Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

gomila pregleda i omiljeno a neprodato?

kako objasnjavate slucajeve da neki atraktivni predmeti, koji pritom cak nisu ni skupi, imaju tipa 700000 pregleda i 80000 stavljanja u omiljeno a oglas i dalje stoji? kako je moguce da od toliko zainteresovanih niko da kupi mesecima?
pre 25 dana, 14:13
Dešava se da je ljudima prejeftino nešto, pa automatski sumnjaju u ispravnost istog. Takođe, predrasude o tome zašto toliko dugo stoji. Meni se dešavalo da mi stvar stoji godinu dana, obrišem, postavim ponovo i odmah se proda. Problem su i nenormalne cene poštarine, koje čine da je totalno neisplativo kupiti nešto od 500 do 1000 din a platiti poštarinu 400.
pre 25 dana, 14:27
kad pošaljem upit za takav predmet, obično ne dobijem odgovor ili je, navodno, prodat. u svakom slučaju, služi samo da privuče pažnju na profil.
pre 25 dana, 14:34
pa ok za postarinu SAD, ali do pre 15 dana je bilo jeftinije a i CC je 200 din. ja sam jednom poslala upit i dobila odgovor da je predmet dostupan.. i onda opet pomislim ako je sve tako dobro kako ga niko nije kupio godinu dana pre toga?
pre 25 dana, 14:39
> Milica12112: > Dešava se da je ljudima prejeftino nešto, pa automatski sumnjaju u ispravnost istog. Takođe, predrasude o tome zašto toliko dugo stoji. Meni se dešavalo da mi stvar stoji godinu dana, obrišem, postavim ponovo i odmah se proda. Problem su i nenormalne cene poštarine, koje čine da je totalno neisplativo kupiti nešto od 500 do 1000 din a platiti poštarinu 400. Da li je onda pametnije da samo opet postavimo stvari ili ostavimo? Nova sam ovde pokušavam što više saveta da skupim x-)
pre 25 dana, 16:18
> Milica12112: > Dešava se da je ljudima prejeftino nešto, pa automatski sumnjaju u ispravnost istog. Takođe, predrasude o tome zašto toliko dugo stoji. Meni se dešavalo da mi stvar stoji godinu dana, obrišem, postavim ponovo i odmah se proda. Problem su i nenormalne cene poštarine, koje čine da je totalno neisplativo kupiti nešto od 500 do 1000 din a platiti poštarinu 400. posle nekog vremena naravno
pre 25 dana, 16:19
@Mionav, brisanje, pa ponovno postavljanje oglasa je zabranjeno.
pre 25 dana, 16:20
Nije zabranjeno menjati cenu stvari, ili dodati materijal, još neku sliku, ili promeniti naslovnu, odnosno prvu sliku. A često je nemoguće, zbog bagova na sajtu koji slike i promene ne učitavaju, pa je neophodno obrisati i postaviti ponovo. @Mionav ne preporučujem da to radiš, ako te neko primeti i prijavi (a hoće, dosta ljudi se bavi prijavljivanjem drugih), dobićeš bezveze negativnu, a nova si i neće uticati dobro na utisak kupaca o tebi ☺️
pre 25 dana, 16:54
Imala sam 3 takva predmeta ,cifre smesne,stvar odlicna..Cak sam imala i pitanja da li je zaista ta cena ili sam pogresno napisala cenu...Stajali jako dugo ovde,postavila na Limundo otisli odmah.Ne znam u cemu je stos i meni je bilo cudno..
pre 25 dana, 17:28
> EsBeBe: > kad pošaljem upit za takav predmet, obično ne dobijem odgovor ili je, navodno, prodat. u svakom slučaju, služi samo da privuče pažnju na profil. Tacno,hocu da kupim od devojke dva predmeta,ceka na odgovor dva dana,kaze poklonila ij kumi,evo dva meseca jos uvek su u prodaji??
pre 25 dana, 18:10
Ja uopste nisam znala da brisanje i ponovno postavljanje nije dozvoljeno :((, hvala sto ste rekle..
pre 25 dana, 18:13
Ja uopste nisam znala da brisanje i ponovno postavljanje nije dozvoljeno :((, hvala sto ste rekle..
pre 25 dana, 18:13
Ja se javim devojkama koje su stavile predmete u omiljeno,na vise artikla snizim cenu pa eto,cesto se desi da tako i prodam. 😊
pre 22 dana, 09:34
Ovo ne razumem. Devojka ima cak 50 svidjanja i jedno 3 hiljade pregleda na haljinu i i dalje nije prodata. Zasto se lajkuju predmeti koji se ne razmatraju za kupovinu!?
pre 22 dana, 20:11
Imam par stvari koje imaju dve hiljade i više pregleda, 30ak omiljenih, cifre do 500 dinara, čak i sa etiketom stvari itd, ali eto stoje dok ne nađu pravog kupca. Takođe isto mislim da su u pitanju predrasude o niskim cenama koje stavljam jer imam u vidu da kupac treba da plati ii poštarinu, koja je nekad čak i veća od same cene krpice.
pre 14 dana, 13:57
1 2 Sledeći