Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Natalna karta

> SvetlanaRadic: > Irina ima nekog Jarca ili Strelca u velikoj trojci 100% 😂 Da da... Neki mesec u strelcu ili podznak...
2022 06 12
Kad smo vec kod natalne karte, znate li sta ste u znaku, podznaku, gde su vam ostale planete? 😄
2022 06 13
Bik/Strelac 😊 a upravo trazim da mi neko protumači planete za pojedine aspekte. Ako neko zna neka se javi😊
2022 06 13
> stlead: > > SvetlanaRadic: > > Irina ima nekog Jarca ili Strelca u velikoj trojci 100% 😂 > Da da... Neki mesec u strelcu ili podznak... Je l Vi to znate da tumačite natalnu kartu? 😊
2022 06 13
Haha zamalo isto, delimo znak, ali mi je podznak u blizancima 😄
2022 06 13
I ja sam bik 8-) podznak rak :")
2022 06 14
> BabyPink: > Meni je daaaavno radila jedna zena iz Smedereva, čini mi se da se Dragana zove, ako neko može da mi da njen broj bila bih mu zahvalna, znam samo da je zivela iza hotela smederevo. Da nije Dragana Simeon? Kako je svet mali, ona živi 2 kuće od mene 😂😂😂
2022 06 14
> KristinaVuksan: > > BabyPink: > > Meni je daaaavno radila jedna zena iz Smedereva, čini mi se da se Dragana zove, ako neko može da mi da njen broj bila bih mu zahvalna, znam samo da je zivela iza hotela smederevo. > Da nije Dragana Simeon? Kako je svet mali, ona živi 2 kuće od mene 😂😂😂 Valjda ce se Baby Pink oglasiti da kaže pa da uzimamo kontakt ako jeste😊
2022 06 14
> KristinaVuksan: > > BabyPink: > > Meni je daaaavno radila jedna zena iz Smedereva, čini mi se da se Dragana zove, ako neko može da mi da njen broj bila bih mu zahvalna, znam samo da je zivela iza hotela smederevo. > Da nije Dragana Simeon? Kako je svet mali, ona živi 2 kuće od mene 😂😂😂 Je l plava ženica, srednjih godina, cini mi se da je ona rak u horoskopu, rekla mi je da bi se super slagale kao drugarice 😄 za prezime ne znam, je l moze kontakt? Jaooo superrrr ako je ona 😍😍
2022 06 20
1 2