Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da posaljem

Zdravo devojke, Kao što znate dugo nisam redovna na sajtu, i nisam skoro poklanjala, pa me zanima na koji način se vi osiguravate da će paket biti podignut? Je l ' postoji nešto čime bih mogla da sprečim da mi neko vrati?
2022 07 19
Tražite da Vam se uplati ptt unaped. Ili ne preuzmete ako se vrati.
2022 07 19
> AppleRed: > Tražite da Vam se uplati ptt unaped. Ili ne preuzmete ako se vrati. Je l postoji drugi način za uplatu ptt unapred s obzirom da nemam srpski račun?
2022 07 19
Postnet ali to kupca košta više od ptt. Ne znam šta poklanjate i koliko vredi ali rizik uvek postoji.
2022 07 19
Ako ne preuzme jednostavno nemojte da ga podignete kad Vam se vrati i to je to, niste ni na kakvom gubitku, tih stvari ste svakako odlučili da se odreknete, pošaljite osobi koja se javila, o njenom trošku, a da li će podići neka njoj na dušu ide. Nije ok takvo ponašanje ali sad cela komplikacija oko uplate poštarine unapred samo da Vam se ne bi vratio paket koji svakako poklanjate mi zvuči malo preterano. P.S. ni ta uplata nije garancija da će paket podići, zavisi od iznosa ali dešava se i to.
2022 07 22
> pufnastapufnica: > Ako ne preuzme jednostavno nemojte da ga podignete kad Vam se vrati i to je to, niste ni na kakvom gubitku, tih stvari ste svakako odlučili da se odreknete, pošaljite osobi koja se javila, o njenom trošku, a da li će podići neka njoj na dušu ide. > Nije ok takvo ponašanje ali sad cela komplikacija oko uplate poštarine unapred samo da Vam se ne bi vratio paket koji svakako poklanjate mi zvuči malo preterano. P.S. ni ta uplata nije garancija da će paket podići, zavisi od iznosa ali dešava se i to. 👍
2022 07 22