Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Rekreativne nastave skupe kao da se ide na Azurnu obalu!!!!

Ne znam sta da radim-moje majcinsko srce je vec uveliko reklo da, a razum place koliko mu nije dobro hahahahaha.... Nije mi do para, kao i svaka majka poslednje bih dala za zelje deteta, ali ovo je bukvalno kao da mi neko lupa samare i smeje mi se u lice.
2022 04 07
Od skoro postoji let INI-BEG iliti Niš-Beograd, izašla sam i sa tim predlogom, odnosno da sam vlasnica turističke agencije zamislila bih ekskurziju, jednodnevnu za male osnovce, da lete avionom ko već nije i da posete tipa Zoo vrt, Prirodnjački muzej, Botaničku baštu... Da mali Beograđani vide Naci konc. logor Crveni Krst, Ćele kulu, Čegar u Nišu, Medijanu--- A, ne, ne... Idemo Palma Jagodina i Dino park Svilajnac :,'( :,'( :,'( Ma mogu o ovome do sutra, sve je apsurd.
2022 04 07
Pa kao i ja sto sam se ispalila kada sam dala predlog da umesto u bioskop (posto sva deca svakako slave rodjendane u bioskopu) idu u Narodni muzej. Kao da sam rekla da idu u striptiz bar! Tacno mi dodje sebi da cupam kosu, osecam se kao neki ludi mudroser iz 16.veka, a znam da to nisam! Naprotiv, kada bih se uporedjivala sa gospoDZama mamama-pa ja sam Elon Mask za njih. 🤣🤣🤣🤣🤣
2022 04 07
Loki vecina roditelja skrplja kraj sa krajem,medjutim uzasni kompleksi vladaju.Par roditelja tako vuce u bunar ceo razred,a ostalima je neprijatno...Ja sam napravila haos oko kupovine poklona u skoli,Na viber grupi sam ih sve naduvala i zapretila prijavom.Znaci jure te po hodniku vuku te za rukav da ti otimaju pare da bi se uvlacili u zadnjice.Klinci poceli da gledaju ko koliko daje para i ko ne daje itd..Posle mog vrlo neprijatnog obracanja mi se 70 posto roditelja zahvalilo ,:( ,sto je strasno...Znaci svi cute da se ne bi zamerali i da kao ne bi ispali sirotinja u ocima drugih roditelja.Inace kod mene nije bila stvar u parama,nego u principu..Tako je bilo i u obdanistu.Hocu da kazem da kada je podmascivanje u pitanju odredjeni su vrlo bucni a kada je nesto konstruktivno,npr da roditelji pisu peticije oko visine cena knjiga ili visine cenaa ekskurzija i normalno gde idu za taj novac,onda je muk...Ne znam sta je sa ljudima.
2022 04 07
Sta napisah "skrplja" ,:) ,:) mesavina krpi i sklopi-nova rec ,:(
2022 04 07
Ja kao prosvetni radnik se muku mučim oko poklona. Nikako da utuvim u glave da nema potrebe, to je samo znak pažnje, jedan cvet, dečiji potpisi na čestitki i to je to. Primetila sam da se u osnovnoj jako forsiraju pokloni. Kod nas u gimnaziji mnogo manje. Osmi mart cvet i matura. I to je to, čak i puno. A za ekskurziju smo dobili ponudu za 2 dana u Srbiji za 10000din. Sumanuto. Srećom kod roditelja prevladao zdrav razum i niko se nije prijavio. Msm u mom odeljenju.
2022 04 08
Uh 2 dana 10000?!Mada mi smo placali neke jednodnevne izlete 3000 dan.Vrate se do 5 I imaju rucak.To je bilo od 1.do4.razreda.
2022 04 08
Van pameti Jelena. Pravimo se da smo bogati samo da bi bili 'in'. Ja sam mojima rekla da umesto ekskurzije možemo posetiti ZOO na Paliću, i to je druženje.
2022 04 08
Problem je sto ni ti pokloni nisu bezuslovni.Za taj neki poklon smatraju da mogu da jasu nastavnike posle za ocene.Inace zalosno je sve sto se desava..Gledam I onaj roditeljski savet,nista konstruktivno..Mislim da roditelji mogu mnogo toga da promene u pozitivnom smislu,..medjutim nesloga vlada na svim nivoima.
