Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Euromedik - za/protiv

A za Majdu, pa ja ne znam. Ja se kunem u lekare iz Visegradske, jer sam imala odlicna iskustva sa dva carska reza, verujem da je privatno sve to vise fancy i sta znam, ali meni je bolnica bila dozivljaj i zene tamo i kad sam lezala dve nedelje dok sam cekala drugi carski, tako nam je bilo dobro, nikada ne bih isla u apartman da se smram sama, tako smo se smejale i cavrljale, ma extra :) bas imam super iskustva
2022 10 18
Hvala na komentaru. Ne bezim od grupnih soba, verujem da ostane u super secanju, zajednicka radovanja, iskustva, poznanstva i sl, nego od potencijalne nezainteresovanosti, manjka informacija, propusta, neorganizovanosti i bezobrazluka. Ne kazem da toga nema privatno, ali kapiram da cu lakse izaci na kraj. A sa druge strane, firma mi uplacuje privatno zdravstveno. Htela bih to da iskoristim.
2022 10 18
Tacno je da je zanimljivije u sobi nego apartmanu.Medjutim, meni je sve drzavno pakao.Uzasno losa iskustva,sem ako nemas vezu,pa budes" povlascen."Sve sto mogu da platim,naravno vrlo biram kod koga cu da idem,idem privatno.Toliko odvratnih ljudi u porodilistu i uipste zdravstvu,da je to neverovatno i to lekara,med,sestaraCast izuzecima naravno,a to je bila jedna babica. Debela ti si jedna od retkih od koje cujem pozitivne komentare za porodiliste.U stvari prvi put cujem ,:)
2022 10 18
Ma, naravno kad vec imas mogucnost. Ja kazem apropo stručnjaka, mislim da je dole najbolji kadar. Sestre su stvarno bile sjajne prema nama, dok sam lezala, hrana je bila super, normalno sve, samo neslano, ali smo mi ponele so sebi. Operacije su posle super, bebe super, stvarno mi je sve bilo top. Ja ne znam zašto, mozda sam jedna od retkih, ali imam vise poverenja ponekad u drzavne bolnice. Prosle godine sam sina vodila u medu group kod pedijatra, bukvalno sam bacila 15000 za neke preglede, ma nista nam nisu pomogli dok nismo otisli u institut... Tad sam se razočarala u zivot
2022 10 18
Vecina dobrih lekara koji rade u drzavnoj,rade i privatno.Zato kazem vazno je kod koga se ide,koji lekar,da li je dobar itd...Meni je Front bio pakao.Odvratni.Jos sam ja platila i lekara za porodjaj..imala vezu,pa sa kao bila "super".Medjutim toliko negativnih zdravstvenih radnika na jednom mestu,katastrofa.Ponasaju se sa zenama kao da su stoka.Mozda se nesto promenilo od tada..
2022 10 18
Za Front svi imaju losa iskustva. Ne znam, meni je bilo super. I ja sam, naravno, imala veze, ali vezu imam svuda, gde god mogu, i u posti😂😂 jbg, takva su pravila igre i ja sam ih prihvatila 😂 ja privatno odem nekad, eto par puta sam vodila decu, ali nista nam stvarno nisu pomogli. Nista bez Tirsove i Instituta za neke vece probleme..
2022 10 18
To i jeste problem.Veza..Veza te progura da ne cekas ili sl.Imas neke "beneficije"ali u sustini opet je vazno kod koga ides.Svejedno da li je privatno ili drzavno, opet vazan je lekar.Samo privatno mozes da zakazes kod dobrog lekara brzo to je prednost,a u drzavnoj na istog cekas mesecima,a za neke i po dve godine,sem ako imas vezu,pa te progura.A mimo lekara,tretman pacijenata je uzasan u drzavnoj.Zaista tretiraju ljude kao amebe.
2022 10 18
Veruj mi, da nije bilo veze, ja Luku ne bih imala gde ni drzavno, ni privatno za srce. Korona, haos, sve isti profesori i toliko su imali posla drzavno, da nisu prihvatali uopste termine u privatnim ordinacijama. Zvala sam 5 privatnih DZ-a da zakazem, sve su bila cekanja po 6 meseci. I ja nadjem vezu, sutra ujutru smo bili na Institutu. Ne volim ni ja sto je tako, ali da promenim ne mogu, a za zdravlje dece, naci cu milion veza, ako ne mogu drugačije..
