Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Moon Boot čizme

Samo da javim da sam probala u radnji i iako inače nosim 38, najviše mi odgovara 40 😮 One crne pliće, što mogu i za grad...
2022 12 03
> sofija2506: > Cao devojke gde mogu da se naruce moon boots? U N sportu nema U Office Shoes-u.
2022 12 03
> Moda___Moda: > Zenske,da li je neka od vas imala iskustvo sa sajtom MoonBoot srbija. Cizmice su mnogo jefinitije nego na ostalim sajtovima pa mi je malo cudno. > Ne znam da slucajno nije neka prevara? > Ako neko ima iskustvo znacio bi mi savet… > Hvalaa ❤️🥰 Prevara, ne nasedajte. To se lako proveri cim se udje na sajt. Kod pravih sajtova pise od kada su aktivni (npr. since 2010), onda stoje njihove zvanicne stranice na drustvenim mrezama (Facebook, instagram itd.), pravi sajt ima vec odredjen broj korisnika koji ih prate, recenzije itd. Takodje, legalan sajt ima gramaticki koreketne recenice i koriste zvanican jezik, a ovo na ovom sajtu je google translate jezik. "Narudzba" "Uvjeti" itd 😀 Konkretno kod ovog sajta stoji 2022, nema istorijat. Kad kliknete na drustvene mreze, ne vodi do njih uopste. Na facebook vas odvede do vaseg profila i kad kliknete da postujete vi ih u stvari reklamirate. Napravljano tako da oni koji ne razumeju kako to funkcionise nece ni razumeti da objava ne znaci odlazak na sajt ili lajk, znaci vecina nece ni znati da su upravo izreklamirali prevarante na svom profilu. Shady pristup, sasvim dovoljno da shvatite da nesto nije u redu jer se legalne stranice ne bave takvim trikovima. Ovo je ili prevara u kojoj necete dobiti nista kad platite, ili su kineske kopije. Kinezi su poznati da prave u svakoj zemlji sajtove ovog tipa za najpoznatije brendove i onda kad ljudi naruce ili ne dobiju nista ili dobiju kineske kopije koje ne vrede ni $10-20.
2022 12 03
I da, zaboravih najbitniju stvar. Svi ovi scam sajtovi ne pirhvataju PayPal jer na Paypal imate mogucnost da se zastitite od prevare.
2022 12 03
I ja sam pretpostavila,alii na prvu mi je delovalo moguce… Hvala na savetu! Divna si ❤️🥰😊🌹 > Esprit21: > > Moda___Moda: > > Zenske,da li je neka od vas imala iskustvo sa sajtom MoonBoot srbija. Cizmice su mnogo jefinitije nego na ostalim sajtovima pa mi je malo cudno. > > Ne znam da slucajno nije neka prevara? > > Ako neko ima iskustvo znacio bi mi savet… > > Hvalaa ❤️🥰 > Prevara, ne nasedajte. To se lako proveri cim se udje na sajt. Kod pravih sajtova pise od kada su aktivni (npr. since 2010), onda stoje njihove zvanicne stranice na drustvenim mrezama (Facebook, instagram itd.), pravi sajt ima vec odredjen broj korisnika koji ih prate, recenzije itd. Takodje jezik je google translate jezik. "Narudzba" itd :D > Konkretno kod ovog sajta stoji 2022, nema istorijat. Kad kliknete na drustvene mreze, ne vodi do njih uopste, na facebook vas odvede do vaseg profila i kad kliknete da postujete vi ih u stvari reklamirate. Napravljano se one koji se ne razumeju kako to funkcionise pa ce neko da pomisli da post znaci odlazak na stranicu, nece ni znati da ih je izreklamirao na svom profilu. Shady pristup, sasvim dovoljno da shvatite da nesto nije u redu jer se legalne stranice ne bave takvim trikovima. > Ovo je ili prevara u kojoj necete dobiti nista kad platite, ili su kineske kopije. Kinezi su poznati da prave u svakoj zemlji sajtove ovog tipa za najpoznatije brendove i onda kad ljudi naruce ili ne dobiju nista ili dobiju kineske kopije koje ne vrede ni $10-20
2022 12 03
> Moda___Moda: > Zenske,da li je neka od vas imala iskustvo sa sajtom MoonBoot srbija. Cizmice su mnogo jefinitije nego na ostalim sajtovima pa mi je malo cudno. > Ne znam da slucajno nije neka prevara? > Ako neko ima iskustvo znacio bi mi savet… > Hvalaa ❤️🥰 Zdravo, da li ste mozda porucili sa ovog sajta cizme? mene takodje zanima, a vidim niko nije odgovorio
2023 01 27
> Ivana6871: > > Moda___Moda: > > Zenske,da li je neka od vas imala iskustvo sa sajtom MoonBoot srbija. Cizmice su mnogo jefinitije nego na ostalim sajtovima pa mi je malo cudno. > > Ne znam da slucajno nije neka prevara? > > Ako neko ima iskustvo znacio bi mi savet… > > Hvalaa ❤️🥰 > Zdravo, da li ste mozda porucili sa ovog sajta cizme? mene takodje zanima, a vidim niko nije odgovorio prevara ne narucuj
2023 01 31
Kakva su vam iskustva sa Kyoto čizmama?
2025 10 24
1 2