Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Problem sa majstorima?

> misslana: > Ako znate nekog parketara da nije derikoza, bila bih zahvalna za kontakt <3 Znam super majstore ali nisi u Nišu. Pravi majstori, pedanterija, pošteni, koje vredi da čekaš i da čuvaš.
2022 12 02
> srebrna: > > misslana: > > Ako znate nekog parketara da nije derikoza, bila bih zahvalna za kontakt <3 > Znam super majstore ali nisi u Nišu. > Pravi majstori, pedanterija, pošteni, koje vredi da čekaš i da čuvaš. Srebrna nemojte sad zazubice da mi pravite 😔
2022 12 03
Nas je majstor hteo da skrati za skoro 1000e, tj. duplo da naplati iz cistog bezobrazluka i "zaboravnosti", posto je prosao duzi vremenski period od kada je postavio cevi za grejanje. Pritom je tu iz kraja, stalno se srecemo. U pocetku smo bili fini, a on je zavlacio iz dana u dan, e onda je muz malo grublje reagovao pa je ovaj pokunjen otisao u ubedjenju da smo ga izradili. Cast izuzecima, ali su mahom vecina smradovi koji samo gledaju da zavrnu. Od tada nista unapred ne placamo u celosti. Postavite mu uslov, ili pare nazad tad i tad(da sakupi ako nema)ili se dovuci da radis jer je hitno i to je to. Ako ne ispostuje, prijava.
2022 12 04
1 2 3 4 5