2022 04 08
Katastrofa, bukvalno lopovluk! Nisam ni znala da su vratili rekreativne/ekskurzije, sestra mi je sad vec prva srednje a bas sam razmisljala o tome dal' ce dete ikad videti puta punovo sa skolom. Bolje Loki da ih povedes ti negde u inostranstvo na put za te pare ili Srbija u privatnoj reziji, znam da nije isto kao kad ides s vrsnjacima ali te cifre su van svake pameti. Mene je cak i razredna ispljuvala u trecoj srednje kad je onomad htela da nas vodi 5 dana u Grcku u budjavu Katerini za skoro 300e davne 2011. godine. S obzirom da sam rodjena i zivela u Grckoj, rekla sam joj da mi ne pada na pamet da trazim roditeljima te pare za deo Grcke za koji je tad moglo da se ode za 100e. Pola ljudi posle toga je odustalo kad je skontalo da je skupo i onda je ona popizdela zvala moju majku da se zali kako je sikaniram. I na sve to dobijemo sledece godine matursku ekskurziju Prag-Bec 7 dana za 200e... ko koga tu za*ebava
2022 04 08
> lokibg: > Pa kao i ja sto sam se ispalila kada sam dala predlog da umesto u bioskop (posto sva deca svakako slave rodjendane u bioskopu) idu u Narodni muzej. Kao da sam rekla da idu u striptiz bar! E svasta. Moja sestra je u osnovnoj stalno isla sa klincima koji slave rodjendan u Muzej nauke i tehnike, oni tamo organizuju turu i onda im daju sobicu sa posluzenjem i nekim zezancijama da se igraju. Bilo je nesto bas povoljno i roditelji su masovno tamo klincima organizovali rodjendan i nikad im nije bilo dosta, isla je jedno 15 puta u muzej i svima su to bili najzanimljiviji rodjendani :)
2022 04 08
> lokibg: > Pa kao i ja sto sam se ispalila kada sam dala predlog da umesto u bioskop (posto sva deca svakako slave rodjendane u bioskopu) idu u Narodni muzej. Kao da sam rekla da idu u striptiz bar! > Tacno mi dodje sebi da cupam kosu, osecam se kao neki ludi mudroser iz 16.veka, a znam da to nisam! Naprotiv, kada bih se uporedjivala sa gospoDZama mamama-pa ja sam Elon Mask za njih. 🤣🤣🤣🤣🤣 Ja sam pitala jos u obdanistu da idu cesce u pozoriste,barem dva puta mesecno grupno.Ponovila sam to i u OS,medjutim receno mi je da je roditeljima to skupo..Licno mislim da je neisplativo,za organizatore, za razliku od ekskurzije ili sl
2022 04 08
Zene, kako god bilo, moram da vam se zahvalim sto ste podelile svoje misljenje. Juce sam bila medju roditeljima u tolikoj manjini da sam pocela da se pitam: 1- gde ja gresim kada mi je to skupo a.ostalima nije! 2 - zanovetam bez razloga, namćorišem oko izbora destinacije i izigravam snoba jer mi je selo kraj Zlatara pustara (ali moja sestra ima vikendicu na Zlataru i bila sam sto puta-to i jeste pustara idealna da odmaras dusu napacenu i osamiš se) 3- da li sam ja jedna NEmajka pa umesto da skacem od srece ostajem bez teksta Hvala vam barem sto ste me resetovale :)
2022 04 08
Mojoj drugarici je mala pre korone isto bila u nekom selu na Zlataru,ne znam da li je isto.Kostalo 7 dana 200 e.Priroda lepa al deca se smorila.Fazon ono spavaonice ,drveni kreveti,prostorija za rucavanje. Ali hrana je bila nikakva,deca zvakala plazmu,stapice i to sto su ponela i tamo kupila prva dva dana,posle zvala kuci da kazu da su gladna i na kraju roditelji se skupljali i isli nosili hranu.Ona haos napravila,nema sta nije rekla direktorki i uciteljici.Par roditelja joj pisalo da je sasvim u pravu ali niko nista javno nije rekao.Ostali roditelji bili u fazonu sta drami,nece deca umreti od gladi,treba na to da se gleda kao na AVANTURU.I cemu tolika galama kada im je odnesena hrana i novac. Ja izneverovala kad mi je pricala.
2022 04 08
Nensina, sta reci.... Ne kapiram, barem u Srbiji ima milion prelepih destinacija. Cemu to beskrupulozno ugradjivanje
2022 04 08