Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Brendovi tašni

Koji brendovi su vam se pokazali kao najbolji? Primetila sam da svaka tašna koju kupim posle par meseci nošenja počne da se ljušti na ivicama. Neko sam ko ne menja tašne i u glavnom imam jednu tašnu koju nosim svakog dana na posao - a to je od parkinga do kancelarije pa nazad i od prilike jednom nedeljno po gradu. Ne nosim veći teret u njima pa da zato brže pucaju. Probala sam i jeftinije i skuplje. Prirodnu i veštačku kožu. Ne znam šta više 😂 U glavnom nosim tašne na ovaj fazon - strukturisane, sa ručkama I kaišem za preko ramena, srednje veličine. Možda je I model razlog zašto mi tašne ne traju dugo 🤔 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3c9cf284c7aaa6cb0e442e218ff74a48.jpg)
2022 09 05
Volim retro, kozne torbe, izdrzljive su i u mom fazonu skroz. Mirjana Maric, Merkur-meni najdraze ali svakako imam i neke koje nisu brendirane ali traju i odgovaraju mi.
2022 09 05
Da, i ja definitivno glasam za vintage torbe, danas se takve torbe jako retko prave, mislim na kvalitet same koze i kvalitet izrade cele torbe. Npr. Toko, Slovenija, njihove torbe traju po 50 godina, idealna obrada koze...
2022 09 05
Ja sam odlucila da ostavim cetiri manje no name, sto bi se reklo, za akanje i da kupujem samo Akatelier ubuduce. Trenutno imam tri, jedna je stara par godina, mrdnula nije. Kad se pominje Mirjana Maric, setim se mamine jedne koja je izgledala kao pacvork, vise kockica braon boje. Mama joj je samo rucke sredjivala kod tasnera, nosila je bas bas dugo. Smesno mi je kada neko ko nosi Guess kaze kako je moja melany large Akatelier skupa. Realno je malo vise nego duplo skuplja, a 30x kvalitetnija.
2022 09 05
Furla - vecna torba ♥️
2022 09 05
Imate istog brenda skuplje i jeftinije varijante tašni i u skladu sa tim kvalitet istih. Imam vintage kožnu torbu od debele goveđe kože, koja je neuništiva, taj fazon nošenja u ruci, ali velika i teška. Ćerka šalje razne brendove iz inostranstva, pa mogu da uporedim neke. Guess nisu kvalitetne ako nisu od prirodne kože. Michael Kors od kože su prilično kvalitetne, njima sam zadovoljna. Karl Lagerfeld iako od kože, traju kraće od M. K. Imam od eko kože staru malu Minicci kojoj je kvalitet savrsen. Mona je uglavnom dobrog kvaliteta, ali ne svaki model. Meni generalno ne traju torbe dugo, u smislu da su kao nove posle dužeg perioda, ako ih često koristim. Dkny velikoj kožnoj kao shoper je od stajanja krenula da se skida malo boja na ivici iznutra, glomazna je, te je retko koristim. Čvrsta je, pa deluje da bi se izlomila pri nepaznji. Blugirl od kao impegniranog platna je sasvim dobra, ali na ručki od eko kože je od savijanja krenulo malo da puca. Beneton od debljeg teksasa sam prosledila komšinici, jer mi je dosadila, peri deri fazon, od drugog materijala mi nije trajala dugo. U principu, neki kvalitetniji materijal bez delova eko kože traje duže i te stare kožne torbe su uglavnom izuzetne izdrzljivosti, kao Manual skuplje kolekcije.
2022 09 06
Slazem se, jedan brend ima i kvalitetnije i manje kvalitetne stvari. Imala sam ranije neke obicne torbe iz Avona koje se godinama nisu pomerile, a sad imam jednu Replay koja nije izdrzala ni celu godinu, vec se guli, a nije zanemarljivo placena.. Mislim da generalno kozne torbe duze traju, zato sam pocela samo njih da kupujem, ali ni tu nema pravila. Drugarici je suprug dva puta kupio torbu u Manualu i obe su se u dve godine nosenja raspale tj. ogulile... Mislim da je danas svaki vid prodaje (nebitno cega) zapravo kupovina "macke u dzaku".
2022 09 06
Manual od 30.000+ mislim da su kvalitetne, kolekcija Coffee with milk nije i cene su niže. Generalno kvalitet svega slabi, jer se radi na kvantitetu i brzo se smenjuju nove kolekcije. Replay uopšte po meni nije kvalitetan brend, Diesel ima kožne tašne, a Replay nešto ne vidjam. Air step tašne mi deluju kvalitetno.
2022 09 06
Coach i Longchamp su najizdrzljivije kozne torbe koje i posle 10 godina izgledaju isto
2022 09 06
Torbe kupujem po principu kada jedna izdahne, završi u kanti i tada kupujem sledeću. Uglavnom su to kožne torbe i rančevi. E sad, u aprilu sam kupila i Iguani kožni ranac i malo je reći da sam oduševljena. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/091e6784b12eb7cde77cb1e73189c56c.jpg)
2022 09 07
Po mom mišljenju i na osnovu iskustva, sa Monom ne možete pogrešiti. Pročitala sam skoro da je neko imao negativna iskustva sa novijim Moninim modelima, ali ja imam dosta njihovih torbi i nemam zamerku. Sa druge strane, Liu Jo torba od eko kože je posle nekoliko nošenja počela da se guli...
2022 09 13
Mona🤍 sad sve zavisi koliko cuvate stvari i pazite, onda ona glatka koza ne, ali kroko koza njihovi modeli i stepane ne mrdaju ☺️
2022 09 23
Sve zavisi od kože koja se koristi za određeni model. Devojke navode Furla, ali meni su ivice počele da se gule posle nekoliko dana nošenja, a veoma sam pažljiva sa stvarima. Verovatno zato što je taj model od veoma mekane i nežne kože, zato biraj grublju. Coccinelle se pokazao kao odličan.
2022 09 30