Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Adminiiiiiiiii !!!!!! Oglasite se, reagujte,pomozite!!!

Poštovani administratori ovog sajta, imam najveću molbu da nam se obratite povodom aktuelnog problema postavljanja slika! Članovi sajta imaju pravo da budu informisani, a očekuju i neki vid pomoći u rešavanju novonastalog problema. Ne mogu da se otmem utisku da smo prepušteni sami sebi i da sa vama nemamo kvalitetnu komunikaciju!
2022 09 13
Meni radi. A vidim po novim predmetima da radi mnogima.
2022 09 13
Probajte jednu po jednu sliku da ucitavate. Tek kad se prethodna ucita ubacite novu. Tako sam ja malopre😊
2022 09 13
Ali resenje nije jednu po jednu ubacivati, resenje je da radi :(
2022 09 13
Zbog čega opet nova tema? Isti podforum, ista tema i ista kuknjava??? Da li kuća gori???
2022 09 13
> carobni_ormaric: > Ali resenje nije jednu po jednu ubacivati, resenje je da radi :( Onda je prosto, ti nemoj da cekas da se ucita jedna po jedna i neces ubaciti. A mi koji mozemo razumno da koristimo sajt u vreme baga cemo ubacivati i prodavati predmete. Sto nam se i dogadja. Manja konkurencija ;) ;) ;) ;)
2022 09 13
Meni učitava večnost, i što je najgore - nekad učita a nekad ne. Očaj
2022 09 13
> DzoDzo: > > carobni_ormaric: > > Ali resenje nije jednu po jednu ubacivati, resenje je da radi :( > Onda je prosto, ti nemoj da cekas da se ucita jedna po jedna i neces ubaciti. > A mi koji mozemo razumno da koristimo sajt u vreme baga cemo ubacivati i prodavati predmete. > Sto nam se i dogadja. > Manja konkurencija ;) ;) ;) ;) Ok, Vi ste zadovoljni i ne marite sto sajt ne funkcionise. Svaka cast Vama sto imate zivaca ‘razumno’ da unosite 1 predmet 30minuta. Neki mozda imaju i drugih obaveza :) Sto se konkurencije tice o tome ne brinem, ne takmicim se, ovo mi je razonoda a ne posao. Srecna prodaja :)
2022 09 13
> srebrna: > Zbog čega opet nova tema? > Isti podforum, ista tema i ista kuknjava??? > Da li kuća gori??? jašta nego gori kad imaš 400 artikala, a 'oćeš mufte svaki po 5 slika. platiš za vip-a, krunišu te, dobiješ tajnu šifru za brži protok i lagano učitavanje, bog da te vidi i odvoji od preostale sirotilje. gle kako gospođi džodži leti aploud, a željki i magičnom ormarčetu - ič. pametnom dosta. :)
2022 09 13
> EsBeBe: > > srebrna: > > Zbog čega opet nova tema? > > Isti podforum, ista tema i ista kuknjava??? > > Da li kuća gori??? > jašta nego gori kad imaš 400 artikala, a 'oćeš mufte svaki po 5 slika. platiš za vip-a, krunišu te, dobiješ tajnu šifru za brži protok i lagano učitavanje, bog da te vidi i odvoji od preostale sirotilje. gle kako gospođi džodži leti aploud, a željki i magičnom ormarčetu ič. :) Hahahahahah ova clanica je car 🤣
2022 09 13
> carobni_ormaric: > > EsBeBe: > > > srebrna: > > > Zbog čega opet nova tema? > > > Isti podforum, ista tema i ista kuknjava??? > > > Da li kuća gori??? > > jašta nego gori kad imaš 400 artikala, a 'oćeš mufte svaki po 5 slika. platiš za vip-a, krunišu te, dobiješ tajnu šifru za brži protok i lagano učitavanje, bog da te vidi i odvoji od preostale sirotilje. gle kako gospođi džodži leti aploud, a željki i magičnom ormarčetu ič. :) > Hahahahahah ova clanica je car 🤣 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/01a4850bfdff07633a68c48ff8a2a7dd.jpg)
2022 09 13
> EsBeBe: > > srebrna: > > Zbog čega opet nova tema? > > Isti podforum, ista tema i ista kuknjava??? > > Da li kuća gori??? > jašta nego gori kad imaš 400 artikala, a 'oćeš mufte svaki po 5 slika. platiš za vip-a, krunišu te, dobiješ tajnu šifru za brži protok i lagano učitavanje, bog da te vidi i odvoji od preostale sirotilje. > gle kako gospođi džodži leti aploud, a željki i magičnom ormarčetu - ič. pametnom dosta. :) Pa, mozda ima veze do tih potrosenih 200din. Ali gleeeee, pun djavo novih artikala kod drugih clanova bez placenog VIPa... Svi imamo vezu i sifru za tajni protok? :D A mozda je i do optickog ultra jakog neta? Ili se samo clanica navodni hobista ponasa kao da joj zivot zavisi od sajta? Eto, meni stoji otvoren racunar dok radim, zbog muzike, najmanji mi je problem izmedju termina da skoknem na sajt, kad vec radim svoj osnovni posao pored. A vala, dolaze i notifikacije od poruka na mail. Preslatka opcija za brzu i jasnu komunikaciju <3 Steta sto Carobnica i Zeljka nisu odgovorile Srebrnoj. Polako, dok smisle odgovor.
2022 09 13
Hahahahhahah😍 obozavam ovaj forum😂 Apsolutno je tu za sve samo ne za ono za sta je namenjen! Ali se bar nasmejemo 😋😋🤣🤣🤣 Hvala Dzodzo sto nam je objasnila sve 🥰 Pozdrav devojke, odjavljujem se ☘️ valjda ce se sajt popraviti ubrzo ☺️ Srecna prodaja i kupovina♥️ A onima kojima sve radi kako treba da bude jos bolje 😙
2022 09 13
Forum i jeste za komunikaciju, ne znam sta ocekujes drugo od foruma. Ja ti preporucujem mts optiku. Vidis da odlicno radi :)
2022 09 13
Do optike i ultra jakog neta sigurno nije :) https ://pr nt.sc/Q5iEH6d1Wim8
2022 09 13
1 2