Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Euromedik - za/protiv

Molim za vasa iskustva, preporuke za doktore iz oblasti ginekologije, odrzavanje trudnoce u gorepomenutoj ustanovi. Ko ne zeli javno, moze i u pp. Hvala.
2022 10 17
Meni se činilo da samo hoce da uzmu pare, ja sa njima nisam imala dobro iskustvo. Moj predlog ti je da nadjes dr koji radi privatno, ali i u državnoj ustanovi u kojoj bi želela da se porodis, i da na taj način vodiš trudnoću.
2022 10 17
Hvala na komentaru. Zapravo, imam osiguranje, planirala sam celu trudnocu, ukljucujuci i porodjaj kod njih. Zato mi je bitno koga izabrati, od ustanove do doktora.
2022 10 17
Dr. Biljana Lukić Petrović iz zemunskog Euromedika je divna
2022 10 17
Hvala na komentaru. Nesto detaljnije? Iskustvo jos neke clanice?
2022 10 18
> Majda87: > Molim za vasa iskustva, preporuke za doktore iz oblasti ginekologije, odrzavanje trudnoce u gorepomenutoj ustanovi. > Ko ne zeli javno, moze i u pp. > Hvala. Dr Milica Nikitovic (Euromedik na Slaviji)- moje iskrene preporuke. Nisam vodila trudnocu kod nje ali idem vec duzi niz godina na preglede i zadovoljna sam uslugom i posvecenosti.
2022 10 18
Dr Mirjana Avramovski sa B.brda,posto briseve nisam htela da radim u domu zdr na brdu,otisla sam kod njih i žena mi je uradila i UZ iako nije placen (bilo joj je čudno nesto oko termina porodjaja),i napisala sve analize koje treba svaka trudnica da radi gde istice "TI SI TRUDNICA I IMAS PRAVO NA DRZAVNO,ne moras da dolazis ovde i placas nego idi drzavno sve odradi,trazi im upute za sve". Izmerila mi je pritisak,sve papire pregledala.. Naravno,nisam je poslusala jer je zena profesionalac,trazila opet nju za papa test i ubuduce cu zasigurno ici samo kod nje. 😊
2022 10 18
Nisam isla u Euromedik ali preporuka kod odabira ginekologa,pogledajte CV,ko ima sertifikat iz oblasti skrininga ultrazvucnog,odnosno ko je dobar u tom polju.Ti lekari su uglavnom bolji za vodjenje trudnoce.Takodje i iskustvo u GAK-u
2022 10 18
> Ejndzi: > Dr Mirjana Avramovski sa B.brda,posto briseve nisam htela da radim u domu zdr na brdu,otisla sam kod njih i žena mi je uradila i UZ iako nije placen (bilo joj je čudno nesto oko termina porodjaja),i napisala sve analize koje treba svaka trudnica da radi gde istice "TI SI TRUDNICA I IMAS PRAVO NA DRZAVNO,ne moras da dolazis ovde i placas nego idi drzavno sve odradi,trazi im upute za sve". Izmerila mi je pritisak,sve papire pregledala.. > Naravno,nisam je poslusala jer je zena profesionalac,trazila opet nju za papa test i ubuduce cu zasigurno ici samo kod nje. 😊 E da..to je prvi doktor koji mi je spomenuo da je dabl obavezan iako zelim prenatalni,a pritom me je savetovala da ne idem na prenatalni jer ako nemam naslednih bolesti,sa mojih 25 je dabl sasvim dovoljan..spomenula mi je i 4D UZ,za koji ja naravno nisam cula kod svog lekara. 😵 Moje iskrene preporuke za Euromedic,ne gledaju da ti uzmu pare a kupuju te..😊
2022 10 18
Zar ta doktorka Avramovski nije u Belmedic-u?
2022 10 18
Ne,u Euromedicu u Trebevićkoj,sumnjam da je sada prešla u Belmedic jer sam bila prošle nedelje kod nje. 😁
2022 10 18
Hvala mnogo.
2022 10 18
Da li je neko isao u Euromedik na pregled preko kupona? Iskustva?
2022 10 18
Dok sam na internetu trazila iskustva, naletela sam na nekoliko komentara za te kupone. Svi su bili zadovoljni, to je osnovni neki pregled ili usluga. Doktori Vas upucuju sta dalje.
2022 10 18
Sa 25 godina prenatalni je toliko bacanje para i potpuno nepotrebno. Moja deca su imala po ocevoj strani itekako rizika za Daun, jer im najbliži rodjaci, braca od strica, imaju Daun dvojica i nisam radila cak ni dabl. Sa 28 sam rodila xerku, sa 30 sina.. Potpuno normalna i zdrava deca. Ja nisam radila ni dabl, ni tripl ni nista od svega toga ni u jednoj trudnoci, jer znam da ne bih isla na prinudni porodjaj, pa sve i da postoji rizik za bilo kakav genetski poremećaj. Samo se opusti i uzivaj, mlada si.
2022 10 18
1 2 3