> tashicica94:
> Naime imam taj problem da sam u stiklama ko na ledu.
> Cim ih obujem i krenem,noga se ukoci,boli noga,list,hodam ko deformisana 🤣
> A pokusavala sam i vezbala hod al mi ne ide,inace sam stalno u ravnoj obuci.
> Kako uciniti da mi stikle koliko toliko budu udobne i stabilnije za hod?
> Neki ulosci,nesto?
> Hvala na odgovoru ☺️
Zavisi od štikli. Možda su za tebe bolje neke deblje, sa nekom okej visinom, ne preko deset. Ili neke cipele sa platformom. Bavila sam se manekenstvom, tako da sam čitavog života na štiklama. Ali iskreno, ne bih se osudila da čitavog dana hodam u nekim cipelama sa tankom štiklom. Mislim da ako su ti cipele u startu nepodnošljive, nema pomoći 😔 martini štikle su mi uvek udobne, nikad nisam imala problem sa njima, ali znam da ima puno ljudi kojima se ne svidja kako izgledaju. To je ovaj fazon, dosta su stabilne zbog oblika iako mogu da budu visoke. Ali da, razumem da su mnogima ružne 😅 
> tashicica94:
> Naime imam taj problem da sam u stiklama ko na ledu.
> Cim ih obujem i krenem,noga se ukoci,boli noga,list,hodam ko deformisana 🤣
> A pokusavala sam i vezbala hod al mi ne ide,inace sam stalno u ravnoj obuci.
> Kako uciniti da mi stikle koliko toliko budu udobne i stabilnije za hod?
> Neki ulosci,nesto?
> Hvala na odgovoru ☺️
Zavisi od štikli. Možda su za tebe bolje neke deblje, sa nekom okej visinom, ne preko deset. Ili neke cipele sa platformom. Bavila sam se manekenstvom, tako da sam čitavog života na štiklama. Ali iskreno, ne bih se osudila da čitavog dana hodam u nekim cipelama sa tankom štiklom. Mislim da ako su ti cipele u startu nepodnošljive, nema pomoći 😔 martini štikle su mi uvek udobne, nikad nisam imala problem sa njima, ali znam da ima puno ljudi kojima se ne svidja kako izgledaju. To je ovaj fazon, dosta su stabilne zbog oblika iako mogu da budu visoke. Ali da, razumem da su mnogima ružne 😅