Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanjce pomoccc

Devojke, da li vam je odbojno kad su slike na crnoj pozadini, u smislu da deluju kao da su sa interneta ili tako nesto?
2022 06 06
Lepse su na beloj. 😊😊😊
2022 06 06
Negde su bili saveti kako da slike sto bolje ispadnu i secam se da je za pozadinu pisalo da bude jednobojna, najbolje bela.
2022 06 06
Meni je sve lepse na beloj cistoj pozadini ili ako ti je dobro osvetljenje u sobi na podu ako imas lepo pod isto lepo ispadaju slike, mada nista ne mora da znaci, evo ja sam se ubila sa tim belim pozadinama i opet sipak :')
2022 06 06
Meni je najgore kad je slikano na podu, skroz razvučeno, blicom, u sred noći. Najbolje slike su mi na vešalici na nekom svetlom zidu ili ormaru, na dnevnom svetlu.
2022 06 06
Kad sam reka na podu, mislila sam na slike ovog tipa https://mojekrpice.rs/items/zene/8626447/blondy-duzi-sako-mantil
2022 06 06
> AnaDjxx: > Meni je sve lepse na beloj cistoj pozadini ili ako ti je dobro osvetljenje u sobi na podu ako imas lepo pod isto lepo ispadaju slike, mada nista ne mora da znaci, evo ja sam se ubila sa tim belim pozadinama i opet sipak :') Kako postignete da je predmet onako izdvojen, kao da "nema" pozadinu? 😯
2022 06 06
Najvise volim normalno slikan predmet na dnevnom svetlu.Na ofingeru i na ravnoj povrsini plus,da bih mogla tacno da vidim kroj.Ne volim slike gde su vestacki napravljane bele ili druge pozadine,kao sto mi smeta "umetnicka"slika zatrpana nekim predetima,gde u stvari ne vidim uopste predmet kako treba.Takve fotografije jesu lepe ali za naslovnu stranu casopisa a ne za prodaju.
2022 06 06
Ja volim slike na lepoj, ravnoj površini, gde se proizvod lepo vidi. Ne volim slikane uz blic noću, ne volim slikane na braon/drvenom podu, iz nekog razloga me odbija I ne volim te veštačke izbeljene pozadine. Izgleda previše fake. Ne volim slike na ofingefu jer je tad artikal obešen, pa se ne vidi lepo :D
2022 06 06
Hvala🥰
2022 06 06
Bitno je da se predmet vidi ceo a ne 1-2 slike stvar slikana do pola i cao, a pozadina to mi nije bitno iskreno kod drugih clanica
2022 06 06