Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta se dešava sa ovim sajtom??

Prvo ne razumem to nasumično brisanje oglasa...samo primetim s vremena na vreme da mi nešto fali,a ispoštovana su sva pravila sajta prilikom postavljanja. A sad mi se dešava da mi je i tema na forumu izbrisana!!
pre 23 dana, 21:14
Pa niste medju povlascenim, da jeste mogli biste i komercijalnu prodaju da radite bez sankcija. Prijavim im komercijalu i admin junior i admin se prave tuta bugarin, niti brisu niti bilo sta
pre 23 dana, 06:57
Svaki parfem mi je obrisan! Samo parfemi, a svi izbaceni po propisu
pre 23 dana, 07:04
evo sad vidim i Hugo Boss originalne helanke obrisane?'???? Ne razumem??????????
pre 23 dana, 07:48
Ja sam kao onaj cirkusant koji iskoči iz kutije - svuda se oglašavam povodom ovog neprofesionalizma, a možda se to već može okarakterisati i kao bahatost. Mislim, naravno, na ponašanje admina. Toliki je haos na sajtu,rekla bih jedna anarhija!!!! Da li mislimo da ovako pišemo u nedogled,jadamo se jedna drugoj ili da pokušamo zajedničkim snagama da uradimo nešto tim povodom??? Ne znam u kom obliku,u vidu neke peticije , zajedničkog oglašavanja, glasanja...u ovom trenutku ne znam na koji način, neka predloži neko ko se u rad sajtova razume. Ja stvarno više ne mogu da trpim ovakav način - NIKAKAV. Razmišljam o gašenju profila,ali me povuče misao zašto bih to radila i povlačila se. Još imam vere da možemo pokušati...
pre 23 dana, 11:57
> anicamil: > evo sad vidim i Hugo Boss originalne helanke obrisane?'???? > Ne razumem?????????? Poslednja slika koju ste postavili nije dozvoljena, jedino to može da bude razlog.
pre 22 dana, 08:25
> ZeljkaRaskovic: > Ja sam kao onaj cirkusant koji iskoči iz kutije - svuda se oglašavam povodom ovog neprofesionalizma, a možda se to već može okarakterisati i kao bahatost. Mislim, naravno, na ponašanje admina. Toliki je haos na sajtu,rekla bih jedna anarhija!!!! Da li mislimo da ovako pišemo u nedogled,jadamo se jedna drugoj ili da pokušamo zajedničkim snagama da uradimo nešto tim povodom??? Ne znam u kom obliku,u vidu neke peticije , zajedničkog oglašavanja, glasanja...u ovom trenutku ne znam na koji način, neka predloži neko ko se u rad sajtova razume. Ja stvarno više ne mogu da trpim ovakav način - NIKAKAV. > Razmišljam o gašenju profila,ali me povuče misao zašto bih to radila i povlačila se. Još imam vere da možemo pokušati... Potpisujem i glasam za peticiju kao temu na podforumu.
pre 22 dana, 08:26
Bravo! Otvoriću temu sutra!!!
pre 21 dana, 11:21