Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Euromedik - za/protiv

...A yaj "zamenski" lekar,je bio nikakav,a zapao mi je jer je bio dezuran,pa su njega kao "angazovali" za mene,da nije bilo babice sa iskustvom...
2022 10 19
Jelo, toga bilo i kod nas. Platili vrhunskog stručnjaka 600€, dr. Luka A., a on ode da igra golf. Mnogi prošli tako, vrhunski stručnjak bez sumnje ali..... Verujem da se to ne dešava u privatnim klinikama jer bi im rušio renome.
2022 10 19
> AppleRed: > Jelo, toga bilo i kod nas. Platili vrhunskog stručnjaka 600€, dr. Luka Anđelić, a on ode da igra golf. Mnogi prošli tako, vrhunski stručnjak bez sumnje ali..... > Verujem da se to ne dešava u privatnim klinikama jer bi im rušio renome. Bila sam u Subotici,dva meseca i bas sam isla kod njega na pregled,posto sam imala neku nedoumicu u trudnoci.Jeste odlican lekar
2022 10 19
> AppleRed: > Jelo, toga bilo i kod nas. Platili vrhunskog stručnjaka 600€, dr. Luka Anđelić, a on ode da igra golf. Jel vratio pare? 😁
2022 10 19
> Majda87: > > AppleRed: > > Jelo, toga bilo i kod nas. Platili vrhunskog stručnjaka 600€, dr. Luka Anđelić, a on ode da igra golf. > Jel vratio pare? 😁 Vrv samo pola,depozit ostaje :') :')
2022 10 19
Dr Maja Antić, državno radi u Dragiše Mišović a privatno Deminima ordinacija, fenomenalna u potpunosti, nalaze mi je uradila zaista koji su neophodni kao i pregledi, nije da uzme novac samo, posvećena detaljna...
2022 10 19
> Majda87: > > AppleRed: > > Jelo, toga bilo i kod nas. Platili vrhunskog stručnjaka 600€, dr. Luka Anđelić, a on ode da igra golf. > Jel vratio pare? 😁 Malo sutra vratio i to ne jednoj osobi već više puta. Zvuči glupo što sam ga imenovala jer naravno dokaza nemam samo reči trudnica. Čak i lekar koga su uhvatili da prima mito je vraćen na odeljenje posle kraće pauze. I naravno to se tako nastavlja decenijama.
2022 10 20
Jasno. Ne bi priče bile izmisljene. Moj pregled je prosao ok, doktorka je veoma korektna, profesionalna, to je prva impresija, videcu za dalje. Mozda sam ocekivala vise pozitivne energije, neki opusteniji razgovor, ali mozda joj nije dan. Bila je strogo poslovna. 😂
2022 10 21
> makilis: > Dr Maja Antić, državno radi u Dragiše Mišović a privatno Deminima ordinacija, fenomenalna u potpunosti, nalaze mi je uradila zaista koji su neophodni kao i pregledi, nije da uzme novac samo, posvećena detaljna... Slazem se za dr Maju Antic i preporucujem dr Biljanu Zivaljevic od sveg srca. Sve svoje najmilije sam poslala kod nje i sad su joj svi stalni pacijenti. Ima ordinaciju na Vracaru. A porodjaj iskoristi da bude u privatnoj instituciji jer od drzavnih samo Misovic vredi. Prvi porodjaj u Misovicu-savrseno iskustvo! Drugi u Frontu, lezala sam i tri nedelje pre porodjaja-ne ponovilo se!!!!! A i front je divan u odnosu na Visegradsku ili ne daj boze Gradsku bolnicu gde do skoro nisu ni anesteziologa imali!
2022 10 23
> makilis: > Dr Maja Antić, državno radi u Dragiše Mišović a privatno Deminima ordinacija, fenomenalna u potpunosti, nalaze mi je uradila zaista koji su neophodni kao i pregledi, nije da uzme novac samo, posvećena detaljna... Ja sam dobila divne preporuke za dr Maju Antić, i htela sam privatno da odem u Deminima ordinaciju, ali baš sam ih juče zvala i rekoše mi da već godinu dana ne radi u toj ordinaciji niti da imaju informaciju da li je sada negde privatno. Da li neko zna da li radi negde drugde privatno i kako da dođem do nje?
2023 02 08
1 2 3