Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opet ne učitava slike !!!!!

Da li sam jedina ili imate problem sa postavljanjem slika? Od jutros je takva situacija...
pre 25 dana, 12:51
Isto i meni, ne od jutros, od pre 5 dana. Bitno da oni brisu slike, a to sto ne radi sajt nema veze..
pre 25 dana, 12:58
I meni ne ucitava 😳
pre 25 dana, 13:10
Sve stvari u vezi sa radom ovog sajta u poslednje vreme IZUZETNO LOŠE funkcionišu !!! Sa adminima nema komunikacije i objašnjenja, od njih stigne samo kratak odgovor,koji često nije dovoljan u razjašnjenju određenog problema. Sajt je postao konfuzan,bez reda i standarda - nekima je sve zabranjeno,a nekima je sve dozvoljeno. Tako ne može da funkcioniše dobro ništa. Članice su zbunjene,besne,razočarane,jer sami admini NISU DOSLEDNI u sprovođenju kontrole primene pravila o oglasima. Poštovani admini, Obratite se članovima sajta, objasnite sve poteze koje sprovodite ili ne sprovodite,koji su razlozi...Radite svoj posao,to je svima u interesu!!! Ako ste doneli pravila o postavljanu oglasa, OČEKUJE SE da ih dosledno kontrolišete. To je vaša OBAVEZA. Zbog nedoslednosti odvraćate brojne članice, urušava se ugled sajta!!!!
pre 25 dana, 13:16
Admini,red je da se oglasite kad nešto ne funkcioniše,a ne da mi između sebe nagađamo,većamo i polemišemo... Zar je teško postaviti neko obaveštenje??? Mi treba da smo saradnici,a ne "zaraćene" strane.
pre 25 dana, 13:22
Jedva sam postavila oglas, JEDVA!!
pre 25 dana, 13:44
jako tesko skoro nemoguce je postaviti i danas
pre 25 dana, 14:54
Ja vec danima ni jedan ne mogu postaviti. Uzas!
pre 25 dana, 15:44
Ja sam danas postavila oglas tako što sam ispunila polja sa tekstualnim delom, postavila dve fotografije, sačuvala oglas pa još dva puta ušla u oglas da bih ga izmenila i tada postavila još tri fotografije.
pre 25 dana, 15:50
Da,tako sam i ja pokušala,jednom sam uspela,ali posle nema šanse.
pre 25 dana, 16:37
isto vec nekoliko dana...
pre 25 dana, 19:45
Tesko, ali uspevam upravo.
pre 25 dana, 20:00
Ja takodje, najlepše molim, da se objasni šta se dešava, više je nemoguće bilo šta lepo videte za kupovinu a tek postaviti novi predmet, mogu da polomim računar od udaranja. U "praznooooo"!
pre 25 dana, 21:39
Trenutno se odlicno ucitava preko racunara.
pre 24 dana, 00:14
> ZeljkaRaskovic: > Da li sam jedina ili imate problem sa postavljanjem slika? Od jutros je takva situacija... Niste jedini Dva dana mučim muku sa učitavanjem slika + brišu bez obrazloženja moj predmet.... Sajt je potpuno promenio svoj osnov, svrhu i lepotu! Šteta.
pre 24 dana, 08:44
1 2 Sledeći