Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Natalna karta

Ne znam da li sam na pravom forumu, ali mi se činilo kao najzgodnije mesto. Da li imate neku preporuku za izradu natalne karte? Hvala😊
2022 06 08
https://www.astrotheme .com ovde ja gledam planete kad mi je dosadno..
2022 06 08
Razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je smešno. 21. vek, a neki se vraćaju u kameno doba. Umesto što traćite vreme na te izmišljotine, posvetite se realnim stvarima.
2022 06 08
sifra x-) :) 8-)
2022 06 08
Postoje besplatni sajtovi koji Vam izracunaju i povrsno objasne znacenje pozicija planeta, a posle ako imate vremena i zelje da se vise pozabavite time mozete dalje sami da trazite sta tacno koja pozicija znaci. Mislim da nije vredno davanja para, mozda kao poklon nekome iz zabave ili nesto slicno, ali iskreno ne verujem da ce Vam iko od njih nesto spektakularno reci 🙂
2022 06 08
> Irinacvetkovic: > Razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je smešno. 21. vek, a neki se vraćaju u kameno doba. Umesto što traćite vreme na te izmišljotine, posvetite se realnim stvarima. Zasto je smesno? Pa ljudi imaju drugacija verovanja. Isto ne verujem u horoskop ali evo recimo ja sam celim srcem uverena da Bog postoji pa je nekima to smesno..a meni je to zivotni temelj. Neki veruju da su postali od majmuna, neki u reinkarnaciju itd. Neka svako veruje u sta smatra da je ispravno, ne treba nikoga ismevati
2022 06 08
> Irinacvetkovic: > Razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je smešno. 21. vek, a neki se vraćaju u kameno doba. Umesto što traćite vreme na te izmišljotine, posvetite se realnim stvarima. Ako nemate odgovor na postavljeno pitanje, niste pozvani da komentarisete.Hvala. Pozdrav
2022 06 08
> TreasureCaravan: > > Irinacvetkovic: > > Razumem da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo je smešno. 21. vek, a neki se vraćaju u kameno doba. Umesto što traćite vreme na te izmišljotine, posvetite se realnim stvarima. > Zasto je smesno? Pa ljudi imaju drugacija verovanja. Isto ne verujem u horoskop ali evo recimo ja sam celim srcem uverena da Bog postoji pa je nekima to smesno..a meni je to zivotni temelj. Neki veruju da su postali od majmuna, neki u reinkarnaciju itd. Neka svako veruje u sta smatra da je ispravno, ne treba nikoga ismevati Lepo ste to rekli. Svako ima pravo da veruje u šta hoće 😊
2022 06 08
> Chillnakit: > Postoje besplatni sajtovi koji Vam izracunaju i povrsno objasne znacenje pozicija planeta, a posle ako imate vremena i zelje da se vise pozabavite time mozete dalje sami da trazite sta tacno koja pozicija znaci. Mislim da nije vredno davanja para, mozda kao poklon nekome iz zabave ili nesto slicno, ali iskreno ne verujem da ce Vam iko od njih nesto spektakularno reci 🙂 Znam da ne mogu ništa spektakularno da kažu, to svakako i nije proricanje sudbine. Ali iskreno verujem da moze da se nasluti bar kada je povoljan trenutak za nešto. A mene bukvalno interesuje samo nešto vezano za jednu situaciju. 😊
2022 06 08
Sajt astrodienst. Koriste ga i astrolozi za natal a imaš svašta za brzu upotrebu, idi na free horoscopes, unesi podatke pa biraj i čitaj, no moraš dobro vladati engleskim za to. Odličan je i sajt Sanje Perić, koliko znam ona radi natale, prognoze itd. ali ne za dž. Tekstovi i muzička podloga uz tekstove na sajtu su fenomenalni, ima i odlične pop art/strip zezalice, audio zapise. Kopaj, istraži, zabava.
2022 06 09
> srebrna: > Sajt astrodienst. Koriste ga i astrolozi za natal a imaš svašta za brzu upotrebu, idi na free horoscopes, unesi podatke pa biraj i čitaj, no moraš dobro vladati engleskim za to. > Odličan je i sajt Sanje Perić, koliko znam ona radi natale, prognoze itd. ali ne za dž. > Tekstovi i muzička podloga uz tekstove na sajtu su fenomenalni, ima i odlične pop art/strip zezalice, audio zapise. > Kopaj, istraži, zabava. Hvala Srebrna! Deluje bas interesantno, ako ništa, razonode radi! Da li ima negde tumačenje natala ili samo odradi pa snadji se dalje?
2022 06 09
Nadovezala bih se samo na ovo o "kamenom dobu" , jos su i stari narodi pratili kretanje zvezda i planeta i odredjivali i prognozirali, astrologija je stara nauka, maltene koliko i civilizacija. Mesec deluje na sva ziva bica na Zemlji, zasto ne bi i ostala nebeska tela. Uostalom to nije proricanje, nego sagledavanje potencijala i slabosti kroz vreme.
2022 06 11
Meni je daaaavno radila jedna zena iz Smedereva, čini mi se da se Dragana zove, ako neko može da mi da njen broj bila bih mu zahvalna, znam samo da je zivela iza hotela smederevo.
2022 06 11
> BabyPink: > Meni je daaaavno radila jedna zena iz Smedereva, čini mi se da se Dragana zove, ako neko može da mi da njen broj bila bih mu zahvalna, znam samo da je zivela iza hotela smederevo. Pretpostavljam da ste zadovoljni cim tražite ponovo kontakt. Prosledite mi ako nadjete. Pozdrav 😊
2022 06 11
Irina ima nekog Jarca ili Strelca u velikoj trojci 100% 😂
2022 06 12
1 2