Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Psihologija /

Stariji muskarac i mladja devojka

Postovanje drage zene. Da li smatrate da se stariji muskarac moze zaljubiti u dosta mladju devojku ili je u pitanju samo seksualna privlacnost i zelja za telesnim uzitkom?
2022 04 10
Zavisno koliko stariji. Ako je devojka maloletna po meni je to psihicka bolest ili neka nastranost. Ukoliko je punoletna,ne mora da znaci. Razlika izmedju mene I partnera je 6 godina. E sad razlika izmedju mojih je 17 godina,mada tada je bilo I drugo vreme,a mama je imala tada 30 godina,a otac 47. Mada moguce je da ce je taj covek samo iskoristiti I sutnuti,pogotovo sto je to stariji I iskusniji tip,jos ako iza sebe ima brakove. Nista dobro nece toj devojci dati,bar moje misljenje.
2022 04 10
> tashicica94: > Zavisno koliko stariji. > Ako je devojka maloletna po meni je to psihicka bolest ili neka nastranost. > Ukoliko je punoletna,ne mora da znaci. > Razlika izmedju mene I partnera je 6 godina. > E sad razlika izmedju mojih je 17 godina,mada tada je bilo I > drugo vreme,a mama je imala tada 30 godina,a otac 47. > Mada moguce je da ce je taj covek samo iskoristiti I sutnuti,pogotovo sto je to stariji I iskusniji tip,jos ako iza sebe ima brakove. Nista dobro nece toj devojci dati,bar moje misljenje. Punoletna devojka, rane dvadesete a razlika u godinama slicna kao kod tvojih roditelja. 16 godina. Kao sto kazes danas je drugacije vreme i nazalost velike su sanse da ljudi u tim godinama, iskoriste devojke i tako napumpaju svoj ego ali ne morq da znaci. Mislim da je sve to malo povezano sa krizom srednjih godina jer je taj muskarac ostvaren na svakom polju.
2022 04 10
Recimo da baš mislim suprotno, da se zaljube kao tinejdžeri, ali to bude kad on predje često i 50, a ona bude dosta mladja, recimo on 50, a ona 30. Ako je devojka mlada i naivna, a on navikao da lovi klinke i nije još *dovoljno ostario* pa mu se može da bira, nema još ni 40, onda će verovatno nastaviti to da radi. Znači, zavisi od ličnosti, nema nekog pravila. Moj muž je stariji od mene 13 godina i neuporedivo bolje funkcionišem sa njim, nego što sam sa bivšim, sličnih godina. Sa 20 sam bila poprilično *zelena*, a sad tražim dlaku u jajetu, ne znam kakav bi mogao da me očara. Muž ima drugara od 43-44 godine, koji obavezno šeta klinke i još ne vidi sebe kao muža i roditelja, plus deluje i pristojno i kulturno, vrlo inteligentan, uz dobru žvaku svaku devojku od 18 do 28 bez problema smuva, čak mu i same prilaze, uz to dobro izgleda- dosta mladje i ima novca, što muškarcima daje posebno samopouzdanje, a uz to i stav, ako su pametni
2022 04 10
> jacaikaja: > Recimo da baš mislim suprotno, da se zaljube kao tinejdžeri, ali to bude kad on predje često i 50, a ona bude dosta mladja, recimo on 50, a ona 30. Ako je devojka mlada i naivna, a on navikao da lovi klinke i nije još *dovoljno ostario* pa mu se može da bira, nema još ni 40, onda će verovatno nastaviti to da radi. Znači, zavisi od ličnosti, nema nekog pravila. Moj muž je stariji od mene 13 godina i neuporedivo bolje funkcionišem sa njim, nego što sam sa bivšim, sličnih godina. Sa 20 sam bila poprilično *zelena*, a sad tražim dlaku u jajetu, ne znam kakav bi mogao da me očara. Muž ima drugara od 43-44 godine, koji obavezno šeta klinke i još ne vidi sebe kao muža i roditelja, plus deluje i pristojno i kulturno, vrlo inteligentan, uz dobru žvaku svaku devojku od 18 do 28 bez problema smuva, čak mu i same prilaze, uz to dobro izgleda- dosta mladje i ima novca, što muškarcima daje posebno samopouzdanje, a uz to i stav, ako su pametni Da li to misljenje zadrzavas ako se radi o ozenjenom i ostvarenom muskarcu? Uspesan, odlicno izgleda za svoje godine i vazi za poprilicno ozbiljnu personu.
