Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Problem sa majstorima?

Treba mi savet, uzeo je pare moler je u pitanju (u medjuvrmenu je uganuo nogu)a mi stojimo sa radovima. Inace treba da popravi plafon koji je katasrofalan. Podrazumeva se da me je odrao. Nemam vise zivaca a ni ideju kako da mu doskocim? Da li neko zna neku magicnu recenicu? Savet sta raditi? Molim Vas recenice niste trebali pare da dajete itd da me zaobidju, to sam shvatila ok? Sad treba problem da resim. Hvala!
2022 11 30
Sačekajte, možda ce Vam završiti, možda stvarno trenutno ne može. Ali ga usloviti da ako ne završi, moraće da vrati novac, ili ćete ga prijaviti inspekciji. Mislim da možete, jer to je svakako rad na crno.
2022 11 30
Pitajte ga kada misli da ce moci da zavrsi posao, a ako je to neki duzi period, da Vam vrati novac ili nađe zamenu ako sarađuje možda sa nekim. Ja bih tako.
2022 11 30
> Ralekrusevac: > Kažite mu , želimo vam brz oporavak, pa će covek kada ozdravi doći i završiti Vam plafon..(ako je covek) > Morate biti strpljivi, ako je stvarno uganuo nogu kako onda da dođe jbg. > Ako mu budete histerisali kao što histerisete ovde e onda može da se zainati pa ne dođe nikako Ocigledno je da ne znate sta je histerija kao ni osnovna kultura i dajete sebi slobodu da etiketirate, procenjujete, delite dijagnoze citajuc post itd...Komentar Vam je neumestan.
2022 11 30
> AleksandraEdi: > Sačekajte, možda ce Vam završiti, možda stvarno trenutno ne može. Ali ga usloviti da ako ne završi, moraće da vrati novac, ili ćete ga prijaviti inspekciji. Mislim da možete, jer to je svakako rad na crno. Cekam vec evo mesec dana...
2022 11 30
> Chillnakit: > Pitajte ga kada misli da ce moci da zavrsi posao, a ako je to neki duzi period, da Vam vrati novac ili nađe zamenu ako sarađuje možda sa nekim. Ja bih tako. Hvala. Pitala juce. On ce da mi zavrsi rece... Danas se ne javlja. Trebalo je da nadje zamenu za duge radove koje je naplatio da se odrade dok se on ne oporavi. Osecam se strasno glupo :(
2022 11 30
Trazite pare nazad,ljubaznim tononom,kazite da niste u poziciji vise da cekate i da morate da trazite drugog majstora.Pritom sami odredite kada da vam vrati novac.najbolje da odete po isti.Ja sam tako uradila sa stolarom s tim sto mi je on vec sutradan vratio novac.
2022 11 30
> misslana: > > Ralekrusevac: > > Kažite mu , želimo vam brz oporavak, pa će covek kada ozdravi doći i završiti Vam plafon..(ako je covek) > > Morate biti strpljivi, ako je stvarno uganuo nogu kako onda da dođe jbg. > > Ako mu budete histerisali kao što histerisete ovde e onda može da se zainati pa ne dođe nikako > Ocigledno je da ne znate sta je histerija kao ni osnovna kultura i dajete sebi slobodu da etiketirate, procenjujete, delite dijagnoze citajuc post itd...Komentar Vam je neumestan. Postavili ste post javno, samo nzm zasto ako ne zelite da cujete druga misljenja..ili ne zelite da cujete ono sto vama ne odgovara. Ja sam Vas komentar shvatio kao histeriju, ,sta da radam' šizim' ,nemam zivaca' , ,nemojte mi govoriti da nisam trabala dati pare' itd.. Hajd pozz
2022 11 30
> Ralekrusevac: > > misslana: > > > Ralekrusevac: > > > Kažite mu , želimo vam brz oporavak, pa će covek kada ozdravi doći i završiti Vam plafon..(ako je covek) > > > Morate biti strpljivi, ako je stvarno uganuo nogu kako onda da dođe jbg. > > > Ako mu budete histerisali kao što histerisete ovde e onda može da se zainati pa ne dođe nikako > > Ocigledno je da ne znate sta je histerija kao ni osnovna kultura i dajete sebi slobodu da etiketirate, procenjujete, delite dijagnoze citajuc post itd...Komentar Vam je neumestan. > Postavili ste post javno, samo nzm zasto ako ne zelite da cujete druga misljenja..ili ne zelite da cujete ono sto vama ne odgovara. > Ja sam Vas komentar shvatio kao histeriju, ,sta da radam' šizim' ,nemam zivaca' , ,nemojte mi govoriti da nisam trabala dati pare' itd.. > Hajd pozz Ne bih se spustala na "Vas" nivo. Tako je trazila sam savete, ne etiketiranje od da se ne izrazavam od koga. Pozdrav
2022 11 30
> jelena2606: > Trazite pare nazad,ljubaznim tononom,kazite da niste u poziciji vise da cekate i da morate da trazite drugog majstora.Pritom sami odredite kada da vam vrati novac.najbolje da odete po isti.Ja sam tako uradila sa stolarom s tim sto mi je on vec sutradan vratio novac. Jelena, pokusala juce. Pare su ocigledno porosene ni reci o vracanju, sve ce on da uradi. Na sav ljubazan ton, sve vise ide zavlacenje i tako docekah mesec dana. Sve razumem, desava se. Ali ja sam dobro i debelo platila nesto sto ne da nije zavrseno u roku nego... To sto zivim kao u magacinu da ne pominjem i sto vise ne mozemo ovako. Trenutno nije u Beogradu a ni ne znam gde bih ga nasla. Taj stolar je sasvim korektno postupio. Imali ste srece.
