Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Što je manja cena, manje je interesovanje? Da li je nekom jasan ovaj fenomen

Dobro ste me podsetili što se tiče grupe Budi Human Tu sam licitirala više puta i iskreno za veći iznos novca jer su se nudile "original nove stvari" koje sam planirala da poklonim mojima i plus učinim dobro delo. Dobila sam jeftine kopije, izgrebane, da ne pričam dalje bukvalno isto kao i ovde. Nikada nisam prijavila jer mi nije žao pošto je novac svakako otišao u humanitarne svrhe ali sam prestala da licitiram, sada samo ponudim nešto od stvari da se okači na licitaciju i to je to.
2022 06 26
Trebali ste da prijavite da bi tim admina reagovao da se sklone oni koji uvaljuju jer nije ni cilj uvaliti. Ja sam dala jednoj zeni odavde da postavi, ali nikakve kopije nisu bile.
2022 06 27
I kod mene je isto..
2022 07 02
> Esprit21: > Ja sam dosta stvari poklonila ovde i van ovog mesta jer isto mislim da mi se ne isplati cimanje od pranja, slikanja, opisivanja, odgovaranja, pakovanja, cekanja u redu da posaljem za sitan novac. Radije poklonim. Slazem se sa ovim definitivno.
2022 07 02
Nista cudno, prosto nam je takav mentalitet da ako vidimo da neko prodaje Dior bluzu za 5000 mislimo da je fejk, a nekome mozda samo nije potrebna, ali zato ako vidimo Zara bluzu od poliestera za 5000 wooow sjajno kupujemo odmah... 😁
2022 07 04
> Dani88: > Nista cudno, prosto nam je takav mentalitet da ako vidimo da neko prodaje Dior bluzu za 5000 mislimo da je fejk, a nekome mozda samo nije potrebna, ali zato ako vidimo Zara bluzu od poliestera za 5000 wooow sjajno kupujemo odmah... 😁 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fd168bf8e172f54bd6cbfa0e724c2333.jpg)
2022 07 04
voli narod skupe stvari,sve najskuplje stvari prvo prodam bez problema
2022 07 04
1 2