2022 04 11
Magična reč je 'oženjen'. Mislim da dok neko ne reši svoj bračni status, tj. ne razvede se, ne bi trebao da se upušta u veze. Na žalost to će kod nas proći kao 'pobeda' za muškarca a devojka će biti 'švalerka', neko koga mogu da krive zbog raspada braka. Ako je muškarac ozbiljan prvo će da se razvede. To je samo moje lično mišljenje.
2022 04 11
Ako je oženjen, znam mnogo primera, gde imaju devojke sa strane, a održavaju brak godinama. Neki se razvedu posle dužeg vremena, kad npr žena sazna i zatraži razvod. Negde žena sumnja, ali neće da se razvede, jer je obezbeđena sa materijalne strane i zna da će se to okončati. Znam i da žene saznaju, pa nalupaju muževljevu devojku, a muškarci se sakriju, jer znaju da su krivi i nisu ni mislili da se razvode i ponovo žene, samo su hteli malo da razbiju rutinu. Zavisi, opet, jesu li nesrećni u braku i koliko, da li stavljaju decu i brak u prvi plan, da li se često švalerišu ili im je to prvi put, jer su možda našli srodnu dušu, nekoga sa kim prvo imaju dobru komunikaciju i razumevanje, tek kasnije i dobar sex.. a generalno su usamljeni
2022 04 11
I moram da dodam svoje misljenje i stav o takvoj vezi, da pored toliko slobodnih muškaraca, ne bi nikom *trebalo da treba* oženjen muškarac, tj bilo koji već zauzet. Stabilan muškarac zna šta hoće i šta je najbolje za sve, a pravi muškarac poštuje svoju porodicu. Da li bilo kojoj ženi zaista treba neko ko nije pravi muškarac?! Onaj koji vara ženu, verovatno će i švalerku. Komšinici je napravio dete (verovatno mu se omaklo, a ona htela da rodi) oženjen muškarac (koji ima veliku decu), da bi se posle razveo (verovatno kad je žena saznala), pa sad ona ima haotičan život sa njim i zbog njega je prolupala
2022 04 11
> AppleRed: > Magična reč je 'oženjen'. Mislim da dok neko ne reši svoj bračni status, tj. ne razvede se, ne bi trebao da se upušta u veze. Na žalost to će kod nas proći kao 'pobeda' za muškarca a devojka će biti 'švalerka', neko koga mogu da krive zbog raspada braka. Ako je muškarac ozbiljan prvo će da se razvede. To je samo moje lično mišljenje. Tacno. Kod nas je zena uvek ona koja na kraju izvuce deblji kraj i koja ispasta. Muskarcu je svaka zena "trofej" i pokazatelj njegovog "šarma", "spretnosti" itd. Dok je ženi svaki muškarac recka i što ih više ima to je manje vredna (u ocima drugih). Nazalost takav je mentalitet, a da ne govorim kada se radi o ljubavnici, najgore ona prodje. Ja to ne podrzavam (prevare) ali smatram da je licno kriv onaj/ona koji dopusti trecem licu da se umesa u njihov odnos (brak/vezu) i "kvari" sve.
