom????? > Zaista ne znam gde nalaze aranzmane sa tim ciframa?Kao da biraju najskuplje i najlosije za najvise novca.Verovatno znaju da ce svaki roditelj Ne biraju škole već se agencije dogovaraju ko će na koji tender da se prijavi i po kojoj ceni. Oni međusobno imaju dil.
2022 04 07
> srebrna: > A uz sve to dodaj i udžbenike, koji su za moje dvoje klinaca 27.000 Od 5.150e-180e po detetu,zavisi sta ko trazi od udzbenika,bez skolskog pribora..I svi cutimo.
2022 04 07
Apple..Cilj je svakako ocerupati roditelje.Jer znaju,da ce svako da nadje pare za rekreativnu...Ovo za Francusku je cifra van svake pameti..i nisu uracunate posete muzejima i takvim stvarima
2022 04 07
Mi smo probali da poguramo Fondaciju Alek Kavčić u školi, ali bezuspešno, mamike su u fazonu da škola zna bolje i da meni nije dobro u glavi, ispala sam anarhista što hoću besplatne udžbenike tj. da li sam normalna sama da štampam... Škola udilovana sa izdavačima i sa glavnom niškom knjižarom/snabdevačem i možeš samo da se slikaš. Ćerki ne mogu da koristim iste udžbenike (kupila bih Nastavne listove), očuvane i neoštećene od starijeg brata jer su u međuvremenu nešto promenili... Nije čak ni pitanje novca, pitanje je toga da su se ranije udžbenici nasleđivali između bliskih generacija ili smo ih mi sami, kao đaci kupovali od starije generacije na početku školske godine, ma i na fakultetu bre, kolike sam knjige kupila i/ili zajmila od starijih kolega... Strašno, beee-beee kao ovce!
2022 04 07
Pošto sam malo upućena sa obe strane mislim da svaki nastavnik ima pravo da bira udžbenik iz kojeg najbolje ume da radi kao i svaki majstor koji bira svoj alat. Ja dil sa izdavačima nemam, biram to što smatram najkvalitetnijim. Zavodovi udžbenici su iz mog predmeta očajni. Ne treba Kavčić da plaća Zavodove udžbenike već država treba da finansira sve, koje god. Isto tako kao roditelj insistiram da se kupuju udžbrnici koji se i koriste a ne skupljaju prašinu. Meni je udžbenik osnovno radno sredstvo, popunjava se detaljno tako da je neophodno.
2022 04 07
Slažem se apsolutno, to apsolutno jeste tvoj/vaš alat i na njega imaš i imate apsolutno pravo i potrebu, ali ono što je meni apsolutno neshvatljivo sa strane roditelja sa decom 3 godine razlike je da isti izdavači (Logos sve, osim Freska engleski i Klett likovno), znači isti izdavači za sve iste predmete, kod dvoje dece koji pohađaju istu O.Š, ne mogu sestri od brata da se dokupe radni/nastavni listovi a da se koriste njegovi očuvani udžbenici... Mora sve opet, mora nanovo, zato kažem beeee, zato kažem dil i sve je potrošnja, sve je komercijala i sve je na našoj grbači kao i rekreativna i šta sve već. I, da, slažem se takođe da treba država da finansira udžbenike.
2022 04 07
Prosto rečeno, imam u komodi uvezane tri generacije knjiga tj. udžbenika koji mogu da posluže za potpalu jer mi školsko/izdavačko/distributerski establišment ne dozvoljava da ih opet iskoristim i sad šta, ili da to prodam dilerima knjiga avg/sept i uzmem neku kinticu ili da dam drugarici za kotao... Meni je udžbenik svetinja, udžbenik se čuva, predaje se dalje kada te je naučio nečemu, nije knjiga toalet papir a tako se tretira i to vrlo skup toalet papir.
2022 04 07
A to za udzbenike bolje da ne spominjem. Plus uciteljica isforsirala da nam bude pod obavezno kupovina nekog casopisa (2400 godisnja pretplata) u kom ladno nadjem da se deci objasnjavaju pridevi kao reci koje opisuju GLAGOLE! A ovo za rekreativnu.....pa jbt kad me vec derete onda bar izaberite neku lepu destinaciju, da vide nesto. A roditelji kao debili-svi nesto cute ili izigravaju pijane milijardere. A znam ih nekoliko koje pas nema za sta da ujede. E ti su najbucniji da se ide, da se nadje i skuplji hotel ako treba....
2022 04 07
Znam i ja neke koji mažu paštetu na 'leba i nose Iphone 13.
2022 04 07
> srebrna: > Znam i ja neke koji mažu paštetu na 'leba i nose Iphone 13. Postoji poseban krug pakla za takve
2022 04 07
1 2 3