Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li smemo da stavimo stvari u "omiljeno"?

Ne znam da li se i Vama desava, ali meni u poslednje vreme kako stavim neke stvari u omiljeno, tako se jave vlasnice tih stvari sa pitanjem da li sam zainteresovana za tu stvar? 🙄 Ne vidim poentu, i ne znam sta bih odgovorila na takva pitanja?! 🤔 Da sam zelela da je kupim, pa valjda bih kliknula "zelim" i dogovorila se oko kupovine... verovatno trenutno nisam u mogucnosti, ili se dvoumim... I ne, tako necete brze prodati stvar ako to radite samo cete, bar mene, odbiti kao kupca!
2022 12 20
Meni se to nikad nije desilo
2022 12 20
Ja radim to od skoro, ali ponudim 50% popusta, nekada i 70%, jer planiram zatvaranje profila. I volela bih da meni takav popust ponude clanice cije stvari imam u omiljenim.
2022 12 20
Uz dobar popust,što da ne. Meni je samo jedna članica ponudila popust a to je 30% za torbu,nisam prihvatila jer sam baš tih dana kupila,inače da je bilo ranije bila bi u mojim rukama sigurno. I ja sam ponudila par puta kada bi morala što pre da napravim mesta jer prodajem i sestrino i samo da što pre ode...Uglavnom su prihvatale,a od skoro ne dobijam ni odgovor pa sam prestala da smaram. Neka oni mene pitaju.. Mada 90% koji kupe- nikad nije stavilo u omiljene,tako da više i ne obraćam pažnju na to. 😀
2022 12 20
Slazem se, kad je dobar popust zasto da ne... ali meni je ponudila evo sad patike koje su 13 000 rsd da mi spusti na 12 000 i nesto 🙄 stvarno onda mogu punu cenu da platim, jer to mi malo vredja intelegenciju.
2022 12 20
Nedavno je bila slična tema na forumu. Evo šta smo tada rekle: https://mojekrpice.rs/forum/t/595760/omiljene-stvari-slanje-poruka
2022 12 20
Ja stalno saljem poruke,ali naravno sa 30% ili 50% nizon cenom i besplatnom postarinom. Za stvari koja je puna cena max 3000din. Nekad tako i prodam ali u 99% ne dobijem ni odgovor " hvala,nisam trenutno zainteresovana ili predomislila sam se,ne zelim" zasto je toliko tesko odgovoriti!!! Ja bih stvarno volela da mi neko tako posalje poruku sa snizenom cenom,jer sam mozda zaboravila sta sam stavila u omiljeno,a kad sam vec stavila u omiljeno sa punom cenom,mozda i uzmem bas kad mi tako posalje sa snizenom. Ali bih sigurno odgovorila,sta god
2022 12 20
Pitale su i mene i ja pitam.Sasvim mi je ok.Skoro je bila to tema.Ponudim popust ili ptt gratis.Sto da ne.Ja sam tako zaradila par puta
2022 12 20
> ubavkam: > Ja radim to od skoro, ali ponudim 50% popusta, nekada i 70%, jer planiram zatvaranje profila. I volela bih da meni takav popust ponude clanice cije stvari imam u omiljenim. Isto! Meni niko nikad ne nudi popust...
2022 12 20
Kad god smo pricale na ovu temu, ispostavilo se da ima dobar broj clanica koji ne voli poruke sa ponudjenim popustom - eto vidimo iz prilozenog i komentar clanice koja je otvorila temu :) suma sumarum, svako ima pravo da trguje kako hoce, i isto tako Vi imate pravo da ne kupite, niko Vas ne tera
2022 12 20
> SvetlanaRadic: > Kad god smo pricale na ovu temu, ispostavilo se da ima dobar broj clanica koji ne voli takve poruke - eto vidimo iz prilozenog i komentar clanice koja je otvorila temu :) suma sumarum, svako ima pravo da trguje kako hoce, i isto tako Vi imate pravo da ne kupite, niko Vas ne tera Slazem se da svako ima pravo da trguje kako zeli, ali ja licno ne volim ni kad udjem u radnju i odmah se stvore dve radnice sa upitima: "da li se snalazite, da li vam treba pomoc?" i td. E tako mi je i ovo, samo sto oznacim stvar, eto odmah upita. Ok da mi je rekla za neki popust bar 30 %, ovako ne vidim poentu. Ja cak na svom profilu ni ne gledam ko je oznacio moju stvar...
2022 12 20
Nema nista lose u tome da vam se ponudi popust, ali po meni ima smisla samo ako je popust znacajniji. Svaki prodavac ce pretpostaviti da oni koji su stavili predmet u omiljene su to uradili jer zele da ga kupe ili im se svidja, nema logike da je bilo sta drugo. Kako vama nije zabranjeno da stavite predmet u omiljene, tako nije ni njima da ponude popust. Ne znam zasto se ljudi vredjaju ili im smeta
2022 12 20
Slažem se, ne vidim nista loše u tome da se ponudi popust, uvek polazimo od toga da je taj neko zainteresovan da stvar i kupi. Al opet na skuplje stvari ide veći popust, na jeftinije manji. Ali ni meni nikad neće biti jasno kako neko moze da iskulira poruke ili traži mere pa nestane. Neko ti se obrati, na lep način ponudi stvar po boljoj ceni, meri tamo negde, gubi vreme a nekoga je bas briga i da napiše hvala. Strasnoo.. Kakvu saradnju uopšte i očekivati od takvih osoba.
2022 12 20
Vec sam ostavila svoj komentar na slicnu temu, meni licno je to pomalo agresivno, ali naravno da ljudi različito reaguju - nekima super dođe, neke, kao Vas, iznervira... Mozda mozete da stavite u opis profila da ne zelite ponude.
2022 12 20
Sve što sam stavila u 'omiljeno' volela bih u nekom momentu da kupim, jeftine stvarčice ću uzeti svakako ali od skupljih - kogod bi mi ponudio 50% uzimam odmah...
2022 12 21