Moj profil
Postavke
Utisci
Razgovori
Omiljeno
Odjavi se
Registracija
Uloguj se
Registracija
Uloguj se
Kategorije
MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.
Forumi
/
mojekrpice.rs
/
Pomoć na stranici
/
Objavljivanje
Kaca-aaaa
Caos devojke, nova sam ovde, nije mi bas jasno zasto nece da mi objavi oglas, sve sam lepo stavila 😊
Caos devojke, nova sam ovde, nije mi bas jasno zasto nece da mi objavi oglas, sve sam lepo stavila 😊
2022 08 31
Danijela234
Zdravo, dobrodošla. Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘
Zdravo, dobrodošla. Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘
2022 08 31
Kaca-aaaa
> Danijela234: > Zdravo, dobrodošla. > Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘 Pokusacu opet 😊
> Danijela234: > Zdravo, dobrodošla. > Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘 Pokusacu opet 😊
2022 08 31
Kaca-aaaa
> Danijela234: > Zdravo, dobrodošla. > Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘 Hvala ❤️
> Danijela234: > Zdravo, dobrodošla. > Možda imate više od pet tagova ili tako nečeg, možda Vam se nisu učitale fotke..😘😘 Hvala ❤️
2022 08 31
.pahuljica.
Proverite i dužinu pojedinačnih tagova, meni najčešće zbog toga neće da objavi oglas 😊
Proverite i dužinu pojedinačnih tagova, meni najčešće zbog toga neće da objavi oglas 😊
2022 08 31
Kaca-aaaa
Uspela sam!!😊😊
Uspela sam!!😊😊
2022 08 31
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i menjati odeću
Kupi - Prodaj
Popularne teme na forumu
POTENCIJALNI PREVARANTI
1167
Nova prevara?!
78
Prodaja/razmena knjiga
373
UPOZORENJE!!! HAKOVAN SAJT - HAKOVANE ...
268
Kako da postavim slike?
85
Oprez prevarant !!!!
67
Biseri mojih krpica!
1550
(: Kaladont :)
3837
Skorašnje teme
Sve patike u temi po 2700din
1
RASPRODAJA!! LOT EXTRA GARDEROBE
14
Novo! Lenovo olovka za tablet i punjac ...
1
Plavi Ps novcanik
1
Letnje stvari za dečaka i devojcicu
1
Ubačeni novi oglasi po 200 dinara
1
Prelepa plava viskozna haljina, kao ...
1
Sve je na popustu od 50% do 80% plus ...
1
Usluge