Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Posta naplacuje njihovu ambalazu

Danas sam slala paket,i nisam imala neku adekvatnu kesu za pakovanja, pa sam upakovala u neku rodjendansku papirnu kesu sa sve slojkicama Pita me sluzbenik da li zelim njihovo pakovanje,i ja kazem naravno onu veliku pvc kovertu kao i uvek,kaze da, ali sad se naplacuje 15 dinara Eto samo da obavestim
2022 06 16
Ja vec duze vreme ne pakujem u njihove kese ...navodno kad god treba da mi daju kesu nemaju ...imaju ali nece da daju cekali su da krenu sa naplatom ...zato ih sada ima na tone ..
2022 06 16
Da, vec neko vreme naplacuju, najjeftinja je 9 dinara, ona najmanja
2022 06 16
O da, ista situacija je mene juce docekala. Sva sreca, ja pakujem u velike kese koje dobro oblepim sirokom trakom pa mi njohova nije neophodna. Ali sam ranije uvek insistirala da mi u nju stave-neki su to radili i sami, a vecina sluzbenika bi govorilo da za njihovom nema potrebe jer je, kao vec dobro upakovano... Suma sumarum: sve je, cini mi se, otislo dodjavola! 🙄
2022 06 16
> ninanica: > Ja vec duze vreme ne pakujem u njihove kese ...navodno kad god treba da mi daju kesu nemaju ...imaju ali nece da daju cekali su da krenu sa naplatom ...zato ih sada ima na tone .. Potpuno se slazem! Ovo je bio slucaj i u mojoj posti
2022 06 16
Budalastina...Ja im sada posto ne daju kese,pakujem u kesu iz Maxija ili Arome ili neku sa pijace..pa oblepim trakom.Ne znam ni gde zalepe ni kako onaj papir.Jer paket izgleda totalno nepravilno i malo kada je neka majica ili neki sitnis.Ako im je tako lakse,umesto da uz uslugu ide i gratis kesa,onda ok...
2022 06 16
Hiljadu puta lepše izgleda paket u njihovoj kesi i bezbednije je tako slati i sigurno je čista kesa. Ja uvek šaljem u njima. Neću propasti za 9-15 din. Veći je problem provizija post neta kad ide sa otkupom i slično, ali šta sad da se radi...
2022 06 16
Bilo je za ocekivati da krenu sa naplatom tih kesa, jer vec mesecima im nije bila dostupna ta kesa u Posti, idealan nacin da ih sad imaju a jos i prodaju. Slazem se da je bezbednije slati u toj kesi, moj izbor ce i dalje biti da kupujem tu kesu, ali mislim da se ne isplati nekome ko svakodnevno salje vise paketa.
2022 06 16
Meni su ranije stavljali u te kese i nisu naplacivali.Ja obicno stavim u svoju kesu,cistu,lepo upskovsno i nikad nije bilo problema.Nesto lomljivo sam strecovala i bude na kraju super.Ne trebaju mi njihove kese jer ja dobro svaki paket zatvorim.
2022 06 17
> Tanjica184: > > KristinaCa12: > > Meni su ranije stavljali u te kese i nisu naplacivali.Ja obicno stavim u svoju kesu,cistu,lepo upskovsno i nikad nije bilo problema.Nesto lomljivo sam strecovala i bude na kraju super.Ne trebaju mi njihove kese jer ja dobro svaki paket zatvorim. > Takodje taman pakujem u papirne kese od decatlona, lidla, mnogih radnji od kojih dobijemo kese jer izbegavam plastiku ako vec mogu. > Slažem se sa DoliBlack da su provizije post-neta i otkupa veci problem ako cemo o novcu I predjimo na račun ko može 👍 Skoro svaki put mi je bio pocepan paket kad neko pošalje u samo toj kartonskoj kesi. Bilo bi lepo prvo staviti u jednu kesu,i onda u drugu koja se neće lako pocepati i obloziti selotejpom. Ili u neku vašu kesu,pa onda od postexpresa.
2022 06 17
Naravno da se pocepa, a može se i pokvasiti. Više puta su mi stizali blatnjavi paketi, srećom dobro upakovani, ali spolja haos prljavi. Plastika je za izbegavanje u širokom luku, ali nekad je nemoguće izbeći. Ima i kutija baš za pakovanje paketa, ali to ću u nekoj bliskoj budućnosti da uvedem samo da nađem adekvatne veličine i cenovno prihvatljive u NS-u, ako neko ima preporuku, neka piše.
2022 06 17
Vid poslovanja im je svakako glup.Bolje da su cenu zvanicne usluge podigli za 5 din,a da nisu naplacivali ambalazu,tj kese.Mnogi i ne koriste njihove ambalaze za pakovanje cak i kada su bile besplatne,a sada vrv ce mnogi gledati da ih ne plate...Jeste to 15 din nije strasno.Tako ja idem u Maxi ili bilo gde i svaki put kupim po 2-3 kese na kasi..Sada ih imam podosta.Kada se sracuna bacena para,a nije ni mala,kada vidim koliko ih imam...To je isto kao kada odete na rucak a na racunu ti naplacuje ne znam koliko kriski hleba..Jbt provuci to kroz cenu glavnog jela. I za samu Postu je bolje da je pakovano u njihovim ambalazama.
2022 06 17
Meni u glavnoj posti u NS uopste nece da salju zapakovano i zalepljeno u kesi vec kazu da moram kupiti ambalazu tako da sam sada nakupovala tih kesa i stoje mi i kad saljem nesto pakujem u njih... ali cula sam da u nekim postama isto u NS ne mora to pakovanje...
2022 06 17
> jelena2606: > Vid poslovanja im je svakako glup.Bolje da su cenu zvanicne usluge podigli za 5 din,a da nisu naplacivali ambalazu,tj kese.Mnogi i ne koriste njihove ambalaze za pakovanje cak i kada su bile besplatne,a sada vrv ce mnogi gledati da ih ne plate...Jeste to 15 din nije strasno.Tako ja idem u Maxi ili bilo gde i svaki put kupim po 2-3 kese na kasi..Sada ih imam podosta.Kada se sracuna bacena para,a nije ni mala,kada vidim koliko ih imam...To je isto kao kada odete na rucak a na racunu ti naplacuje ne znam koliko kriski hleba..Jbt provuci to kroz cenu glavnog jela. > I za samu Postu je bolje da je pakovano u njihovim ambalazama. Meni je bolje rešenje da se u kupovinu nosi ceger ili opet te kese koje ste već koristili. Mislim da sam samo par puta u životu kupila kesu u prodavnici, baš zbog tog gomilanja, a jeste bacanje para i zagađivanje, jer se ipak ide češće u prodavnicu, nego u poštu.
2022 06 17
Rekli su mi da su biorazgradive i zato su počeli da ih naplaću. Kupujem ih kada šaljem paket jer mi je bitno da predmet stigne do članice netaknuto. Nekoliko puta mi je stigao predmet u pocepanoj papirnoj kesi,i kuriri za to ne odgovaraju jer sam mislila da su oni krivi pa sam im se ljutila. A tako moze i predmet da se osteti.
2022 06 17
1 2