Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Obnavljanje oglasa

Zašto se ne mogu postaviti ponovo oglasi stariji od godinu dana!? Zaista nema smisla da ljudi koji prodaju svoje krpice i ne vrte po 100-500 oglasa konstantno padaju na dno pretrage. Zaista je cilj da se plaćaju promotivne usluge koje su skupe i ne funkcionišu normalno?
2022 05 22
Slazem se. Vec sam negde rekla da niti jedan drugi sajt gde se roba moze prodavati ne zabranjuje obnavljanje oglasa. Mozes ih brisati i obnavljati koliko hoces. Ovo na korist ide samo onima koji komercijalno prodaju i stalno imaju sta da postave, a neko ko ima par stvari nikada nece doci do izrazaja osim slucajnom pretragom onog ko ima vremena da bunari.
2022 05 22
> Esprit21: > Slazem se. Vec sam negde rekla da niti jedan drugi sajt gde se roba moze prodavati ne zabranjuje obnavljanje oglasa. Mozes ih brisati i obnavljati koliko hoces. Ovo na korist ide samo onima koji komercijalno prodaju i stalno imaju sta da postave, a neko ko ima par stvari nikada nece doci do izrazaja osim slucajnom pretragom onog ko ima vremena da bunari. Tako je.
2022 05 22
ma, i dalje se obnavljaju oglasi i po par puta dnevno, uglavnom bez posledica. ja sam za to da se ograniči frekvencija ponavljanja, dakle, da se sistemski reši da ne možeš da obnavljaš oglas češće od jednom u sedam dana, recimo. ili, da može max. dvaput nedeljno, ali da se taj drugi put plaća, pa izvolite.
2022 05 22
Da, nekima sankcionišu a nekima prolazi, doslednost. Isto sam za to da se nedeljno omogugći obnavljanje.
2022 05 22
Iskreno jako glupo, ja sam obnavljala jednom u mesec-dva, i to samo one oglase koji su imali manje pregleda. Pomagalo je oko prodaje, sad ovako bleje samo. Kad su već poskupele usluge, mogli su da uvedu opciju automatskog obnavljaja za VIP članove npr. Da se opravda to četvorostruko poskupljenje
2022 05 22
Sta se podrazumeva pod obnavljanjem oglasa? Da li kada ispravim ili dodam nesto u oglasima, ili bolju sliku, pa predju na pocetak ili samo obrisan pa ponovo postavljen?
pre 24 dana, 23:17
obrisan i ponovljen
pre 23 dana, 09:13
Mene ja članova ispljuvals jer mi je oglas star dve godine 😂 Kao da je moja krivica što ne smem da obnovim objavu
pre 9 dana, 09:53