Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Tike tikice kupujem prodajem

Jel kupovao neko kod njih? Nasla sam patike koje dugo trazim pa bi mi dobro doso svaki komentar? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2657061367cd95659c2c27ea94588504.jpg)
2022 06 02
Nisam kupavala, ali jedan savet: Trazite da vam slikaju etiketu ispod jezika, da vidite da li su original, jer na kupujem prodajem prodaju mnogo kopija...
2022 06 03
> TaniaMani: > Nisam kupavala, ali jedan savet: Trazite da vam slikaju etiketu ispod jezika, da vidite da li su original, jer na kupujem prodajem prodaju mnogo kopija... Slažem se sa ovim, u protoku je mnogo turskih kopija. Ne primeti se dok se ne zagleda u patike, a u Turskoj te patike koštaju od 15-30€
2022 06 04
Verovatno je u pitanju kopija.
2022 06 04
Da nastavim ovu pricu mozda ce nekom znaciti. Riskirala sam i kupila tamo patike, 9000dinara su kostale, i nije mi bilo mnogo sumnjivo jer te iste kostaju 14599 u buzz-u, ali broja nije bilo. Kad su mi stige bile su totalno drugi model patika. Bila sam u soku. Da skrtatim, javila sam im se, i vratili su mi novac, cak su mi vratili i tu postarinu koju sam platila. Iskreno ne mogu da garantujem da su patike bile original, jer kutija je bila totalno neka bezveze. Ali su ispali fer.
2022 06 11