Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestali oglasi

Sa mog profila nestalo je ili je uklonjeno 7-8 oglasa. Da li se ovo i vama desava? Nisam dobila nikakvu poruku od Admina pre uklanjanja oglasa.
2022 07 05
Upravo sam usla na profil i videh da su mi pobrisani oglasi sa obucom,gde je bila redovna moja slika,ali u opisu da ih imam u vise brojeva. Takodje nisam dobila nikakvo upozorenja...verujem da spada u komercijalnu prodaju,koja je nahnadno dozvoljena u pravilima. Plus,nijednu nikad sliku nisam imala sa neta
2022 07 05
Komercijalna teoretski nikad nije bila dozvoljena jer to zakon ne dozvoljava. U praksi kome kako i kad.
2022 07 06
Umesto odgovora dobijem od Admina juniora link za pravila o postavljanju kozmetike: "Zabranjena je ručno rađena kozmetika, mali testeri, kozmetika starija od 2 godine, kataloška prodaja (Avon, Farmasi, Oriflame i sl.), zabranjeni su profili koji prodaju isključivo nekorišćenu kozmetiku, zabranjeni su dekanti parfema. Obavezno je postavljanje slike na kojoj se vidi batch kod i rok trajanja, kao i navođenje istih u opisu proizvoda. Putna pakovanja kozmetike su dozvoljena." Od svega navedenog, medju uklonjenim oglasima imala sam parfeme koji su stariji od 2 godine i jedan tester (ali ne mali tester, kako je navedeno u pravilima, vec parfimerijski tester od 100ml sa sve batch code-om). Batch code-ove proveravam na sajtovima Check cosmetics i Check Fresh, s tim da tamo nema mogucnosti da se proveri batch vecine niche parfema. Je l' sad treba da rovarim po tudjim oglasima, proveravam batcheve parfema i prijavljujem za krsenje pravila kada naidjem na parfem stariji od 2 godine?! Vecina parfema (rekla bih 80%) koji su oglaseni na ovom sajtu su stariji od 2 godine. Ima i dosta oglasa gde batch nije ni naveden, jer ga nije ni bilo u opticaju u vreme kada je proizveden neki od parfema. Pa ti parfemi ne da su stariji od 2 godine, nego su stariji od 20 godina (sto za kvalitet parfema nista ne mora da znaci, ukoliko je ispravno cuvan).
2022 07 06
Da i meni su obrisani par oglasa u sekciji dom, lampe koje su rucno pravljene, pa sad ne razumem bas zasto, ali mozda se vodi kao komercijalna roba isto :/ Bas sam se smorila oko prodaje uopste na svim sajtovima, non stop nova pravila, brisanja, placanja, problemi...
2022 07 08