Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motorcikli, bicikli /

Polaganje testova voznje- iskustva

Da li biste mi ispricali kako i koliko ste se spremale za ovaj test i kojom brzinom ste zavrsile auto skolu generalno?
2022 07 08
Ja sam polagala po starom pre 13g....ucila sam svaki dan od momenta kad sam dobila cd za komp da vezbam...ja sam sve zavrsila za ne puna 2 meseca.Tipovanje i voznju iz prve polozila,samo sto se tad cekalo tipovanje da svi koji u tom momentu polazu,da se svi skupimo....uglavnom mora da se uci,jer po novom imam dosta zackoljica i trik pitanja.Ja kod sebe imam knjigu iz koje je ucila moja sestra (polozila prosle godine).Testovi su dostupni na telefonu sa lozinkom koju dobijete u skoli.Isto tako i na laptopu.
2022 07 09
Ja sam zavrsila sa skolom pre 2 nedelje Sto se tice testova u skoli dobijete nalog i lozinku gde se prijavljujete na sajt Mup-a za autoskole, i na tom sajtu postoje pitanja, takozvane "simulacije",gde vezbas.Naravno kada odgovaras na pitanja pokaze ti tacnost odgovora i ukoliko nije tacno pokaze ti tacan odgovor. Ukupno ima oko 1300 pitanja i od njih bude 42 na testu koji se isto radi na racunaru,na tom sajtu takodje ima i simulacija testa. U toku predavanja kada predjete odredjenu oblast u skoli mozete raditi pitanja na sajtu za tu oblast i tako mozes vezbati a i kuci naravno Ja sam za testove vezbala u skoli posle predavanja i dan ili dva pre testa, u sustini zavisi kako procenis da ti treba Sto se testa tice meni dosta lici na simulacije testa na sajtu, ali nemoj vezbati samo simulacije testa vec predji sva 1300 pitanja bar 2-3 puta i bice sasvim dovoljno. Ako budes redovna i ako polozis sve iz prvog trajalo bi do 3 meseca,bar sam ja tako zavrsila U sustini nije nista tesko samo dok se malo uhodas 😄
2022 07 09
To je individualno. Brat i ja smo polagali u isto vreme,on je ljubitelj auta i vožnje,ja ništa nisam znala. Njemu je bilo dovoljno da vežba random izvučena pitanja sa testa što ima na sajtu,2,3nedelje pred test. A ja sam prelazila sva pitanja od početka,i beležila šta ne znam i vraćala se na njih da ponovim,imala max i on je isto položio iz prvog puta. Što se vožnje tiče je isto individualno jer najviše zavisi od autoskole,i instruktora i termina. Imala 2,3x nedeljno dvocas ,mesec ipo čekala na prvo polaganje,pala,uzela dodatna 2,3casa,drugi termin sam čekala 3 nedelje i položila. Ceo kurs od Okt-juna 21 Evo već godinu dana redovno vozim,to je najbitnije u suštini.
2022 07 10