Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Odustajanje posle par dana...

Koliko ima ovakvih clanica i ljudi generalno: Zdravo, LanaDelRey ja želim: Escada suknja pantalone, vuna LUX - https❓/mojekrpice.rs/items/zene/9016017/escada-suknja-pantalone-vuna-lux primat ZDRAVO,HOCU DA IH KUPIM. KOLIKO CM JE SIRINA STRUKA? EVO MOJE PODATKE ZASLANJE Irena Blagojevic Kladovo 19320 ul.Koce Andjelkovica br.13 tel.063414263 LanaDelRey Javljam popodne sirinu struka, pozdrav primat vazi,hvala. mozete da ih rezervisete za mene posto ih uzimam u svakom slucaju LanaDelRey Zdravo, sirina struka je 43cm? Da li to odgovara? Moj broj je 0642404868 mozemo se i tako brze dogovoriti oko slanja/placanja. Cule se telefonom: uzima sigurno, uplacuje sutra. Dva dana kasnije, Cao kada uplacujes da znam kada da saljem? E ja odustala od PANTALONE :o Zanimljivo je da je tri puta rekla da ih uzima sigurno, i da se posle nije ni samssa javila da kaze da odustaje, izvini se, vec na moje pitanje odgovara to. Uradile su mi to i dve devojke u vezi torbe, koje su pri tom i trazile manju cenu za nju, dobile, razmenile smo podatke i odustale kroz par dana.... Navikla sam ali uvek me razmesni.
2022 10 05
Meni se takodje pre nedelju dana desilo ovo isto prvi put. Te salji na Viber, te nece video hoce bas slike, te koji je materijal iako sve lepo pise. Na kraju hoce, uzima. Ostavim podatke za uplatu, sutradan (poslepodne vec) pitanje hocu li moci danas da posaljem, seli se. Pitam da li je uplaceno i onda muk. Mislila bih da je u pitanju prevara da je ostavila adresu, ali ne...
2022 10 05
Mozete da ostavite neutralan utisak sa obrazlozenjem ako ste razmenile podatke za slanje.
2022 10 05
Meni se ovo non stop desava, ponesem paket (kutiju, tako pakujem) do grada, jer sam iz sela, sve lepo upakujem, cekam uplatu, bukvalno pred slanje osoba odustane, a ja se izmaltretirala, iako smo se sve dogovorile..
2022 10 05
Takođe mi se svakodnevno to dešava, još ostavim svoje podatke za uplatu i kada dođe dan za uplatu ne javljaju se. Verovatno probaju da neko slučajno pošalje na reč, a one nikad ne uplate 🙄 još izađem u susret na par dana iako rezervacije radim na 1 dan, sada više izgleda neću ni na 1 dan. A ima i onih koje samo kliknu na želim, i kada pitate da li žele da kupe ne jave se nikad a imaju uglavnom trocifrene pozitivne utiske... Desila mi se situacija juče da članica ne želi da uplati pre slanja jer je kao imala loše iskustvo ranije sa uplatama unapred, a pored par pozitivnih (možda 7 ili 8) ima jedan negativan za vraćen paket jer nije htela da ga preuzme. Znači ludim 😵‍💫
2022 10 05
Dakle svakodnevnica.. Mene to dosta iznervira, jer, sto ste napisale, upakujes, odvojis, neko ode po kutiju, ali pre svega ponadas se i ocekujes taj novac, a svi prodajemo ovde zbog dodatne mini zarade. Takve osobe odmah zamisljam kako prevare nekog i na ulici, ne postuju tudje vreme, briga ih za tudja osecanja... nalepim im dosta ruznih epiteta i sigurna sam da su takve "in real life" :|
2022 10 05
> LanaDelRey: > Dakle svakodnevnica.. > Mene to dosta iznervira, jer, sto ste napisale, upakujes, odvojis, neko ode po kutiju, ali pre svega ponadas se i ocekujes taj novac, a svi prodajemo ovde zbog dodatne mini zarade. > Takve osobe odmah zamisljam kako prevare nekog i na ulici, ne postuju tudje vreme, briga ih za tudja osecanja... nalepim im dosta ruznih epiteta i sigurna sam da su takve "in real life" > :| Razmišljam da zapisujem članice koje su neozbiljne i nekulturne, pa ako se nekad opet jave prosto odbijem saradnju ili ne odgovorim. Ovde svako ima pravo da proda ili ne proda predmet određenoj osobi, molim lepo 😀
2022 10 05
Meni užasno smeta što traže moje podatke za uplatu a ne napišu svoje podatke. Lični podaci nisu šala, rezerviše se sa ostavljanjem podataka za slanje i uplatom na račun. U tom slučaju ako odustanu, može neutralna, koja puno efekta nema, osim ako neko zaista lista utiske. Delimično nekultura a delimično razmišljanje principa ovo mi se dopada ali nemam novca pa ajde da izvučem do plate sa prodavcem i na kraju veliko ništa. Mislim da je vreme da se ovo ozbiljnije sankcioniše, da se razdvoje neutralni utisci jer nije isto ostaviti neutralnu zbog druge, treće... saradnje sa istom članicom ili ovakve stvari. A najbolje bi bilo da su utisci vezani za oglase kao na drugim sajtovima.
