Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Platforma za zaradu

Devojke, da li imate iskustva sa platformom Kangaroo Treasure? Ja sam skoro krenula i fino ide. Inace ovo mi je prvi put da ucestvujem u nekoj takvoj stvari. Zadaci su jednostavni, na tri klika, a zarada solidna.
2022 08 22
> ubavkam: > Devojke, da li imate iskustva sa platformom Kangaroo Treasure? Ja sam skoro krenula i fino ide. Inace ovo mi je prvi put da ucestvujem u nekoj takvoj stvari. Zadaci su jednostavni, na tri klika, a zarada solidna. I mene zanima ta platforma s obzirom da se stalno negde spominje u zadnje vreme...na koji način funkcioniše, kako se radi i zarađuje ?
2022 08 22
> MargyMargz1986: > > ubavkam: > > Devojke, da li imate iskustva sa platformom Kangaroo Treasure? Ja sam skoro krenula i fino ide. Inace ovo mi je prvi put da ucestvujem u nekoj takvoj stvari. Zadaci su jednostavni, na tri klika, a zarada solidna. > I mene zanima ta platforma s obzirom da se stalno negde spominje u zadnje vreme...na koji način funkcioniše, kako se radi i zarađuje ? I da li moraš da uvodis ljude siris tim ili ne? Šta god da sam pitala u zadnje vreme od online poslova sve je bilo na fazon piramide...uvodis ljude pa onda oni pa tako u nedogled...
2022 08 22
Pokusacu da objasnim, ne zavisis od drugih ljudi, pravis sama svoju zaradu. Medjutim ako uvedes nove ljude to je dodatni bonus. Nije klasicna piramida, jer imas samo zaradu od 3 sledeca reda. Ja sam uvela samo jednu osobu, nisam se bazirala na to. Sasvim mi je dovoljna zarada koju sama napravim bez uclanjenih ljudi. Kada se registrujes dobijas 200 dinara, i radis zadatke. Na tom nivou ima 10 zadataka. Zarada je 0,1%. Zadaci su da stisnes dva dugmeta (oni saradjuju sa Aliexpressom i tako tim sajtovima, pomazes im da proizvodi budu vidljiviji). Nista komplikovano. E sad, ja sam uplatila 2000 dinara, i na tom nivou imas 17 zadataka. I zarada je odmah veca, jer se racuna 0,1% od 2000. Povlacenje na racun funkcionise, mogu da ti posaljem sliku preko poruke ako te zanima. Slobodno pitaj ako te zanima jos nesto i ako ti treba pristupni kod.
2022 08 22
> ubavkam: > Pokusacu da objasnim, ne zavisis od drugih ljudi, pravis sama svoju zaradu. Medjutim ako uvedes nove ljude to je dodatni bonus. Nije klasicna piramida, jer imas samo zaradu od 3 sledeca reda. Ja sam uvela samo jednu osobu, nisam se bazirala na to. Sasvim mi je dovoljna zarada koju sama napravim bez uclanjenih ljudi. > Kada se registrujes dobijas 200 dinara, i radis zadatke. Na tom nivou ima 10 zadataka. Zarada je 0,1%. Zadaci su da stisnes dva dugmeta (oni saradjuju sa Aliexpressom i tako tim sajtovima, pomazes im da proizvodi budu vidljiviji). Nista komplikovano. > E sad, ja sam uplatila 2000 dinara, i na tom nivou imas 17 zadataka. I zarada je odmah veca, jer se racuna 0,1% od 2000. > Povlacenje na racun funkcionise, mogu da ti posaljem sliku preko poruke ako te zanima. Slobodno pitaj ako te zanima jos nesto i ako ti treba pristupni kod. Hvala na detaljnom objašnjenju, razmislicu pa ako se odlučim da pokušam kontaktiracu te za taj kod i još neka uputstava ako budu potrebna 🙂
2022 08 22
Ima na internetu pojašnjenja u vezi platforme Kangaroo Treasure i uglavnom kažu da postoji problem ako neko ubaci račun Poštanke štedionice tj da ne može kasnije da se povuče novac. Da li znate nešto u vezi toga? Ja baš u toj banci imam račun pošto živim u manjem mestu i samo Poštansku štedionicu imamo a pored posla da idem u drugo mesto da otvaram račun trenutno baš i nemam vremena ,:)
2022 08 22
Tako je, ne mogu Postanska stedionica i Erste banka. Sve ostale mogu. Povlacenje na racun bez problema ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b7c00edb6f69d5bd2fcce792dfd18867.jpg)
2022 08 22
Baš skoro sam počela sa tim i za sad dobro ide. Mada ja to gledam kao neku igricu da se namakne malo para, ali vidim da ima ljudi koji su baš ozbiljno u tome i ulažu velike količine novca. Ja sam uplatila 2000 i za sad samo klikćem. Takođe postoje bonusi ako priključite nove članove i ako uplate depozit imate neki mali procenat od njihove dnevne zarade. Na telegram grupama se stalno organizuju neke grupne aktivnosti (tipa objava na fejsu i dobiješ 10 dinara), ali ko neće ne mora. Ja lično ne kačim ništa u vezi njih, nisam u toj priči toliko. I da, s obzirom da je "laka" zarada, može da se desi da platforma jednog dana samo nestane, tako da u ovo treba ulaziti sa dozom nekog opreza.
2022 08 23
Slazem se, ja sam uplatila onoliko koliko mogu da prezalim. Ali bas brzo zaradila i izvukla svoje pare. Sada je sve ovo bonus
2022 08 23
> ubavkam: > Slazem se, ja sam uplatila onoliko koliko mogu da prezalim. Ali bas brzo zaradila i izvukla svoje pare. Sada je sve ovo bonus Koliko je trebalo da vratiš uložen novac?
2022 08 23
Danas sam i ja krenula sa ovim,uplatila sam 2000 din pa ako vidim da lepo funkcionise uplatila bih više. Mene samo zanima ako neko zna da mi kaže koliko dugo postoji ovo?
2022 08 23
> AppleRed: > > ubavkam: > > Slazem se, ja sam uplatila onoliko koliko mogu da prezalim. Ali bas brzo zaradila i izvukla svoje pare. Sada je sve ovo bonus > Koliko je trebalo da vratiš uložen novac? Ako ulozis 2000, mislim da za mesec dana isto toliko zaradis. Ali zarada svaki put raste, jer se racuna 0,1% od poslednjeg iznosa. A kako radis zadatke tako se skuplja vise i vise.
2022 08 23
Mislim da postoji od aprila, maja
2022 08 23
Ako nekome treba kod za uclanjenje ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/49486e8e11b52eb33d1744138e58236b.jpg)
2022 08 23
Evo i ja da se prikljucim pitanju, ima li neko iskustva sa Galaxy media? Slicna je platforma, ali koliko sam ukapirala ne uplacuje se novac vec se sakuplja virtuelni i onda njime placa 'tarifa' kojom nastavljate da sakupljate i zaradjujete stvaran novac.
2022 08 27
1 2