Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Potreban savet!

Poštovane devojke, htela bih da pitam, da li neka od vas zna mail, ili bilo kakav vid kontakta, osobe ili osoba, kome su podredjeni 'administratori'ovog sajta? Da li postoji neko takav? Smešno je kako fukcioniše ovaj sat, i sada je princip u pitanju. Kao neko ko je na sajtu bio od 2013-e godine, sa 167 pozitivnih utisaka, one su mi blokirali profil zbog duplih oglasa, nakon toga mi blokiraju svakiu profil koji napravim jer sam jelte *kršila* pravila, imala neke duple oglase i na dva oglasa dodatnu sliku sa interneta koja bi bliže opisala predmet. Dakle, oni meni vise ne daju da budem član sajta. Gomilu stvari pre svega poklanjam, sve poruke devojaka imam, i toga mi je najvise krivo. Nikada nikoga prevarila nisam. Kupila mnogo lepih predmeta. Takodje, pri sprovodjenju tih selektivnih poravila, zanima me kako opisuju npr profil draganaiduda, to nije KOMERCIJALNA PRODAJA?? Da se razumemo nemam nista protiv osobe sa profila, bas nista, ali gde su pravila, to je poenta??? I mnogobrojnih slicnih... Ovaj sajt je smesan postao. Rodjaka koja zivi u HR, kaze da na njihovom sajtu toga ne postoji, i da je sajt skroz drugacije funcionise. Pozdravljam Vas
2022 09 30
Ovo vam je sad nov profil jel, ja sam shvatila da su slike sa neta problem i duple objave pa mozda eto to sada da izbegavate, kada ste vec napravili novi profil. Bas mi je zao zbog vaseg iskustva i iskreno zelim srecan nov pocetak ovde.
2022 09 30
Drugačije funkcioniše, to su i meni potvrdili poznanici. Navodno sajt je vlasnica poznata kao Erika prodala. Što se kontrole tiče apsolutno je selektivna. Ili ne stižu ili ne žele. I mene zanima ko je vlasnik.
2022 09 30
Nazalost, sankcionisanje krsenja pravila se vrsi selektivno. S jedne strane, Admini ne mogu da postignu, jer se svakodnevno pojavljuju takvi oglasi, clanice ih iz neznanja ili bezobrazluka objavljuju, a sa druge strane postoje i clanice kojima se progleda kroz prste. Kako god, mislim da Vas je neko prijavljivao, te ste i blokirani. Srecan nov pocetak!
2022 09 30
Sajt u 99% slucajeva baguje, poznimo od toga. Meni non stop brisu oglase, razlog nepozmat🤣
2022 10 01