Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zara aplikacija - broj licne karte

Postovane, Danas sam skinula aplikaciju Zare i nakon kreiranja naloga, kada sam htela da dodam adresu bila sam sokirana kada to nisam mogla da uradim bez dodavanja broja licne karte/pasosa. U aplikaciji se pise da je ovo zbog novog zahteva Poreske uprave, mada ja na njihovom sajtu nisam nasla nista o ovome. Zadnji put sam narucila u februaru, tada nisu trazili ove podatke. Da li ste vi dali broj licne karte? Pogledala sam sajt Zare u Madjarskoj, tamo ne traze nista slicno. Meni je bas cudno.
2022 06 22
To je od skoro. Sada traze i br licne karte kod povrata robe i u radnji, tako da nije samo online. Da znate.
2022 06 22
Hvala na odgovoru!
2022 06 22
Izgleda da sada za svaku online porudzbinu treba broj. Ovo su neki plastikanci 🙂 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e5cf2e5fee8e64a0895726863bdffd11.jpg)
2022 06 22
Ja sam skoro kupovala nesto, ali ne u Zari vec druga radnja i nije aplikacija nego bas u radnji, i prilikom vracanja trazili su JBMG Ili broj licne karte.
2022 06 22
Ja se ne mogu prijaviti za aplikaciju jer sam davno bila prijavljena sa mojom ličnom mejl adresom na njihov sajt u drugoj državi i ne mogu da koristim isti mejl.
2022 06 22
> AppleRed: > Ja se ne mogu prijaviti za aplikaciju jer sam davno bila prijavljena sa mojom ličnom mejl adresom na njihov sajt u drugoj državi i ne mogu da koristim isti mejl. To može tehnička služba da reši, imala sam sličan problem na Limundu obratila sam im se mejlom i rešili mi vrlo brzo
2022 06 22
Na svaki iznos iznad 1500 dinara kada kupac ima reklamaciju, kupac je dužan da ostavi svoje podatke (ime, prezime i broj lične karte) i posle toga se pravi zapisnik. Taj zapisnik zapravo služi da se određena roba/iznos stornira. Da bi knjigovođa imao crno na belo dokaz.
2022 06 22
Ne, nebitno koliki je iznos u pitanju od kako su uveliku onu e-fiskalizaciju traze ili broj licne karte ili JMBG
2022 06 23
Moj savet,ostavite broj lk na sajtu ako morate JMBG nikako. Broj LK se menja kako se izda nova a JMBG ako se zloupotrebi nemoguce ga je promeniti i vuce za sobom mnogo toga. JMBG imace nije preporucljivo davati bilo kome a pogotovo na raznoraznim sajtovima koji imaju ko zna kakvu zastiti i ko zna koliko ljudi tome ima pristup.
2022 06 24