Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta se dešava sa ovim sajtom??

Prvo ne razumem to nasumično brisanje oglasa...samo primetim s vremena na vreme da mi nešto fali,a ispoštovana su sva pravila sajta prilikom postavljanja. A sad mi se dešava da mi je i tema na forumu izbrisana!!
2023 01 04
Pa niste medju povlascenim, da jeste mogli biste i komercijalnu prodaju da radite bez sankcija. Prijavim im komercijalu i admin junior i admin se prave tuta bugarin, niti brisu niti bilo sta
2023 01 05
Svaki parfem mi je obrisan! Samo parfemi, a svi izbaceni po propisu
2023 01 05
evo sad vidim i Hugo Boss originalne helanke obrisane?'???? Ne razumem??????????
2023 01 05
Ja sam kao onaj cirkusant koji iskoči iz kutije - svuda se oglašavam povodom ovog neprofesionalizma, a možda se to već može okarakterisati i kao bahatost. Mislim, naravno, na ponašanje admina. Toliki je haos na sajtu,rekla bih jedna anarhija!!!! Da li mislimo da ovako pišemo u nedogled,jadamo se jedna drugoj ili da pokušamo zajedničkim snagama da uradimo nešto tim povodom??? Ne znam u kom obliku,u vidu neke peticije , zajedničkog oglašavanja, glasanja...u ovom trenutku ne znam na koji način, neka predloži neko ko se u rad sajtova razume. Ja stvarno više ne mogu da trpim ovakav način - NIKAKAV. Razmišljam o gašenju profila,ali me povuče misao zašto bih to radila i povlačila se. Još imam vere da možemo pokušati...
2023 01 05
> anicamil: > evo sad vidim i Hugo Boss originalne helanke obrisane?'???? > Ne razumem?????????? Poslednja slika koju ste postavili nije dozvoljena, jedino to može da bude razlog.
2023 01 06
> ZeljkaRaskovic: > Ja sam kao onaj cirkusant koji iskoči iz kutije - svuda se oglašavam povodom ovog neprofesionalizma, a možda se to već može okarakterisati i kao bahatost. Mislim, naravno, na ponašanje admina. Toliki je haos na sajtu,rekla bih jedna anarhija!!!! Da li mislimo da ovako pišemo u nedogled,jadamo se jedna drugoj ili da pokušamo zajedničkim snagama da uradimo nešto tim povodom??? Ne znam u kom obliku,u vidu neke peticije , zajedničkog oglašavanja, glasanja...u ovom trenutku ne znam na koji način, neka predloži neko ko se u rad sajtova razume. Ja stvarno više ne mogu da trpim ovakav način - NIKAKAV. > Razmišljam o gašenju profila,ali me povuče misao zašto bih to radila i povlačila se. Još imam vere da možemo pokušati... Potpisujem i glasam za peticiju kao temu na podforumu.
2023 01 06
Bravo! Otvoriću temu sutra!!!
2023 01 07
> anicamil: > Svaki parfem mi je obrisan! Samo parfemi, a svi izbaceni po propisu Parfemi moraju da imaju slikan onaj kod sa strane ili ispod. Tako su bar meni admini objasnili. Mada, često naletom da neki oglasi to nemaju, a dozvoljeni su. Meni su upravo izbrisali tri sakoa...bez ikakvih razloga... uopšte mi nije jasno zašto. Baš me nervira to brisanje, mogli bi makar porukom da se jave u inbox gde je greška-ako postoji.
2023 02 03
Takodje i meni nije jasno sta se desava sa sajtom, prvu negativnu sam dobila jer je neko prijavio da slike nisu moje,pa sam adminu poslala 10 slika gde dokazujem da su predmeti moje vlasnistvo…ocena ne ostala i nije vise gtro da odgovara.. sledeca situacija pre mozda mesec dana, objavila sam parfeme odecu i torbu,kod parfema je slikan batch nije bilo tagova koji nemaju veze sa predmetima..medjutim oglasi su obrisani i dobila sam neutralnu ocenu. Zalila sam se poslalai su mi pravila i dalje ne znam gde gresim… zamolila sam ih da objasne i naravno nista ..da ne pricam koliko parfema nema kod pa oglasi stoje… jedino sto sam kod par oglasa napisala sta sve dolazi u obzir za razmenu za te predmete ,da li je to dozvoljeno?
2023 02 06
Devojke i ja imam problem da mi nestanu oglasi… Ne znam do cega je … Ppred toga da li i vi imate problem da okacite oglas? Pokusavam vec par puta ali mi ne ide. Da li neko zna o cemu se radi?
2023 02 06