Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Problem sa majstorima?

Hvala svima na savetima zaista znace <3
2022 11 30
> misslana: > > KsenijaTasic: > > Recite da imate razumevanja za situaciju koja se desila ali da vi više nemate vremena za čekanje i da vam je jako bitno da se radovi privedu kraju i da ste iz tog razloga pronašli samostalno novog majstora koji može da počne sa radovima odmah - te da vam je iz tog razloga novac hitno potreban nazad. Zahvalite se na razumevanju, poželite brz oporavak i prosledite račun da vam se novac uplati. > Lepo sroceno i jako bih volela kad bi moglo tako da se resi, zaista. Pokusacu jos jednom tako. Sacekacu jos max 10 dana ako sam do sad cekala pa posle videcemo... Pokušajte tako, javite se sa porukom da ste bili prinuđeni i da ste pronašli novog majstora koji bi odmah sutra (npr) počeo sa radovima i da vam je novac zaista neophodan, ostavite broj računa i recite da očekujte novac u toku dana. Pa ako ni to ne upali, onda pokušajte sa tom opcijom zastrašivanja od strane neke muške osobe
2022 11 30
Nema više čekanja, uganuće nije slomljena noga, a i da je slomio, zarasla bi uskoro. Neka pošalje molera drugara i neka ga plati kad je već uzeo novac unapred. Ako je mnogo naplatio, isplati mu se da sebi zadrži neku kintu i pošalje drugog majstora da završi posao. Ja bih razumela situaciju da je doživeo šlog, pa zaglavio u bolnici, ovako mi se čini da se sprda, jer je osetio da mu se može. Ako je novac potrošio, njegov problem, neka mu poznanik odradi, pa on neka mu vrati tako sto ce njegov sledeći posao da odradi. Ima raznih opcija ako neko nešto hoce, samo mi se čini da ovaj neće, dok ga nešto ne *satera*
2022 11 30
Ugovaraju mnogo poslova, a ne mogu da stignu i onda su u problemu. Ja sam imala istu situaciju i to je drug u pitanju. Otisli smo na odmor 7 dana da mi izgletovao 2 sobe, skinuo zidne plocice i okrecip. On ima svoj stalan posao i privatno radi kad njemu odgovara. Kad smo se vratili nije bilo uradjeno ni 15%, ja se frapirala. Dvoje male dece u kuci, prasina, krs, lom. Morali smo da ga stiskao bas da zavrsi
2022 12 01
Tacno je da ugovaraju vise poslova, te neretko izmisljaju razloge i nepredvidjene situacije, kako bi prolongirali izvrsenje radova. Ako je posten, naci ce zamenu ili ce Vam vratiti novac kako biste sami angazovali drugog. Nemojte se ustrucavati da ga ponovo zovete. Cak bolje musko iz vase blizine. Mozda brze shvati.🙂 Mesec dana cekanja je previse.
2022 12 01
Majstorska posla. Juriti, juriti i juriti ga za novac. Mesec dana je zaista previše vremena. Da li si ga našla po preporuci? Možda ga osoba koja ga je preporučila isto može nazvati. Naći muško, naći gde je pa otići kod njega. Ili da ga neko drugi zove i tobože ugovori posao pa ga sačekati.
2022 12 01
> Debela_devojka: > Ugovaraju mnogo poslova, a ne mogu da stignu i onda su u problemu. Ja sam imala istu situaciju i to je drug u pitanju. Otisli smo na odmor 7 dana da mi izgletovao 2 sobe, skinuo zidne plocice i okrecip. On ima svoj stalan posao i privatno radi kad njemu odgovara. Kad smo se vratili nije bilo uradjeno ni 15%, ja se frapirala. Dvoje male dece u kuci, prasina, krs, lom. Morali smo da ga stiskao bas da zavrsi Debela,sada nije sezona.Retko ko krece sada sa radovima,sem ko mora,posebno krecenja..Generalno su sada ti majstori manje vise slobodni.