2022 11 30
Pare se ne daju unapred ni majstorima koje poznajete, jedino da kupi materijal, ali to kad dodje da ujedno i krene sa radom. Mada, to je sad gotovo. S obzirom da ga nema mesec dana i da nije u Beogradu, čini mi se da novac neće vratiti, ni obaviti posao. Od prijave nema vajde, jer nemate ništa potpisano. Da je korektan, radovi bi bili odavno zavrseni, našao bi zamenu ili vratio novac, ne bi čekao mesec dana i pravio se lud. Mora neki muškarac da ga zove i uplaši, jedino to mozda upali, od kulture nema ništa kad prodje ovoliko vremena. Znaci, sad se kreće bezobrazno i pod pretnjom
2022 11 30
Recite da imate razumevanja za situaciju koja se desila ali da vi više nemate vremena za čekanje i da vam je jako bitno da se radovi privedu kraju i da ste iz tog razloga pronašli samostalno novog majstora koji može da počne sa radovima odmah - te da vam je iz tog razloga novac hitno potreban nazad. Zahvalite se na razumevanju, poželite brz oporavak i prosledite račun da vam se novac uplati.
2022 11 30
> jacaikaja: > Pare se ne daju unapred ni majstorima koje poznajete, jedino da kupi materijal, ali to kad dodje da ujedno i krene sa radom. Mada, to je sad gotovo. S obzirom da ga nema mesec dana i da nije u Beogradu, čini mi se da novac neće vratiti, ni obaviti posao. Od prijave nema vajde, jer nemate ništa potpisano. Da je korektan, radovi bi bili odavno zavrseni, našao bi zamenu ili vratio novac, ne bi čekao mesec dana i pravio se lud. Mora neki muškarac da ga zove i uplaši, jedino to mozda upali, od kulture nema ništa kad prodje ovoliko vremena. Znaci, sad se kreće bezobrazno i pod pretnjom Slazem se nazalost, to mi je poslednji adut...Ramisljam da ako sam cekala mesec dana, mogu jos 10 da istrpim jer pare vratiti sigurno nece a posle cu morati bezobrazno izgleda
2022 11 30
Mislana,neka ga pozove neko musko i neka trazi novsc da se vrati odmah.Pretpostavljam da imate podatke odakle je gde zivi..Meni su se smejsli ukucani kada sam rekla da cu da trazim novac,mislevsi da nema sanse da vrati.Medjutim bila sam pristojna ali i vrlo jasna da hocu novac nazad i da me nista ne interesuje..To sto je on protracio pare vas ne treba da za ima,neka pozajmi pa vrati..ali ipak mislim da ima lovu da vrati.
2022 11 30
> KsenijaTasic: > Recite da imate razumevanja za situaciju koja se desila ali da vi više nemate vremena za čekanje i da vam je jako bitno da se radovi privedu kraju i da ste iz tog razloga pronašli samostalno novog majstora koji može da počne sa radovima odmah - te da vam je iz tog razloga novac hitno potreban nazad. Zahvalite se na razumevanju, poželite brz oporavak i prosledite račun da vam se novac uplati. Lepo sroceno i jako bih volela kad bi moglo tako da se resi, zaista. Pokusacu jos jednom tako. Sacekacu jos max 10 dana ako sam do sad cekala pa posle videcemo...
2022 11 30
1 2 3 4 5