Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opet ne učitava slike !!!!!

Da li sam jedina ili imate problem sa postavljanjem slika? Od jutros je takva situacija...
2022 09 11
Isto i meni, ne od jutros, od pre 5 dana. Bitno da oni brisu slike, a to sto ne radi sajt nema veze..
2022 09 11
I meni ne ucitava 😳
2022 09 11
Sve stvari u vezi sa radom ovog sajta u poslednje vreme IZUZETNO LOŠE funkcionišu !!! Sa adminima nema komunikacije i objašnjenja, od njih stigne samo kratak odgovor,koji često nije dovoljan u razjašnjenju određenog problema. Sajt je postao konfuzan,bez reda i standarda - nekima je sve zabranjeno,a nekima je sve dozvoljeno. Tako ne može da funkcioniše dobro ništa. Članice su zbunjene,besne,razočarane,jer sami admini NISU DOSLEDNI u sprovođenju kontrole primene pravila o oglasima. Poštovani admini, Obratite se članovima sajta, objasnite sve poteze koje sprovodite ili ne sprovodite,koji su razlozi...Radite svoj posao,to je svima u interesu!!! Ako ste doneli pravila o postavljanu oglasa, OČEKUJE SE da ih dosledno kontrolišete. To je vaša OBAVEZA. Zbog nedoslednosti odvraćate brojne članice, urušava se ugled sajta!!!!
2022 09 11
Admini,red je da se oglasite kad nešto ne funkcioniše,a ne da mi između sebe nagađamo,većamo i polemišemo... Zar je teško postaviti neko obaveštenje??? Mi treba da smo saradnici,a ne "zaraćene" strane.
2022 09 11
Jedva sam postavila oglas, JEDVA!!
2022 09 11
jako tesko skoro nemoguce je postaviti i danas
2022 09 11
Ja vec danima ni jedan ne mogu postaviti. Uzas!
2022 09 11
Ja sam danas postavila oglas tako što sam ispunila polja sa tekstualnim delom, postavila dve fotografije, sačuvala oglas pa još dva puta ušla u oglas da bih ga izmenila i tada postavila još tri fotografije.
2022 09 11
Da,tako sam i ja pokušala,jednom sam uspela,ali posle nema šanse.
2022 09 11
isto vec nekoliko dana...
2022 09 11
Tesko, ali uspevam upravo.
2022 09 11
Ja takodje, najlepše molim, da se objasni šta se dešava, više je nemoguće bilo šta lepo videte za kupovinu a tek postaviti novi predmet, mogu da polomim računar od udaranja. U "praznooooo"!
2022 09 11
Trenutno se odlicno ucitava preko racunara.
2022 09 12
> ZeljkaRaskovic: > Da li sam jedina ili imate problem sa postavljanjem slika? Od jutros je takva situacija... Niste jedini Dva dana mučim muku sa učitavanjem slika + brišu bez obrazloženja moj predmet.... Sajt je potpuno promenio svoj osnov, svrhu i lepotu! Šteta.
2022 09 12
1 2