Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Factcool kupovina iskustva?

Drage clanice, da li je neka od vas porucivala sa sajta factcool ? Imaju zaista lepih modela po pristupacnim cenama pa me zanimaju vasa iskustva. Hvala😘
2022 05 22
Brat jeste i to baš dosta puta. Šta je poručio, to je i stiglo, tako da nikad nije imao zamerku. 🙂
2022 05 22
Joj, meni oni uopšte nešto nemaju pristupačne cene 🤷🏻‍♀️
2022 05 23
I meni se cini da nisu bas jeftini mada sam videla lepih stvari..
2022 05 23
Ja sam videla sinoć par haljina za 2000/3000 hiljade što je izuzetno po mom mišljenju pristupačno ako su onakve kao na slikama. Na fejs grupi sam takodje pitala ženice za iskustvo i podeliću šta su mi rekle, sve od prve do poslednje govore da su izuzetno dobri i korektni samo se može desiti da se isporuka čeka duže. ❤️
2022 05 23
> DankaDa: > Brat jeste i to baš dosta puta. Šta je poručio, to je i stiglo, tako da nikad nije imao zamerku. 🙂 Hvala puno❤️
2022 05 23
Kvalitet nije ni približno tim cenama. Nekad preteruju kad nabudže cenu. Samo gledajte da cene budu realne. Jer njima jedna stvar danas košta 600 din, a sutra ta ista stvar 2600, a kvalitet je srazmeran ovoj prvoj ceni iskreno. Inače su ovako ok što se tiče isporuke, stvar kako izgleda na slikama, takva je. To što ste naručili, to i pošalju. 😊
2022 05 23
> Hvala puno❤️ Nema na čemu. 💌 Što se cena tiče, jesu poprilično visoke, ali treba čekati i pratiti sniženja. Ja merkam neku jaknicu već neko vreme. Baš sam brata pitala malopre... Kupio je do sada četiri jakne i bezbroj nekih majica/dresova. Zaista je zadovoljan i saradnjom i kvalitetom.
2022 05 23
Šta poručite, to Vam stigne. Imaju neki "srodan" sajt - iste te stvari po nižim cenama. Ako nemaju na stanju na svom skladištu, roba prilično kasni, ako je sa njihovog skladišta, stiže za dan, dva. Trenutno čekam porudzbinu od pre 2 nedelje, pa razmišljam da odustanem, a žao mi je jer su ok stvari. Nekim stvarima drastično nabiju cene (npr. UNDER ARMOUR šorts koji je kod njih nepunih 6 hiljada, sam u NS u Promenadi kupila za nekih 2800din.), al su mi savršene pamučne majice i bermude za tinedjzere, za koje se teško nalaze modeli i veličine. Lee Cooper stvari su im ok.
2022 05 23
Kupila sam patike, stigle se posle mozda nedelju ili dve ne mogu sada da se setim. Odgovaraju opisu, made in China. Ali nije bitno jer su stvarno neobicne
2022 05 23
> oneblackcat: > Ja sam videla sinoć par haljina za 2000/3000 hiljade što je izuzetno po mom mišljenju pristupačno ako su onakve kao na slikama. Na fejs grupi sam takodje pitala ženice za iskustvo i podeliću šta su mi rekle, sve od prve do poslednje govore da su izuzetno dobri i korektni samo se može desiti da se isporuka čeka duže. ❤️ Poručivala sam pantalone od njih i zadovoljna sam. Čekala sam oko 7 dana na isporuku svaki put, jer oni prvo poruče stvari iz Turske/Mađarske pa onda stižu kod tebe tek. Ali sam uvek hvatala one kodove koje imaju i budu super popusti
2022 05 23
Devojke hvala svima. Baš ste mi pomogle. 🤍😇😇
2022 05 25
Da li je neko kupovao bez onog “zaštita paketa” dodatka od 200din? Meni je glupo da plaćam za to ali ne znam jel to znači nešto. Koliko vam je bila poštarina?
2022 05 25
Pogledajte na ali.pub/2hoh1v mnogo je jeftinije. ja narucujem od njih vec vise od 10 meseci i prezadovoljana sam kvalitetom odece.
2024 03 21
Merkala sam kod njih GAP za bebe i naiđem na neki Pinokio brand, koji ima presladak dizajn za bebe. Ako je neko poručivao, molila bih da podeli iskustva o tim stvarima za decu <3
2024 03 25