Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Problem sa majstorima?

Mi narucujemo veliku kolicinu vode u Idea online i kad stignu i ja lepo pitam nece da mi odnesu u podrum. Moj suprug kad je tu oni lete u prodrum. Ja lepo pitam, zamolim a suprug NAREDI, mozda je u tome tajna.
2022 12 02
O tome i pričam. Muškarci se muškaraca plaše, dok žene ne fermaju, sem ako nisu krupne, mišićave, istrenirane i namrgodjene
2022 12 02
> jelena2606: > Evda elekricar mam je dolscio zimi za struju u hodniku,posto leti nece,to mu je mali posao,misli na lovu.Inace jedan dan je naplatio sto i kusur evra,sto je razvukao neke zice Ako je za utehu, dosao je elektricar da zameni stare uticnice (zbog izgleda kad sve vec radim) kaze materijal i dolazak (zivi u zgradi iza moje) 4000din. Nije bio ni sat vremena zamenio 3 uticnice. Nove uticnice i materijal se podrazumeva da sam ja kupila. Nisam bila tu da ga pitam za materijal nego je cenu saopstio mami. U soku je ostala.
2022 12 02
> jacaikaja: > Ja sam preko Kupujem prodajem sajta našla parketara za hoblovanje, jer mi je bilo hitno, svi živi su bili zauzeti, a mnogi neće da dodju za malu kvadraturu. Smatram da je preterao sa cenom od 200 evra za manje od 12 kvadrata, plus ispod radijatora nije ni završio posao, a ni ostalo se nije trudio da završi bas lepo, samo je žurio da uzme pare. Skontao je da mu se može da lupi cenu i čovek dnevno uzima mnogo veliki novac, ali da radi na preporuku, ne bi imao posla Kupila sam tarket, jos stoji u prodavnici. Inace da to su cene kao da operisu a ne sklapaju ploce po podu. Kada je manja kvadratura ne rade po cenovniku nego po dnevnici plus dodatni "skriveni" troskovi...Znate o cemu pricam...
2022 12 02
> SveJeNaProdaju: > Nažalost slazem se da muskarac treba da ga zove, i da kaze kao dajte mi Vašu adresu dolazim po pare danas u to i to vreme. I da bi hteo ja ga vise u kucu ne bi vratila, nego samo da Vam da pare. Ako odlucite da menjate majstora imam preporuku za jednog divnog majstora, on je gipsar, moler i elektricar sve u jednom. Radio nam skoro kuhinju i prosle godine pregradio sobu. Sam od sebe ne zeli pare unapred, samo za materijal. Pozz Cuvajte kontakt za svaki slucaj mozda Vam zatrazim ;) Hvala! <3
2022 12 02
> srebrna: > Ma kakve gluposti da se zimi lakše suši i da se zimi lakše rade unutrašnji radovi... Vic! > Zna se kada se radi i kada se lepo suši. > Zimi takođe unutra sve može ali da se instaliraju ventilatori sa vrućim vazduhom, pričao mi moj moler koji radi u Švici, tamo je sve standard, ima odlične priče! > Velika je vlaga zimi, zatvoreno sve, pa i sve da je odradio kako treba taj tvoj i a da sve otvorite bez ventilatora a tu živite treba da udišete isparenja, napolju su niske temperature, a i sve da otvoriš i čak i da ne živiš, nema šanse da to bude kao kada je toplo, neće materijali. > Nisam znala da u Bg rade na dnevnicu, moj majstor moler koji je najbolji odavde do Ženeve i što se znamo godinama i ako treba čekaću ga 6 meseci da može da mi odradi posao uzima za krečenje po metru kvadratnom u Nišu 1.5 evra, 5 evra gletovanje i 10 evra špaletna/m kvadratni. > Preživi 100 evra, jbg vraćaj stvari i život u normalu pa na proleće nađi nekog pouzdanog po preporuci. Ovaj te radi kao mladog majmuna, njemu na čast. 10e po kvadratu je cena bez materijala. Ne smem da gledam izvod sa racuna da ne bih racunala materijal koji sam ja kupovala. Za svaku sitnicu pali kola, demolirana su od dzakova i onih knauf gips ploca. Racune za gorivo sam isto pobacala da ne gledam. Eh da je 100 :(((( I wish... stoji mi tarket jos u prodavnici placen (pre mesec dana). Srecom ne zovu me i imaju razumevanja za situaciju.
2022 12 02
> SveJeNaProdaju: > Mi narucujemo veliku kolicinu vode u Idea online i kad stignu i ja lepo pitam nece da mi odnesu u podrum. Moj suprug kad je tu oni lete u prodrum. Ja lepo pitam, zamolim a suprug NAREDI, mozda je u tome tajna. Mozete da ga iznajmljujete ;) Biznis bi Vam cvetao samo tako... U ponudi mozete da stavite i opciju razgovor sa majstorima preko telefona (100% efikasno)
2022 12 02
> jacaikaja: > O tome i pričam. Muškarci se muškaraca plaše, dok žene ne fermaju, sem ako nisu krupne, mišićave, istrenirane i namrgodjene Ma samo da je musko, pa i tu treba da bude gromada po mogucstvu celava namrgodjena. Svi peze onda...
