Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obrisani su mi svi oglasi

Ja ne znam koliko poruka sam slala adminu,a poslednju sam mu poslala pre nekih 10 dana - neprofesionalno i ,mogu reći,kraaaajnje čudno ponašanje - odgovora nema. Mogu i ovde pustiti tu poruku....
2023 01 04
> Sumnum: > Meni su se slike obrisale nakon sat vremena, da naglasim prvi put ih postavljam. Strasno. Upravo i meni....Strasno
2023 01 04
Ako primeti da ste aktivni na forumu i generalno sa oglasima, a niste mu komšinica, sestra, drugarica itd. onda će vam brisati oglase za svaku sitnicu. Stražarili su na mom profilu i brisali kako im se šta ćefne, bez prethodnog upozorenja i pojašnjenja, a morala sam i da čekam nedelju dana da obrišu osvetničku negativnu. Ali možda ima i do toga što nisam bila "cici, mici, draga" sa njima 😂 što nisu ni zaslužili, jbg. 😂
2023 01 04
Evo ja sam juce greskom kliknula ponovo na kanticu i obrisao mi se oglas. I sta sada kada ne smem ponovo da postavim.... ovo pravilo nema apsolutno nikakvog smisla. Neka brisu stare oglase i posle nekoliko meseci, ali neka nam dozvole da aktiviramo oglas ponovo. Ni na jednom se sajtu ne brise oglas tako samo jednim slucajnim klikom. Jel zna neko da li je onda ok da se u postojeci oglas doda nova slika naknadno ili da se izmeni cena ili je mozda i to zabranjeno? Nisam nigde nasla pravilo u vezi ovoga ali posto se ovde nikad ne zna, bolje da pitam jer sam se skoro vratila na krpice posle duzeg perioda. Hvala unapred
2023 01 05
> ElenaPt: > > bloodytears: > > Ma bzv to pravilo su uveli i na kp a sto kazes oglasi se zatrpaju posle 2 dana tako da ne znam puno je nekih novih profila prevaranata a dosta starih je blokirano bez razloga i jednostavno nije sajt vise sto je bio ja ne pamtim kad sam na ovom sajtu zadnji put nesto kupila dok sam ranije cim nesto prodam odmah trazim sta cu drugo da kupim sebi > Tako sam i ja isto prodam jedno odmah gledam sta cu drugo sebi za taj novac i svi smo se super druzili. > Ja ne znam sta je ovo davno nisam nista ni prodala ni kupila a posle ovoga i necu. > Ajde obrisani oglasi koji su obnavljani,ali su pored njih obrisani i oglasi koji su samo jednom postavljani i nisu uopste obnavljani > Tezak debilizam. Baš tako..
2023 01 05
Ne mogu vec 3 dana da postavim oglas.Ima li jos neko takav problem?
2023 01 09
Evo i ja sam juce postavila oglase po prvi put, danas ulazim u svoj profil i nema mi nijednog, osim oglasa za predmet koji je oznacen kao prodat. Bas ne razumem zasto i svakako nije u redu. Zaista je neprijatno iskustvo.
2024 03 06
> honolulu: > Ne mogu vec 3 dana da postavim oglas.Ima li jos neko takav problem? A da, a sto se tice postavljanja oglasa, kao da je lutrija u pitanju, nekad mogu nekad ne, ali evo cak i nakon sto sam uspela, ni 24h nisu potrajali vec su mi ih obrisali
2024 03 06
> goranagix: > Evo i ja sam juce postavila oglase po prvi put, danas ulazim u svoj profil i nema mi nijednog, osim oglasa za predmet koji je oznacen kao prodat. Bas ne razumem zasto i svakako nije u redu. Zaista je neprijatno iskustvo. ako je kozmetika bila u pitanju, da li ste imali uslikani kod i rok upotrebe i sve to ponovljeno u tekstu oglasa? ako niste, zato je obrisano.
2024 03 06
Ja takodje ne razumem, evo obrisani su mi svi oglasi kozmetike tj. parfema. Obrisani su jednom. Ja sam procitala pravila i shvatila da nisam napisala rok trajanja i batch code. Dodala sam sliku gde se to vidi, napisala rok trajanja, objavila nove oglase sa potpunim informacijama. Jel mogu makar da napisu zasto su obrisani, pa da novi oglas bude upotpunjen? Zasto je problem izbaciti isti oglas a sa novim informacijama? U potpunom sam neznanju zasto mi se oglasi brisu!!!!!
2024 03 10
1 2