Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako poboljsati prodaju?

Nova sam. Da li imate neke savete kako poboljsati prodaju? Da li pravite snizenja?
2022 09 07
Da, posle nekog vremena zgodno je sniziti cene mada mislim da nema pravila, ovde je izbor velik i kada neko nadje ono sto mu treba, po ceni koja mu odgovara, javice se.
2022 09 07
Hvala na savetu.. Samo biti strpljiv
2022 09 07
Na ovom sajtu sniženja ne daju efekte . Postavite stvari po korektnim cenama, ali ne preniskim. Ako kupac ponudi nižu cenu, prihvatite je (naravno, ako je ponuda u granicama realnog). Počinjati ovde je prlično teško. Dobre fotografije i dobar opis predmeta sa napisanim merama, pojednostavljuje dogovor sa kupcima. Napomena: Obavezno je tačno stanje predmeta. Npr. ako je novo, onda nije ni jednom nošeno.
2022 09 07
> Aleksandra12791: > Hvala na savetu.. Samo biti strpljiv Bas tako. Srecno :*
2022 09 07
> REASHOP: > Na ovom sajtu sniženja ne daju efekte. Postavite stvari po korektnim cenama, ali ne preniskim. Ako kupac ponudi nižu cenu, prihvatite je (naravno, ako je ponuda u granicama realnog). > Počinjati ovde je prlično teško. > Dobre fotografije i dobar opis predmeta sa napisanim merama, pojednostavljuje dogovor sa kupcima. > Napomena: Obavezno je tačno stanje predmeta. Npr. ako je novo, onda nije ni jednom nošeno. Da , trudim se da budem realna. Nikad ne bih ni prodala nesto sto je u losem stanju ili dala pogresan opis, pa valjda se to podrazumeva.
2022 09 07