Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Obnavljanje oglasa. Pomoc!

Zdravo svima, dugo sam clan na mojim krpicama. Smatram da je moja greska sto nikada nisam procitala pravila sajta do kraja :D Od pocetka povremeno obnavljam oglase, smatrala sam da to nije zabranjeno jer se u sustini svuda tako radi, medjutim opomenuta sam od strane Admina, sto je u redu, greska je moja. Mene sada zanima, da li je obnavljanje oglasa potpuno zabranjeno, ili je samo ograniceno, tipa da sme jednom u mesec dana ili tako nesto? Prodaja svakako ide slabo, pa me zanima, ako se oglasi ne smeju obnavljati, kako uopste bilo sta prodati, ako imas samo par stvari a ne butik? 😂
2022 12 17
Teoretski potpuno je zabranjeno obnoviti oglase a u praksi često naletim na obnovljene oglase dok listam neke kategorije. I ovo pravilo se primenjuje selektivno i da dodam, jedan od najglupljih.
2022 12 17
Ja sam ta koja obnavlja sigurno jednom sedmicno. 😁 I nastavila bih da mi Admin nije skrenuo paznju, stvarno nisam znala da je zabranjeno, ali eto... Znaci prodaja ce uskoro stati skroz 😁
2022 12 17
> NinaDragicevic: > Ja sam ta koja obnavlja sigurno jednom sedmicno. 😁 I nastavila bih da mi Admin nije skrenuo paznju, stvarno nisam znala da je zabranjeno, ali eto... > Znaci prodaja ce uskoro stati skroz 😁 Bez brige, niste Vi niti ste jedina samo je Admin primetio Vas a na mnoge zažmuri.
2022 12 17
Hvala Vam na odgovoru :")
2022 12 17
Nema na čemu.
2022 12 17
Jel mislite na ubacivanje istog predmeta od ponovo kada kažete obnavljanje ogalsa ili?
2023 01 16
Da Danice,tako je. Na to se misli 🤗
2023 01 29
> BiljkaLj: > Da Danice,tako je. Na to se misli 🤗 Hvalaa 😊
2023 02 02