Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zara aplikacija - broj licne karte

Postovane, Danas sam skinula aplikaciju Zare i nakon kreiranja naloga, kada sam htela da dodam adresu bila sam sokirana kada to nisam mogla da uradim bez dodavanja broja licne karte/pasosa. U aplikaciji se pise da je ovo zbog novog zahteva Poreske uprave, mada ja na njihovom sajtu nisam nasla nista o ovome. Zadnji put sam narucila u februaru, tada nisu trazili ove podatke. Da li ste vi dali broj licne karte? Pogledala sam sajt Zare u Madjarskoj, tamo ne traze nista slicno. Meni je bas cudno.
pre 12 dana, 13:30
To je od skoro. Sada traze i br licne karte kod povrata robe i u radnji, tako da nije samo online. Da znate.
pre 12 dana, 13:42
Hvala na odgovoru!
pre 12 dana, 13:53
Izgleda da sada za svaku online porudzbinu treba broj. Ovo su neki plastikanci 🙂 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e5cf2e5fee8e64a0895726863bdffd11.jpg)
pre 12 dana, 16:08
Ja sam skoro kupovala nesto, ali ne u Zari vec druga radnja i nije aplikacija nego bas u radnji, i prilikom vracanja trazili su JBMG Ili broj licne karte.
pre 12 dana, 16:28
Ja se ne mogu prijaviti za aplikaciju jer sam davno bila prijavljena sa mojom ličnom mejl adresom na njihov sajt u drugoj državi i ne mogu da koristim isti mejl.
pre 12 dana, 16:48
> AppleRed: > Ja se ne mogu prijaviti za aplikaciju jer sam davno bila prijavljena sa mojom ličnom mejl adresom na njihov sajt u drugoj državi i ne mogu da koristim isti mejl. To može tehnička služba da reši, imala sam sličan problem na Limundu obratila sam im se mejlom i rešili mi vrlo brzo
pre 12 dana, 18:47
Na svaki iznos iznad 1500 dinara kada kupac ima reklamaciju, kupac je dužan da ostavi svoje podatke (ime, prezime i broj lične karte) i posle toga se pravi zapisnik. Taj zapisnik zapravo služi da se određena roba/iznos stornira. Da bi knjigovođa imao crno na belo dokaz.
pre 12 dana, 21:50
Ne, nebitno koliki je iznos u pitanju od kako su uveliku onu e-fiskalizaciju traze ili broj licne karte ili JMBG
pre 11 dana, 10:39
Moj savet,ostavite broj lk na sajtu ako morate JMBG nikako. Broj LK se menja kako se izda nova a JMBG ako se zloupotrebi nemoguce ga je promeniti i vuce za sobom mnogo toga. JMBG imace nije preporucljivo davati bilo kome a pogotovo na raznoraznim sajtovima koji imaju ko zna kakvu zastiti i ko zna koliko ljudi tome ima pristup.
pre 10 dana, 09:32