2022 12 01
Baš majstorska posla.. isti problem imamo sa ulaznim vratima i zamenjenim prozorima. Za vrata su uzete letos mere, postavljena su tek pre 3 nedelje i to delimično, jer majstor nije dobro izmerio, pa sad nemamo okvire, nego rupe popunjene pur penom.. nemamo prag, nego parket viri ispred stana.. na prozorima isto treba da se nešto menja, jedno staklo, ručica itd i to čekamo već 3 meseca. Muka mi je od njih i jedva čekam da se sve završi. Stalno nešto odlažu, izmišljaju..
2022 12 01
> Debela,sada nije sezona.Retko ko krece sada sa radovima,sem ko mora,posebno krecenja..Generalno su sada ti majstori manje vise slobodni. Kod mene u zgradi svi sad rade, krece, buse, do mene i sa jedne i sa druge strane da poludis pa cak i ja krecim no ja to sama radim
2022 12 01
> bloodytears: > > Debela,sada nije sezona.Retko ko krece sada sa radovima,sem ko mora,posebno krecenja..Generalno su sada ti majstori manje vise slobodni. > Kod mene u zgradi svi sad rade, krece, buse, do mene i sa jedne i sa druge strane da poludis pa cak i ja krecim no ja to sama radim Kod mene niko.Kako krene prolece krecu,testere,busilice Jbg ne znam kako im se susi farba ili ako hobluju parket Verovatno imaju neko drugo mesto za zivot,dok su radovi u toku.Neke sitne popravke ok ali ostali radovi..svaka cast
2022 12 01
Bukvalno o svemu sam tome razmisljala. Nisam preko preporuke, nego sam naisla na sajt na internetu. Odradio mi je prvo terasu i to je bilo ok, naravno malo vise nego dogovoreno ali ipak samo za terasu niko nije hteo da dodje ili lupe cenu kao da rade kucu od tri sprata. Prosto moze im se da ucenjuju. U radovima smo od leta. Horor. Planirala sam jos jednu prostoriju ali reko krece hladno vreme pa cu odloziti sve tamo za prolece. Medjutim ubedi me on moze, svi rade zimi brze se suse materijali za unutrasnje radove itd... Treba im lova ugovore pa kad se nesto iskomplikuje, samo otaljaju. Dala sam rok jos 10dana pa cu videti. Ima neka adresa na netu ali nadam se da necu morati tako da isterujem pravdu.
2022 12 01
Majstorska posla lepo receno! Inace dnevnice im nisu ispod 60e, ovaj meni uze 100e.(Naravno da njihova dnevnica nikad nije standardnih 8h rada) Mislim da, nazalost, ni hirurzi koji spasavaju zivote toliko ne zaradjuju u Srbiji.
2022 12 01
Verujem da ste sve bar nekad prosle neku muku sa doticnima, zato mi je lakse kad se podele iskustva... Ne moze covek da bude pametan. A nemate ni nikakav dokaz, evri na ruke i kome prijaviti sa kojim dokazom?
2022 12 01
> jelena2606: > > Debela_devojka: > > Ugovaraju mnogo poslova, a ne mogu da stignu i onda su u problemu. Ja sam imala istu situaciju i to je drug u pitanju. Otisli smo na odmor 7 dana da mi izgletovao 2 sobe, skinuo zidne plocice i okrecip. On ima svoj stalan posao i privatno radi kad njemu odgovara. Kad smo se vratili nije bilo uradjeno ni 15%, ja se frapirala. Dvoje male dece u kuci, prasina, krs, lom. Morali smo da ga stiskao bas da zavrsi > Debela,sada nije sezona.Retko ko krece sada sa radovima,sem ko mora,posebno krecenja..Generalno su sada ti majstori manje vise slobodni. Brate, Jelka ne bi verovala koliko posla ima. Ne rade oni nikada samo molera. Rade rusenja, rade grube unutrašnje radove, ima posla na sve strane
2022 12 01
Ono stoo dam ja naucila,naravno na svojoj kozi,nikada pare unapred,tek po zavrsenom poslu i nikada na sat placanje tipa zene kojje sredjuju kuce,nego samo na digovorenu cenu.
2022 12 01