Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

HITNO pomoć oko paketa

Zdravo svima, da li znate jeli moguće preusmeriti pošiljku na drugu adresu? Naime, članica mi je poslala paket, ali su u pošti pogrešili mesto, i otišao je na skroz drugu stranu… I ako jeste, kako se to radi, da li bi trebalo da ona u svojoj pošti javi za preusmerenje i da li ću platiti istu poštarinu ili? Ako se nekome desilo, neka javi, hvala unapred! :)
2022 07 23
Moguće je preusmeriti na drugu adresu. Ona mora da ode do pošte sa adresnicom i odradiće to. Mislim da se plaća nešto, ali primalac plaća sa poštarinom.
2022 07 23
Meni se desilo, poslat je za Kragujevac,umesto za Gračanicu, i ja objasnim da je greska, ista ulica a mesto 220 km dalje, i on covek kaze resicu ja to , popravi adresu i stigne mi sa istom postarinom.E sad ako je vec stiglo negde, onda bi posiljalac trebao da prijavi da se preusmeri, u toj posti gde je poslao.
2022 07 23
Ja sam slala prosle godine, cini mi se u Nis, i poslali su u mesto pored, ista ulica. Isla sam da isprave, tj. otisla sam i objasnila i zena iz Poste je nazvala tu Postu i rekli su joj da se cesto desava da posalju kod njih umesto tamo i da vec znaju. Nista se dodatno nije placalo.
2022 07 23
Nadam se, ali ovo je od mene udaljeno 130 i nešto kilometara. Bukvalno je došlo u Niš (ja sam u okolini) i otišlo za Bujanovac… Moje mesto , odnosno selo, su stavili pored mog imena i prezimena i dole naziv ulice i broj i Bujanovac umesto mog mesta, to mi je hit… sve su pomešali, to mi se nikad nije desilo Ispalo je kao da je mesto gde je trebalo da stigne, zapravo moje drugo prezime, uopšte ne razumem 😂 Hvala svima puno, iskreno se nadam da neću ništa dodatno plaćati, ipak je njihova greška…
2022 07 23
Ja sam jednom slala za Novi Sad i napisala sam NS na papiriću. Radnica unese Niš a ulica je bila Dunavska koja postoji i u NS i u Nišu, pa je paket završio u Nišu i tek kad su pozvali za dostavu su skapirali da je greška. Samo preusmere paket i on sutradan stigne gde treba sa istom poštarinom 😊
2022 07 23
> Danijela234: > Nadam se, ali ovo je od mene udaljeno 130 i nešto kilometara. Bukvalno je došlo u Niš (ja sam u okolini) i otišlo za Bujanovac… > Moje mesto , odnosno selo, su stavili pored mog imena i prezimena i dole naziv ulice i broj i Bujanovac umesto mog mesta, to mi je hit… sve su pomešali, to mi se nikad nije desilo > Ispalo je kao da je mesto gde je trebalo da stigne, zapravo moje drugo prezime, uopšte ne razumem 😂 > Hvala svima puno, iskreno se nadam da neću ništa dodatno plaćati, ipak je njihova greška… To je greska onog ko je slao paket jer posiljac mora da prekontrolise kada dobije adresnicu. Meni uvek daju da prekontrolisem i potvrdim podatke.
2022 07 23