Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Da li ste bila na laserskom tretmanu lica?

Drage devojka, da li je neka od vas isla na laserski tretman lica, povodom uklanjanja oziljaka od akni, kakva su vam iskustva? Koje su cene? I da li ste imali nezeljene efekte, koliko vam je pomoglo?
2022 10 04
Јесам, ништа револуционарно, једва приметна разлика, барем код мене, али баш баш једва, можда је и нема 🥲. Опоравак доста траје, да се не лажемо, хајд првих 5-10 дана јесте најгоре али траг од ласера остаје и до 3 месеца. Пудер смеш да користиш што је океј. Цена зависи од града, ласера. Ја сам била на третману Fraxel C02 ласером. Све у свему, неки мој лични утисак је да нема вајде, ето после годину и јаче, можда и две откако сам радила... А кошта доста. И један свакако не прави разлику, заиста. Нарочито ако још увек имаш активан проблем, хмм, бачена пара по мени. Ако имаш активан проблем води рачуна да успут имаш јачу терапију за лице, иначе може да букне катастрофа. Ја сам имала рецимо баш лоше искуство после хемијских пилинга (4пута жали Боже пара и муке) после њих сам лице лечила 2 године. Срећом, уз ласер сам имала и терапију тако да није било неког лудила на лицу. 🙃 Али ожиљци и флекице су и даље ту. Да ли су плићи, можда кад би се упоредило микроскопски, на око, мени је исто 😄.
2022 10 07
Uh, to bas nije lepo, ja sam do sada cula polu informacije o svemu tome pa se iskreno trudim sa skontam sustinu svega toga... Nisam do sada nikad ila ali imam neke male oziblje od aknica i to bas na jagodicama koje me sada vec nerviraju nazalost.... Zbog toga sam otvorena za svaku vrtstu preporuke... Da li ti je nesto drugo pomoglo ako nije to da se ublazi.. Ili slucajno još bolje znas da li bostoji neka druga korisnija/efikasnija za brzo lecenje i uklanjanje istih.. I da li neko uopste zna sta je dugoročno rešenje za to? :)
2022 10 09