2022 04 11
> jacaikaja: > I moram da dodam svoje misljenje i stav o takvoj vezi, da pored toliko slobodnih muškaraca, ne bi nikom *trebalo da treba* oženjen muškarac, tj bilo koji već zauzet. Stabilan muškarac zna šta hoće i šta je najbolje za sve, a pravi muškarac poštuje svoju porodicu. Da li bilo kojoj ženi zaista treba neko ko nije pravi muškarac?! Onaj koji vara ženu, verovatno će i švalerku. Komšinici je napravio dete (verovatno mu se omaklo, a ona htela da rodi) oženjen muškarac (koji ima veliku decu), da bi se posle razveo (verovatno kad je žena saznala), pa sad ona ima haotičan život sa njim i zbog njega je prolupala Delim misljenje sa tobom. Ko garantuje da i sledeca nece biti prevarena. Nekima je to prosto u krvi... Ima izuzetaka ali nazalost veci je broj ovih prvih.
2022 04 11
Kada se radi o tim razlikama u godina, sasvim mi je u redu ukoliko su osobe zrele u smislu da je mlađa punoletna(naravno). Ne mora nužno da znači da svaki stariji muškarac(kada kažem stariji mislim na stariji u odnosu na devojku) željan mlade devojke zarad seksa, postoje muškarci koji jednostavno nisu naišla na neku idealnu osobu, isto i sa druge strane. Različiti smo ljudi, pa nam tako i karakterno različito odgovara. Godine ne određuju vrednost osobe, nikada. I sama znam dosta brakova sa razlikama u godinama koji funkcionišu mnogo bolje i stabilnije od parova sa približnim godinama koji su se na žalost prebrzo razvodili ili žive u katastrofalnim zajednicama gde trpi porodica. Svakako kada se radi o oženjenom muškarcu, tu je priča drugačija. Mislim da niko sebi ne treba da dozvoli vezu za oženjenim čovekom jer čemu to? Svesni ste da ste rezerva? Ukoliko je osoba razvedena, onda je u redu.
2022 04 14
Neko je lepo rekao da je ovde ključna reč "oženjen". U 99% slučajeva se ne razvedu, jer i ako nešto fali u braku, to će nadoknaditi s ljubavnicom, i što bi sad oni tu komplikovali, razvodili se, rušili dom, porodicu, gradili sve ispočetka. Žena s jedne strane drži dom i porodicu, ljubavnica s druge strane pruža zabavu i opuštenost, i muškarac namiren, njemu lepo, sve potrebe zadovoljene. Ima puno psiholoških istraživanja na tu temu, pa pogledajte. A razlika u godinama, kao sama razlika, nije sporna uglavnom, već druge stvari koje idu uz tu razliku. 😊
2022 04 18
> AleksandraEdi: > Neko je lepo rekao da je ovde ključna reč "oženjen". U 99% slučajeva se ne razvedu, jer i ako nešto fali u braku, to će nadoknaditi s ljubavnicom, i što bi sad oni tu komplikovali, razvodili se, rušili dom, porodicu, gradili sve ispočetka. Žena s jedne strane drži dom i porodicu, ljubavnica s druge strane pruža zabavu i opuštenost, i muškarac namiren, njemu lepo, sve potrebe zadovoljene. Ima puno psiholoških istraživanja na tu temu, pa pogledajte. > A razlika u godinama, kao sama razlika, nije sporna uglavnom, već druge stvari koje idu uz tu razliku. 😊 I sa razlikom u godinama partneri mogu jako lepo da se slože. Zavisi od njihovih karaktera, pogleda na svet i sl. Kao i kod bilo koje druge veze 😊
2022 04 18
Izmedju mojih roditelja je 11g razlike i nisu uspeli u braku.Dok sam ja starijaod muza skoro 4g i evo super nam je
2022 04 18
Zasto da ne Jer..ljubav ne zna za granice!!!.ja vise volim normalnije tj tradicionalne razlike, ali... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/edef10bd3bf44a905a62fb2d1a49d104.jpg)
2022 05 26
1 2