Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Zasto mi se skidaju postavljene stvari nakon nekoliko dana??

Nije mi jasno zasto mi se skinu postavljrne stvari sa sajta nakon nekoliko dana?Cetri puta sam postavljala i svaki put isti slučaj. Jel ima neko iskustva?🙄
2022 07 09
Vrlo moguce je da ste prekrsili neko pravilo, pogledajte ovde: https://mojekrpice.rs/items/odeca/1717139/nedozvoljeni-predmeti
2022 07 09
Zanimljivo da vidim obnovljene oglase, nedavno postavljene ponovo a videla sam ih i ranije i ni brisanje, ni negativan utisak. To su uglavnom prodavci sa ogromnim brojem utisaka. Fer plej definitivno nije jača strana sajta.
2022 07 09
Zato sto ti opisi nisu tacni, ne smes da stavljas novo bez etikete ukoliko je stvar nosena..https://mojekrpice.rs/items/zene/8743351/unikatna https://mojekrpice.rs/forum/t/584633/jedna-cipela-novo-bez-etikete
2022 07 10
Moguce je da se obrisu ako postavimo sliku kako neki komad stoji a da slika nije nasa. Ja sam dva puta stavljala kako stoji na meni i uporno mi se brisu takvi komadi, jer ko ce ga znati da li sam zapravo to ja. Ali eto da se zna da ne zloupotrebljavam nicije slike i da sam licno ja :)
2022 07 17
Sajt lagano klizi u zaborav. Rigidni, nelogični i bezobrazni uslovi...brišu se predmeti iz dela šminke, čak i kada ima kod i sve ostalo što je potrebno. Sve je manje prodavaca a i kupaca. Ni senka onog sajta od pre osam godina. Ah da, prevaru, dragi administratori, nećete sprečiti bač kodovima. Postoje oni i na parfemima, ali je unutra, možda, nešto sasvim deseto. Još koji dan, zbogom i od mene. Očajni ste
2022 07 20
> Zaboravljena: > Nije mi jasno zasto mi se skinu postavljrne stvari sa sajta nakon nekoliko dana?Cetri puta sam postavljala i svaki put isti slučaj. Jel ima neko iskustva?🙄 Isti problem imam i ja, brisu mi slike koje nisu preuzete sa nekog sajta, vec moje koje sam kod kuce slikala, tako da mi nista nije jasno.
2022 07 21
> lily2308: > Sajt lagano klizi u zaborav. Rigidni, nelogični i bezobrazni uslovi...brišu se predmeti iz dela šminke, čak i kada ima kod i sve ostalo što je potrebno. Sve je manje prodavaca a i kupaca. Ni senka onog sajta od pre osam godina. Ah da, prevaru, dragi administratori, nećete sprečiti bač kodovima. Postoje oni i na parfemima, ali je unutra, možda, nešto sasvim deseto. Još koji dan, zbogom i od mene. Očajni ste Moram se sloziti sa Vama, pokrenula sam upravo novu temu -Skidanje oglasa bez ikakvog razloga- smucilo mi se vise to. A da ne pricam o tome da se prave ludi i da ne odgovaraju na to zasto se sve brise.
2022 08 29
> Mimirjana: > > Zaboravljena: > > Nije mi jasno zasto mi se skinu postavljrne stvari sa sajta nakon nekoliko dana?Cetri puta sam postavljala i svaki put isti slučaj. Jel ima neko iskustva?🙄 > Isti problem imam i ja, brisu mi slike koje nisu preuzete sa nekog sajta, vec moje koje sam kod kuce slikala, tako da mi nista nije jasno. Ja ne razumem kako pojedinim devojkama se ne brisu oglasi, imaju bukvalno slike sa interneta a ni jednu sliku uzivo. Ne zameram nikome ali sa obzirom kako je postalo mucno postavljanje slika jer mnogo baguje sajt , nije u redu kada obrisu neki moj oglas sa mojim slikama..
2022 09 11
> lily2308: > Sajt lagano klizi u zaborav. Rigidni, nelogični i bezobrazni uslovi...brišu se predmeti iz dela šminke, čak i kada ima kod i sve ostalo što je potrebno. Sve je manje prodavaca a i kupaca. Ni senka onog sajta od pre osam godina. Ah da, prevaru, dragi administratori, nećete sprečiti bač kodovima. Postoje oni i na parfemima, ali je unutra, možda, nešto sasvim deseto. Još koji dan, zbogom i od mene. Očajni ste Apsolutno se slažem!!!!
2022 09 11
Ne znam gde bih ovo ostavila, pa evo ovde. Nekima se baš gleda kroz prste.. Još članica reklamira postavljene knjige na forumu.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4a0568fff7a3355bada2fc2ca7355ad2.jpg)
2022 10 05
Drugari, koristim ovaj sajt godinama bez ikakvih problema ali u poslednjih sigurno 6 meseci mi se kroz pola sata obrise SVAKI oglas koji sam postavila. Napomenucu da postavljam samo svoju garderobu koju sam licno ja slikala. Danas sam opet ubacila 4 nove stavke, ponovo mi je obrisano sve. Da li neko ima ideju sta se desava? Nerealno mi je da na svakih par dana iznova moram da se maltretiram sa detaljnim opisivanjem predmeta, zaista mi gubi smisao. Procitala sam pravilnik i nisam prekrsila ni jedno.
2022 10 18
Takodje bih htela da kazem, da sam ovde pa ne znam bukvalno 10 god !! U poslednjih god dana sam dva puta nesto pokusala da postavim i bilo je obrisano…evo nista ne razumem,citala sam te njihove linkove sto su mi slali i dalje ne znam gde gresim… nece da objasne…. Ne razumem sta se promenilo ali vidim da ovde vise nista nije kao sto je bilo i da ne vaze ista pravila za clanice
2023 02 06