Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Iskustva Lalafo

Više ni ne ulazim na Lalafo, čist užas... Član sam već 3 godine i nemam par lepih saradnji.
2022 07 22
> MargyMargz1986: > Hahhaha stigla je prva poruka na lalafo 😂😂😂 ali naravno ne vezana za kupovinu nego vrlo neprikladnog rečnika 😁 a ja bas mislila da ce da me zaobidju budale 🤷 > Prvo rekoh da li da i ja odgovorim onako sočno ali nisam zasto bih se spustala na taj nivo...napisala prijavu ( stoji opcija ali ne znam da li iko reaguje) i blokirala budalu 🤷😊 Meni su stizale katastrofalne poruke, po pisanju se vidi da je uvek ista osoba, samo sa drugih profila. K... O, iz.. Kam ti se u usta, j... U ti mater, posalje poruku i blokira me odmah, pa napravi novi profil, pa opet isto. I posto je to pocelo da me smara, vise ne kacim nista
2022 07 23
Prodala sam dosta toga preko Lalafo, posto sam tako oko 5 godina, jedino sto je ranije mogao svaki dan da se podigne oglas, od kada su to ukinuli mislim da je malo opala prodaja. A bilo je raznih iskustava, kao i ovde. Tamo ne stavljam naslovnu sliku gde je odeca na meni, da mi ne bi stizale kojekakve poruke.
2022 07 23
> Debela_devojka: > > MargyMargz1986: > > Hahhaha stigla je prva poruka na lalafo 😂😂😂 ali naravno ne vezana za kupovinu nego vrlo neprikladnog rečnika 😁 a ja bas mislila da ce da me zaobidju budale 🤷 > > Prvo rekoh da li da i ja odgovorim onako sočno ali nisam zasto bih se spustala na taj nivo...napisala prijavu ( stoji opcija ali ne znam da li iko reaguje) i blokirala budalu 🤷😊 > Meni su stizale katastrofalne poruke, po pisanju se vidi da je uvek ista osoba, samo sa drugih profila. K... O, iz.. Kam ti se u usta, j... U ti mater, posalje poruku i blokira me odmah, pa napravi novi profil, pa opet isto. I posto je to pocelo da me smara, vise ne kacim nista Ma raznih budala ima...strašno 🤷
2022 07 24
> LindaBg: > Prodala sam dosta toga preko Lalafo, posto sam tako oko 5 godina, jedino sto je ranije mogao svaki dan da se podigne oglas, od kada su to ukinuli mislim da je malo opala prodaja. > A bilo je raznih iskustava, kao i ovde. Tamo ne stavljam naslovnu sliku gde je odeca na meni, da mi ne bi stizale kojekakve poruke. Ja nigde nemam slike gde je garderoba na meni...ni svoju,profilna je ista kao i ovde...pa eto dobih sočnu poruku 😂😂😂 izgleda da nema pravila 🤷
2022 07 24
> MargyMargz1986: > > LindaBg: > > Prodala sam dosta toga preko Lalafo, posto sam tako oko 5 godina, jedino sto je ranije mogao svaki dan da se podigne oglas, od kada su to ukinuli mislim da je malo opala prodaja. > > A bilo je raznih iskustava, kao i ovde. Tamo ne stavljam naslovnu sliku gde je odeca na meni, da mi ne bi stizale kojekakve poruke. > Ja nigde nemam slike gde je garderoba na meni...ni svoju,profilna je ista kao i ovde...pa eto dobih sočnu poruku 😂😂😂 izgleda da nema pravila 🤷 Ja onda za 7 godina članstva na Lalafou još i dobro prolazim što se tiče manijaka 🤣 stizale su i meni ali dva ili tri puta i to je to, ja blokiram to odma ili iskuliram. Odavno mi nisu stizale poruke ne prikladnog sadržaja pa sam mislila da se situacija malo popravila što se toga tiče. Nego, najverovatnije ganjaju žene i devojke koje slikaju garderobu na sebi, barem neko moje mišljenje. Dosta rade na sajtu i non stop nešto uredjuju pa se iskreno nadam da će konačno i uvesti tu opciju da se mogu članovi medjusobno ocenjivati
2022 07 24
1 2