Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

ESPRIT CIZME PATOFNE

Vec duze vreme gledam da ih kupim od ljudi koji donose iz ino,ali nigde ne nalazim iskustvo sa tim cizmama,kozne su, prelepe na oko. Devojka koja prodaje je i vise nego ljubazna ali mene strah da porucim jer sam trenutno trudna i izmedju 41-42. Da li neko ima ove cizme(izgledaju kao ugg) da li su udobne,da li se pokrive noge u njima?😂kakav je kalup?
2022 12 18
Prvi put kad sam uzimala Esprit patike, narucila sam ih sa njihovog sajta i narucila sam broj koji inace nosim. Nije bilo mnogo komentara, ali je bilo reci da su uske. Ispostavilo se da su uske cak i za usko stopalo. Mogla sam da ih nosim ali su daleko od udobnosti bile. Posle sam se uverila da prave suvise usku obucu tako da standardni broj mozete zaboraviti verovatno kod svakog zatvorenog tipa obuce. Mozda da probate sa vecim brojem. Garderobu volim, imaju lepe dezene, ali im je obuca neudobna. Da se ogradim, cizme nisam uzimala, ali ne verujem da je drugacija situacija.
2022 12 18
Imam Esprit ugg, kupila sam ih prosle godine u Azel France u Uzicu, imaju sada radnje jos negde. Ja sam prezadovoljna, nosim ih non stop kad je hladno. Imam jos dvoje koznih ugg (ali one kao kopije nisu prave) i nema preterane razlike izmedju espritovih i njih. Ako opet budem naisla na njih kupicu ih sigurno, pritom platila sam ih oko 2000 mozda, a kozne su i imaju pravo krzno unutra. Da mi je ova pamet tad bih kupila minimum dvoje 🤣 Ako vam nije problem, posaljite mi profil te devojke da i ja vidim sta ima 😁 Tako da sto se mene tice, suprotno od Esprit, meni je njihova obuca preudobna, imam i neke sandale i patike. Mada sam ja sve uzivo probala pa kupila, al stvarno nemam zamerki, cak sta vise, mislim da im je obuca prejeftina (bar u Azelu za inost ne znam) a jako kvalitetna.
2022 12 19
Da li znate gde imaju radnje da odem i probam? Ja sam njihovu robu uglavnom narucivala preko zvanicnog Esprit eu sajta
2022 12 20
Znam da imaju u Azel France radnjama, tu sam kupovala. Kucajte na netu gde imaju radnje, ja sam uglavnom kupovala u Bosni (tamo ih ima maltene u svakom gradu) i u Uzicu kod nas, ali mislim da ih jos negde kod nas ima :")
2022 12 20
Ovde na sajtu npr vidim dosta ljudi koji cini mi se da preprodaju stvari iz Azela za duplo vece cene 😁
2022 12 20
Evo sad sam kucala, imaju radnje u Uzicu,Zaltiboru, Kragujevac,Krusevac,NS,Kraljevo,Cacak 😊
2022 12 20
Hvala, bas cu da odem jednom kad nadjem vremena. Ako je neko bio neka kaze gde je najbolji i najveci izbor :)
2022 12 20
Hvala devojke na komentarima i informacijama. Sad mi se ne kupuju ako se ugradjuju duplo😂ali je takodje moguce da te osobe imaju svoje ljude u azelu da dodju do najbolje robe pa mi obicni ne mozemo ni kupiti Drugarica mi je proverila u Kg,tamo nema patofni. Vi pisite aki vam neko proveri jos negde. :D
2022 12 20
To Vam bude samo ponekad, ako su bile recimo prosle godine, ne znaci da ce i ove. Oni tu dobijaju stvari iz uvoza pa sta zapadne.
2022 12 20
> tamarabg04: > Hvala devojke na komentarima i informacijama. > Sad mi se ne kupuju ako se ugradjuju duplo😂ali je takodje moguce da te osobe imaju svoje ljude u azelu da dodju do najbolje robe pa mi obicni ne mozemo ni kupiti > Drugarica mi je proverila u Kg,tamo nema patofni. Vi pisite aki vam neko proveri jos negde. :D Vazi, ja javljam ako vidim u Ue, sad sam za praznike tu pa cu propratiti ponudu 🤗
2022 12 20
Ja ih imam tri godine i nista se nisu promenile. Cak ih perem i u masini. Bukvalno ih nosim stalno kad radim nesto po dvoristu i po tome znam koliko su jake,a i udobne su
2022 12 25