2022 12 02
> Debela_devojka: > > misslana: > > Majstorska posla lepo receno! > > Inace dnevnice im nisu ispod 60e, ovaj meni uze 100e.(Naravno da njihova dnevnica nikad nije standardnih 8h rada) > > Mislim da, nazalost, ni hirurzi koji spasavaju zivote toliko ne zaradjuju u Srbiji. > Vidi nisu to sve bas laki poslovi, mm je sada u gradjevin, pa silom prilika znam koliko mu puca kicma i koliko je sve to tesko, ali kad nesto ugovori, odradi. Prekjuče je ugovorio posao stan od 60 m2 posla koliko hoces, danas je zavrsio, ali je bio tamo juce i danas po 12 sati, poskidao sav parket, vrata, prozore, rusio zidove.. Znaci, nisu svi majstori i fizikalni isti, nego neko hoce da raid i da ga zovu opet, neko ce jednom da dodje, zajebe stvar i ide dalje. Sve je to do coveka, kao i u svakom poslu, uostalom Cast izuzecima naravno, slazemo se kao u svakom poslu. Doduse ti izuzetci se ubaraju u statisticke greske nazalost.
2022 12 02
> 11Ivana11: > Zasto ne pitate jel ima on nekog majstora sa kojim radi da bi zavrsio umesto njega pa nek oni posle "prebiju" to ... ne vidim jos neko resenje pored svih pre mene koji su vam rekli sta mozete da uradite Odmah se prebacuje na to da ce on da odradi. Dala sam rok, videcemo. Pare nece da prebija ni da cuje.
2022 12 02
Mislim da nije toliko ni stvar u parama,koliko leti ne mozes da ih ukebas,tj nadjes,zato sto rade sezonski i uzimaju vece poslove,Nece da dolaze za "malo"para Ovo je jos jedan razlog sto sam uzela da radim i sto je veliki problem generalno.
2022 12 02
> stlead: > Da, nazalost, mora musko da ode kod ovog da ga izmafija sa kamatom. ....jer mi zene smo odma HISTERICNE ili lude ako povisimo ton. > :| ;) Prosto teraju te da postanes cudoviste...
2022 12 02
Ako znate nekog parketara da nije derikoza, bila bih zahvalna za kontakt <3
2022 12 02
> misslana: > > jelena2606: > > Evda elekricar mam je dolscio zimi za struju u hodniku,posto leti nece,to mu je mali posao,misli na lovu.Inace jedan dan je naplatio sto i kusur evra,sto je razvukao neke zice > Ako je za utehu, dosao je elektricar da zameni stare uticnice (zbog izgleda kad sve vec radim) kaze materijal i dolazak (zivi u zgradi iza moje) 4000din. Nije bio ni sat vremena zamenio 3 uticnice. > Nove uticnice i materijal se podrazumeva da sam ja kupila. > Nisam bila tu da ga pitam za materijal nego je cenu saopstio mami. U soku je ostala. Moj muz to radi i naplaćuje sitno kad je u komšiluku ako ne mora da kopa instalacije i štemuje. Ja mu stalno pričam kako drugi majstori deru, on mi ne veruje da ljudi hoce toliko da plate.
2022 12 02
> misslana: > > srebrna: > > Ma kakve gluposti da se zimi lakše suši i da se zimi lakše rade unutrašnji radovi... Vic! > > Zna se kada se radi i kada se lepo suši. > > Zimi takođe unutra sve može ali da se instaliraju ventilatori sa vrućim vazduhom, pričao mi moj moler koji radi u Švici, tamo je sve standard, ima odlične priče! > > Velika je vlaga zimi, zatvoreno sve, pa i sve da je odradio kako treba taj tvoj i a da sve otvorite bez ventilatora a tu živite treba da udišete isparenja, napolju su niske temperature, a i sve da otvoriš i čak i da ne živiš, nema šanse da to bude kao kada je toplo, neće materijali. > > Nisam znala da u Bg rade na dnevnicu, moj majstor moler koji je najbolji odavde do Ženeve i što se znamo godinama i ako treba čekaću ga 6 meseci da može da mi odradi posao uzima za krečenje po metru kvadratnom u Nišu 1.5 evra, 5 evra gletovanje i 10 evra špaletna/m kvadratni. > > Preživi 100 evra, jbg vraćaj stvari i život u normalu pa na proleće nađi nekog pouzdanog po preporuci. Ovaj te radi kao mladog majmuna, njemu na čast. > 10e po kvadratu je cena bez materijala. Ne smem da gledam izvod sa racuna da ne bih racunala materijal koji sam ja kupovala. Za svaku sitnicu pali kola, demolirana su od dzakova i onih knauf gips ploca. Racune za gorivo sam isto pobacala da ne gledam. > Eh da je 100 :(((( > I wish... stoji mi tarket jos u prodavnici placen (pre mesec dana). Srecom ne zovu me i imaju razumevanja za situaciju. Ove cene mog majstora su takođe bez materijala, samo za ruke.
2022 12 02