2022 10 18
Pa naravno,kada zivimo u ovakvom sistemu Majda izvini,Debela i ja se fino raskokodakale :D
2022 10 18
Ma kakvi, meni super da citam 😂 Nego koliko kostaju te veze 😂
2022 10 18
Joj ja to kad slusam za porodilista..:( Ajde za hranu,ali slike kad gledam ne bude mi dobro..Ne znam kako cu,ali kazem sebi ma kako bude,samo da budemo zdravi.. A sto se tice drzavnog..ova dr iz Euromedica je radila pre 2,3god u DZ na brdu,ali ocigledno dobri lekari vise ne rade po DZ u toj meri,realno ima i logike.. Meni je lekar omasio godinu porodjaja na papiru za prevoz,pa su me vratili.. i kad sam se vratila kod njega po nov on je covek ispravio to tek tada i u svojoj evidenciji..Pritom,imala sam kandidu i na sledecoj kontroli me nije ni pitao za to,niti sam dobila neke savete kako da je se brze resim kroz ishranu,bas nista..Pricao kako da stavljam vaginalete,zamolila sam ga da mi napise koje da uzmem i vitamine da ne bih zaboravila,rekao evo jesam i na kraju samo za gvozdje napisao..Da ne kazem sto me prestravi svaki put kad komentarise kad gleda nalaze,te nesto oko termina,pa oko kandide kao moguci dijabetes itd..Dodjem kuci i samo guglam,na kraju odem privatno i resim sve muke. Od trudnoce prave bauk,i nama ni malo ne treba da se sada cimamo. Ako je nesto,reci. Ako sumnjas,kazi konkretno. A ne covece kazes mi na pola i onda kao 'videcemo'. A da ne komentarisem med.sestru koja ogovara prethodnu pacijentkinju pre mene,katastrofa...
2022 10 19
Moja iskrena preporuka ti je Euromedic,cula sam i dobre utiske za Medigroup ali meni je dr na utvrđivanju trudnoce izostavila termin porodjaja sto mi je kod otvaranja bolovanja bilo bitno pa sam morala na jos jedan UZ..A zaova mi svaki dan prica da idem privatno u Petronijevic,jer tamo radi dr koja radi i u Visegradskoj gde cu se verovatno poroditi..Radis privatno preglede oko 100e,i na porodjaju das jos toliko za epidural i imas doktorku koja ti malo malo pa pusti poruku kako si i broji dane do porodjaja sa tobom,uvek je tu.A mislim da mozes i kod njih da se porodis. Ja se toliko sad raspitujem o svemu,da mogu jos 10 dana da ti pisem nego da ne zatrpavam komentarima sad..😅
2022 10 19
Nema potrebe nista da dajes za epidural, makar u Visegradskoj. Ja kad sam bila, koja god da je trazila, dobila je. Recimo, ja za UZ i preglede nisam imala vezu, pa me je Dr. u Visegradskoj primao bez uputa, ja dodjem u panici tako kad me neko isprepada, on me uvek primi, pregleda i isprica se sa mnom. Ima dobrih lekara koji brinu bez obzira da li im dajes pare, a ima i kretena, normalno.
2022 10 19
Čestitke svim trudnicama. Puno ne mogu da dodam jer nisam iz BG ali Majda, ako imate privatno zdravstveno osiguranje birajte privatne ustanove definitivno. Lekar jeste bitan i ako ti se ne dopada uvek možeš da promeniš.
2022 10 19
> Majda87: > Ma kakvi, meni super da citam 😂 > Nego koliko kostaju te veze 😂 Pa ja sam se poradjala pre 14 god.Tako da za trenutne cene i kako fubkcionise ne znam.Ali tada,vodila sam celu trudnocu privatno.Skrining u trecem i petom ultrazvucni sam radila kod odredjenih lekara isto privatno.Samo sam upute vadila u DZ.Za porodjaj mi je preporucen kao neki dobar,kome sam trebala da platim 300e.Epidural nisam htela,tako da anesteziologa nisam jurila.Inace i on se placa ako hoces nekog posebnog.Kada pocne porodjaj krenes u porodiliste,zoves lekara joji treba da te porodi i on dodje ili nekima su zakazivali indukcije ili craski rez.Medjutim kada je meni pukao vodenjak,taj moj lekar nije bio u BG,pa me je prebacio na nekog drugog.Na taj nacin smo se svi poradjalai,bar sve koje znam.Iako se poradjamo u drzavnoj platimo odredjenog lekara za porodjaj.Naravno to nije obavezno ali onda se poradjas kod koga ti se zalomi.
2022 10 19