2022 10 06
Ja sam uglavnom kupac na sajtu, opet cu nekad i da prodajem i sa nekima od vas sam ostvarila bas prelepu saradnju i ja kao kupac pobesnim zbog takvih jer mi se x puta desilo da clanice izbace predmet koji zelim a do plate imam jos dosta i onda gutam knedlu da pitam za rezervaciju i rezervisu mi zenice skoro uvek, ali kad dodje do toga pa pre bi crkla nego javila necu. Jbt pa rezervises jer bi to kupila 1000% da u tom trenutku imas para. Gde je nestalo postenje i obraz. Koji komad odece je vredan vise od obraza. A mozda sam i ja samo staromodna sa svojih 4 banke, ali takve zatvaraju vrata onima koji posteno saradjuju i ispunjavaju dogovoreno.
2022 10 06
> Tishki: > Ja sam uglavnom kupac na sajtu, opet cu nekad i da prodajem i sa nekima od vas sam ostvarila bas prelepu saradnju i ja kao kupac pobesnim zbog takvih jer mi se x puta desilo da clanice izbace predmet koji zelim a do plate imam jos dosta i onda gutam knedlu da pitam za rezervaciju i rezervisu mi zenice skoro uvek, ali kad dodje do toga pa pre bi crkla nego javila necu. Jbt pa rezervises jer bi to kupila 1000% da u tom trenutku imas para. Gde je nestalo postenje i obraz. Koji komad odece je vredan vise od obraza. A mozda sam i ja samo staromodna sa svojih 4 banke, ali takve zatvaraju vrata onima koji posteno saradjuju i ispunjavaju dogovoreno. Baš tako..
2022 10 06
Ništa novo za pojedine članice na ovom sajtu.. Danima merim šaljem dodatne slike, a članice samo ispare.. Malo je onih koje jave da su odustale, a i kada se jave razlozi za odustajanje su naravno izmišljeni . Ili su dobile temperaturu, završile u bolnici, smrtni slučajevi itd..😎 E bas te koje su imale neku nezgodu pa završile u bolnici iznenada dobiju po dve, tri pozitivne.. Zato više kod mene nema rezervacije i praznih priča. I ja ovde kupujem samo kad imam love.. Kada nemam onda jbg nema potrebe da zaludjujem nekoga da mi meri, šalje dodatne slike i čuva predmet... A da pritom nisam sigurna da li ću imati novca za njega...
2022 10 06
ISTO sa ženom iz mog grada koja rezervisala dve stvari i trebalo je da se nađemo lično oko preuzimanja, od tada se ne javlja 4 dana dok se ja nisam javila da pitam šta se dešava. E gospođa je odustala ali nije planirala da mi javi.
2022 10 06
I meni se u zadnje vreme to masovno desava, tako da cu se voditi time da dam onome ko uplati odmah, u suprotnom sledeci. Nema vise ko prvi njegovo, jer sam tako ostajal bez novca sa predmetom koji se posle dugi period nije prodao.. Ne znam odakle toliki bezobrazluk ovde na sajtu ,i cemu vodi. Nije tesko poslati poruku ako nista drugo ,desi se da neko ostane bez para, neka neocekivana situacija ali ne odgovarati na poruke ne mogu da razumem.
2022 10 06
Meni upravo jedna devojka otkazala, bukvalno 20 minuta pre slanja, jer trazi da joj posaljem pouzecem, boze me sacuvaj.. a fora rekla je da ce uplatiti jos juce, pa kao danas, a naglasila sam joj da ce slanje biti u 15h, bukvalno samo izmaltretirah majku da nosi paket do grada, stvarno se ne moze imati poverenje ni u kog..
2022 10 06
Uobicajeno ovde. I navikla i nisam. Juce je devojka uzela broj racuna, danas uplacuje. Vec sam imala osecaj da nece pa nisam vukla za sobom, nisam cak oznacila kao rezervisano, bas sam stekla osecaj za neozbiljne. Danas se javila da ne moze (bar se javila). Ne ostavljam neutralnu, cemu, da im povecam broj utisaka?
2022 10 06
1 2